Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi A4 velgen

ATS
ANTARES Zwart Glans
17 inch - ET45.0
Vanaf € 171,- meer info en prijzen
MSW
24 GUN METAL POLIERT
17 inch - ET35.0
Vanaf € 204,- meer info en prijzen
Anzio
TURN Zilver
18 inch - ET40.0
Vanaf € 152,- meer info en prijzen
CMS
C22 Zilver
17 inch - ET35.0
Vanaf € 157,- meer info en prijzen
Advanti
Nepa Silver Silver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 134,- meer info en prijzen
Dotz
Kendo Black/polished
17 inch - ET38.0
Vanaf € 255,- meer info en prijzen
Inter-Tyre
SR Antraciet Mat
17 inch - ET45.0
Vanaf € 564,- meer info en prijzen
Vorsteiner
V-FF 101 ANTRACIET
19 inch - ET37.0
Vanaf € 968,- meer info en prijzen
Avus
AC-515 HYPER SILVER
19 inch - ET35.0
Vanaf € 270,- meer info en prijzen
Carmani
CA5 Arrow crystal silver
16 inch - ET35.0
Vanaf € 236,- meer info en prijzen
Soleil
LXN1 Mat Zwart
20 inch - ET42.0
Vanaf € 646,- meer info en prijzen
Dotz
Kendo Black/polished
17 inch - ET38.0
Vanaf € 255,- meer info en prijzen
CMS
C22 Zilver
17 inch - ET35.0
Vanaf € 157,- meer info en prijzen
Avus
AC-515 HYPER SILVER
19 inch - ET35.0
Vanaf € 270,- meer info en prijzen
Soleil
LXN1 Mat Zwart
20 inch - ET42.0
Vanaf € 646,- meer info en prijzen
Oxxo
VAPOR HIGHGLOSS (HS)
18 inch - ET40.0
Vanaf € 223,- meer info en prijzen
Autec
Yucon BP Black Polished
16 inch - ET38.0
Vanaf € 216,- meer info en prijzen
Art-Form
AF301 Black painted
20 inch - ET30.0
Vanaf € 835,- meer info en prijzen
Carmani
CA5 Arrow crystal silver
16 inch - ET35.0
Vanaf € 236,- meer info en prijzen
Dotz
Kendo Black/polished
17 inch - ET38.0
Vanaf € 255,- meer info en prijzen
Inter-Tyre
SR Antraciet Mat
17 inch - ET45.0
Vanaf € 564,- meer info en prijzen
Borbet
TB ZILVER
17 inch - ET37.0
Vanaf € 152,- meer info en prijzen
RC Design
RC17 Chroom zilver (CSS)
17 inch - ET35.0
Vanaf € 381,- meer info en prijzen
AEZ
Crest dark gunmetal matt/polished lip
20 inch - ET30.0
Vanaf € 569,- meer info en prijzen
Dezent
RE dark Black matt
16 inch - ET35.0
Vanaf € 176,- meer info en prijzen
Mille Miglia
1020 Antraciet Donker
18 inch - ET42.0
Vanaf € 435,- meer info en prijzen
Art-Form
AF301 Black painted
20 inch - ET30.0
Vanaf € 835,- meer info en prijzen
BBS
CH-R AM Satin Titanium. rp
20 inch - ET25.0
Vanaf € 947,- meer info en prijzen
MSW
24 GUN METAL POLIERT
16 inch - ET35.0
Vanaf € 173,- meer info en prijzen
Anzio
TURN Zilver
16 inch - ET45.0
Vanaf € 324,- meer info en prijzen

Wheelpoint verkoopt tweedehands en nieuwe autovelgen voor de Audi A4. Een showroom vind u in Uden waar u kunt kiezen voor aftermarket velgen. Juist omdat het geen originele Audi velgen zijn, maar een van de tal van aftermarket velgen heeft u veel keuze. Wheelpoint bied u zo een goed alternatief van originele velgen, waardoor u met prachtige velgen uw Audi A4 auto kunt versieren. Er zijn mooie exemplaren beschikbaar om een nieuwe set geheel naar eigen smaak te laten monteren op uw auto. U kunt kiezen uit velgen met dunne en fijne spaken, maar uiteraard ook voor spaken die wat dikker en robuuster zijn. Met Audi velgen krijgt uw auto vanzelf een chique uitstraling waarmee u menigeen versteld zal doen staan.

Geschiedenis van Audi

De Audi wordt vervaardigd door een Duitse autofabrikant en onderdeel van een keur aan luxe personenwagens binnen de Volkswagen Groep. Oorspronkelijk is het merk opgericht in 1899, maar kwam pas werkelijk in wording toen een nieuwe autofabriek werd gestart onder de naam van Audi. Na een fusering tussen Audi, DKW, Horch en Wanderer ontstond Auto-Union, waarna de merken naast elkaar bleven bestaan. Het logo van Audi symboliseert nog steeds deze samenwerking. Alhoewel gedurende de Tweede Wereldoorlog voornamelijk pantservoertuigen werden geproduceerd, kwam alsnog hierna de eerste civiele productie van de Audi 60 op gang. Het begin van de jaren zeventig betekende de introductie van tal van nieuwere modellen. In latere generaties automodellen vond de Audi steeds meer zijn intrede in de streetscene, wat betreft autoraces.

Populariteit van Audi

Onder de Audi modellen staat met stipt bovenaan uiteraard de Audi A4. Dit model is een absolute bestseller en hiervoor heeft het automerk een rigoureuze metamorfose ondergaan. Een hoogwaardige techniek en geavanceerde veiligheidssystemen maken dat de Audi A4 een immense populariteit heeft opgebouwd. In Nederland kent het merk Audi echter een aanzienlijke daling in het marktaandeel, waardoor de verkoop voornamelijk op landen als de Verenigde Staten, China en Duitsland is gericht. Door de wijzigingen aan het automerk is er echter wel veel in het uiterlijk van deze auto veranderd. Met Audi velgen wordt uw Audi A4 ongetwijfeld immens populair.

Aftermarket Audi A4 velgen

Aftermarket velgenmerken brengen contant vernieuwde en stijlvolle velgen op de markt. Ook als u een nieuwe velgenset wilt uitkiezen voor uw Audi A4, dan zijn hierin zeker voldoende mogelijkheden te bedenken. U kunt kiezen voor originele Audi A4 velgen, maar u heeft meer keuze als u voor aftermarket velgen gaat. Audi velgen stralen met zekerheid de allure en klasse uit waarnaar u op zoek bent. U kunt over het algemeen bij Wheelpoint kiezen uit uitstekende alternatieven voor originele Audi A4 velgen in alle maten, zoals de Audi A4 velgen 17 inch, Audi A4 Velgen 18 inch, Audi A4 velgen 19 inch, velgen Audi A4 B8, velgen Audi A4 B8 en velgen Audi A4 Avant.

Kwaliteit en uitstraling met Velgen Audi A4

De Velgen Audi A4 komen zeker van pas als u een occasion aanschaft of reeds langere tijd in het bezit bent van uw Audi A4 en deze een opknapbeurt wilt geven. Ook met gebruikte Audi A4 velgen zult u alle aandacht naar uw auto weten te trekken en kunnen zorgen voor een chique uitstraling. Audi velgen kopen garandeert degelijkheid en kwaliteit, doordat ze zijn gemaakt van oerdegelijke materialen, waardoor er weinig tot geen onderhoud nodig zal zijn. U kunt erop rekenen dat uw velgen Audi A4 lang meegaan en in elk seizoen optimaal inzetbaar zijn. Een ultieme garantie om indruk mee te maken op andere weggebruikers.

Audi A4 en andere populaire Audi modellen

Er zijn verschillende tweedehands Audi velgen verkrijgbaar, die uitstekend passen de diverse populaire Audi modellen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de A3A6A8Q2Q3Q5Q7RS4RS6 en TT. Soms passen velgen van het ene type ook op de andere. Neem met ons contact op of bekijk onze website als u vragen heeft.

Als u binnenkort Audi velgen gaat kopen, kom dat zeker bij Wheelpoint langs. Hier vind u nieuwe aftermarket velgen voor uw Audi met een vertrouwde Italiaanse of Duitse A-kwaliteit. Mogelijk hebben we zelfs gebruikte, doch originele Audivelgensets in het assortiment, waardoor u voordeel hebt op de aankoopprijs en toch kunt genieten van splinternieuwe Audi velgen.

Assortiment aan gebruikte Audi A4 velgen

Alle Audi velgen zijn uitstekend te combineren met diverse soorten banden. Dit maakt het mogelijk om naar eigen inzicht de meest geschikte velgen Audi te kiezen en deze op de banden te laten installeren. Met Audi velgen bent u verzekerd van optimale veiligheid in alle weersomstandigheden en seizoenen. Uw wagen krijgt een geheel nieuwe look en uitstraling met tweedehands Audi velgen. Online wordt aangegeven welke modellen beschikbaar zijn, welke kleuren aanwezig zijn en de prijzen staan bovendien vermeld, zodat u gelijk weet waar u aan toe bent. Er is geen betere aankoop mogelijk dan de tweedehands velgen voor uw Audi A4 bij Wheelpoint.

Kwaliteit van Audi A4 velgen

De nieuwste Audi modellen zijn voorzien van lichtmetalen velgen, van hoogwaardige kwaliteit. Uitvoerige tests bewijzen een uitstekende stabiele materiaalstructuur, waarmee u elke winterse omstandigheden kunt trotseren. De velgen zijn afgewerkt met glans door diverse laklagen, waardoor de velgen bovendien effectief beschermd zijn tegen krassen. Naast uiterste effectiviteit bieden de velgen bovendien een unieke en chique uitstraling voor uw Audi A4. Bij Wheelpoint kunt u rekenen op vergelijkbare velgen die nog fraaier zijn dan de originele Audi A4 velgen. Bijvoorbeeld, GMP velgen passen uitstekend bij uw Audi model en bieden een gelijkwaardige kwaliteit waar u zeker veel profijt van zult hebben.

Showroom in Uden

In Uden vind u onze showroom waar u uitgebreid de verschillende modellen aan velgen voor uw Audi A4 kunt bekijken. Bij Wheelpoint kunt u terecht voor een grote voorraad aan tweedehands Audi velgen. Deze goed gebruikte velgen verkeren in uitstekende conditie en zullen prachtig staan op de banden van uw Audi A4. Onze tweedehands velgen zijn in de showroom verkijgbaar, maar verschijnen tevens dagelijks op Marktplaats.nl. U kunt erop rekenen dat onze gebruikte, 2de hands Audi velgen altijd super scherp geprijsd zijn. Uiteraard kunt u tevens uw velgen ruilen, zodra u besluit om nieuwe velgen aan te schaffen. Zo blijven de velgen in omloop en kunnen meer mensen profiteren van dergelijke ruilacties. Onze medewerkers weten als geen ander welke velgen geschikt zullen zijn voor uw auto.

Voordelen Audi A4 velgen Wheelpoint

Bij Wheelpoint vindt u velgen van uitstekende kwaliteit. Bovendien doet u hier, vaak ongemerkt, een groot voordeel op. Veel tweede hands Audi velgen zijn namelijk alsnog vaak originele velgen voor de Audi A4, maar zijn dan kortstondig gebruikt en haast nieuw uit de fabriek bij Wheelpoint ondergebracht. Voor aanzienlijk minder betaalt u zo voordelig voor nieuwe originele velgen. Op de gebruikte velgen is inruil mogelijk, waarbij u eveneens korting ontvangt op de aanschaf van nieuwe, doch tweedehands velgen. U kunt ervan op aan dat alles gebruikte Audi velgen die bij Wheelpoint worden aangeboden grondig geïnspecteerd zijn en dus geenszins krom of kapot zijn. Tevens zijn de velgen voor verkoop grondig gereinigd, waardoor ze volledig stijlvol en chique ogen. Door hun uitstekende kwaliteit en de service die u geboden wordt bij Wheelpoint, kunnen de velgen vaak al direct worden gemonteerd.

Audi A4 velgen kopen online

Naast het aanschaffen van tweedehands velgen kunt u bij Wheelpoint tevens online uw eigen set velgen en banden in de verkoop aanbieden. Via Velgen-inkoop.nl worden de velgen direct ingekocht. Bij Wheelpoint zelf worden dagelijks complete sets aan velgen ingekocht van particulieren of bedrijven. Uw velgen kunnen nog heel wat opbrengen, dus u kunt zeker proberen om een mooi bod te krijgen. Zo kunt u naast het vinden van mooie nieuwe, doch tweedehands velgen ook eigen velgen voor de verkoop aanbieden en hier nog een extra voordeel mee behalen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok