Altijd 500 sets voorgemonteerd op voorraad, nieuw & gebruikt!

Deze vrijdag geopend tot 17:00

6 dagen per week geopend, ook in de avonduren!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Diverse soorten velgen voor uw Audi A4

Een nieuwe set Audi A4 velgen geeft uw Audi een extra luxe uitstraling. Het is niet meer zomaar een Audi; het is úw speciale, eigen Audi geworden. Gun uzelf en uw Audi dat extraatje, ga hieronder verder op zoek naar die door u gewenste Audi A4 velgen.

Ons enorme assortiment velgen Audi A4 zult u verbaasd doen staan. Of u nu de Audi A4 B8 of de nieuwere Audi A4 B9 heeft. Ga er eens op uw gemak voor zitten en vergelijk, zoek, waardeer, ervaar en kies. Bestel online die perfecte lichtmetalen velgen set. U kunt er Audi A4 velgen 18 inch tussen vinden maar ook de Audi A4 velgen 19 inch, blinkend zilver, glanzend zwart, klassiek grijs en sportief matzwart. Kijk eens naar een 10-spaaks of een 5-arms velg, of gaat uw voorkeur uit naar 12-spaaks? Ga voor de perfecte match die zorg draagt voor een chique uitstraling of de juiste combinatie voor die door u zo gewilde sportieve look.

Natuurlijk wilt u absoluut veilig de weg weer op met uw auto op de nieuwe Audi A4 velgen. U wilt volkomen vertrouwd in uw auto rondrijden. Ons professionele team van experts staat te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn bij technische en allerhande andere vragen. Schroom niet als u twijfelt en bel ons. Laat ons weten wat u vragen zijn en wij zullen u helpen met uw keuze. Ook als u slechts één bijpassende velg nodig heeft kunt u bij ons terecht als u de velgenset eerder bij ons heeft gekocht. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er maar één velg beschadigd is die u zou willen vervangen voor een nieuwe. Bestel gemakkelijk online en ervaar onze service!

Zoekt u velgen voor een andere Audi? Bekijk dan de populaire modellen A3, A6, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, RS4, RS6 en TT.