Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi A6 velgen

De Audi A6 is al Jaren een vaste kracht binnen het Audi assortiment. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het kan dus gebeuren dat uw velgen op den duur verslijten of dat u op zoek bent naar een extra set velgen voor uw Audi A6. Bij Wheelpoint hebben we een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte Audi A6 velgen voor verschillende jaartallen zoals de Audi A6 C6 and Audi A6 C7. Waarom kiezen voor de velgen van Wheelpoint? Omdat wij een heleboel voordelen hebben:

  • Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen
  • Wij hebben altijd 500 sets op voorraad
  • Wij hebben een ruim assortiment nieuwe en gebruikte velgen
  • Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren
  • Zowel de originele Audi A6 velgen als de after-market velgen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Heeft u een andere Audi waarvoor u velgen zoekt? Navigeer dan snel naar andere populaire modellen A3A4A8Q2Q3Q5Q7RS4RS6 en TT.

Audi A6 velgen van uitstekende kwaliteit

Een uitstekende kwaliteit staat bij Wheelpoint hoog in het vaandel. Deze uitstekende kwaliteit geldt zowel voor onze nieuwe en gebruikte velgen als voor de originele Audi A6 velgen en de after-market velgen. Deze kwaliteit uit zich onder andere in de materiaaldikte van de velgen, de nauwkeurigheid qua boringen, de balanceerbaarheid van de velg en de gedetailleerde afwerking.

Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod aan 17 inch18 inch19 inch en 20 inch velgen voor de Audi A6. Kunt u online niet de velgen vinden waarnaar u op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact op met info@wheelpoint.nl. Niet alles staat online.

 

Maak direct een afspraak, we hebben ruime openingstijden

Heeft u de perfecte Audi A6 velgen gevonden? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen te plaatsen. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren.