Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi E-Tron-GT velgen

Uw Audi E-Tron GT krijgt een totaal nieuwe uitstraling met een nieuw paar velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 soorten merken en ga op zoek naar uw ideale kleur, omvang en type die uw Audi E-Tron GT helemaal afmaakt. In onze online webwinkel heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u meteen vanuit de webwinkel aan kunt schaffen. Bekijkt u uw nieuwe Audi E-Tron GT velgen liever eerst in het echt, dan bent u meer dan welkom in onze winkel en werkplaats in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste opslag velgen van Nederland. Onze bekwame en deskundige collega's helpen u graag bij het vinden van de ideale nieuwe Audi E-Tron GT velgen. In de showroom staan we zes dagen per week en enkele avonden per week voor u klaar. Online kunt u vanzelfsprekend 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk gewenst moment rustig door het assortiment heen bladeren om een selectie aan velgen te kiezen die u smaak heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen eveneens onze klantvriendelijke collega's u graag razendsnel verder.

Het comfort en profijt van aftermarket Audi E-Tron GT velgen

Aftermarket velgen zijn de perfecte remedie als u uw bestaande velgen niet mooi vindt of uw Audi E-Tron GT een opknapbeurt wilt geven. Met onze grote collectie velgen zit er altijd wel een passende velg voor u en uw auto tussen. We leveren zowel nieuwe als gebruikte Audi E-Tron GT velgen aan. De nieuwe velgen zijn afkomstig van aftermarket fabrikanten. Zij leveren uiteraard een hoge kwaliteit, die u verzekert van veel rijgenot tegen geringe aanschafkosten. De kosten van deze andere velgen zijn over het algemeen aanzienlijk lager dan de originele. Onze gebruikte velgen zijn originele Audi E-Tron GT velgen of aftermarket velgen. Uiteraard zijn alle gebruikte banden grondig gecheckt op schade of slijtage, en helemaal schoongemaakt. Eveneens deze Audi E-Tron GT velgen zijn vele malen goedkoper dan wanneer u deze nieuwe aanschaft. Onze gebruikte velgen zijn grotendeels afkomstig van andere individuen zoals u. Bij het aankopen van uw nieuwe stel velgen bieden wij u vandaar de gelegenheid uw bestaande velgen bij ons om te wisselen. Zo worden de velgen op ecologische manier hergebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u besluit voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele tweedehandse velg, bij Wheelpoint kunt u ervan op aan dat het juist zit.

Een nieuwe look met nieuwe Audi E-Tron GT velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Audi E-Tron GT velgen krijgt uw auto een helemaal nieuw voorkomen. Door te kiezen voor een andere kleur, een verschillende omvang of een verschillende spaakgrootte zal iedereen meteen zien dat uw auto er afwijkend uit ziet. Kies onder andere voor een zwarte velg met een bredere spaak voor een stoerdere uitstraling, of kies voor iets helemaal afwijkend: de keuze is helemaal aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een alternatief, en zowel nieuw als tweedehands. Pak deze kans en ga even rondsnuffelen in onze grote collectie op de webshop of in de showroom. Want er is altijd een velg die uitstekend bij uw eisen past, en uw Audi E-Tron GT weer laat stralen als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok