Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi Q2-SQ2 velgen

Types van Audi Q2 / SQ2:

De Audi Q2 is een auto met een levendig karakter. Het is een zelfverzekerd stadstype SUV en de uitrusting laat niets te wensen over. Heeft u een Audi Q2 en zijn uw huidige velgen aan vervanging toe? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wheelpoint in Uden is dé velgenspeciaalzaak met meer dan 500 sets voor gemonteerd op voorraad. Audi Q2 velgen kopen? Neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide assortiment Audi velgen.

Audi Q2 velgen van uitstekende kwaliteit te koop


Alle Audi Q2 velgen van 19 inch en 20 inch die we bij Wheelpoint te koop aanbieden, zijn van een uitstekende kwaliteit. Al onze velgen voor de Audi Q2 hebben een verantwoorde en betrouwbare materiaaldikte, zijn goed te balanceren en zijn strak en gedetailleerd afgewerkt. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Heeft u geen Q2 maar een andere Audi, kies dan uw model A3A4A6A8Q3Q5Q7RS4RS6 en TT. Staat uw model er niet bij? Kies dan uw model uit het keuzemenu aan de linkerkant.

Maak gebruik van onze velgenconfigurator


Bent u benieuwd hoe de nieuwe of gebruikte velgen er onder uw Audi Q2 uitzien? Maak dan gebruik van onze praktische virtuele velgenconfigurator. Na het uploaden van een foto van Audi auto kunt u eenvoudig en snel zien hoe de door u gekozen velgen eruit zien onder uw Q2. Dé manier om de mooiste velgen voor uw auto te kiezen.

Wanneer u de mooiste velgen voor uw Audi Q2 gevonden heeft, kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen onder uw auto te plaatsen. Wij zijn zes dagen per week, ook in de avonduren geopend.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok