Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Audi R8 velgen

Wilt u uw Audi R8 een simpele efficiënte make-over geven? Overweeg dan eens de grootte selectie Audi R8 velgen van Wheelpoint. In ons grote assortiment met bijna 70 merken is er constant een adequate Audi R8 velg die uw auto de de stijl geeft die u graag wilt hebben. U kunt kiezen uit verschillende tinten, maten en soorten in onze webwinkel of in onze showroom. Deze showroom van meer dan 1000 vierkante meter omvat de grootste offline opslag velgen in Nederland. Samen met onze deskundige en vaardige medewerkers wordt het uitzoeken van de juiste velg een peulenschil. In onze showroom staan wij zes dagen per week, en ook enkele avonden per week, voor u klaar. Laat u de R8 Audi velgen liever via de webwinkel thuisbezorgen, is dat eveneens geen enkel probleem. Met een selectie van meer dan 6000 verschillende velgen op onze overzichtelijke website met duidelijke categorieën, kunt u makkelijk vinden wat u zoekt. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice, die u proberen zo spoedig mogelijk verder te adviseren.

Goede kwaliteit, ruime keuze en ook nog eens voordeligere Audi R8 velgen

Nieuwe velgen voor uw Audi R8 uitzoeken wordt bij Wheelpoint niet alleen heel makkelijk gemaakt, het heeft eveneens nog verschillende profijten. Omdat wij samenwerken met verschillende alternatieve leveranciers uit heel Europa, koopt u gemakkelijk nieuwe velgen die in kwaliteit niet achterblijven bij de originele velgen. De hoogwaardige kwaliteit wordt door ons verzekerd, net zoals de lange levensduur van de velgen. Besluit u toch liever voor originele velgen, dan bent u bij Wheelpoint vaak eveneens aan het juiste adres. Onze tweedehands originele velgen zijn dikwijls kort gebruikt onder een andere auto, en daarna goed geïnspecteerd en gereinigd om uw Audi R8 weer te laten stralen. Zowel de alternatieve als de gebruikte originele velgensets zijn voordelig geprijsd. Voor nog meer voordeel kunt u eveneens uw bestaande velgen bij Wheelpoint om wisselen voor een nieuw paar velgen. Door deze bij te verlaten vervangen houdt u meer geld over, en garanderen wij ervoor dat de velgen hergebruikt kunnen worden.

Een compleet andere uitstraling met alleen nieuwe Audi R8 velgen

Met nieuwe Audi R8 velgen van Wheelpoint ziet uw auto er gelijk heel afwijkend uit. Ondanks dat velgen nogal eens vergeten kunnen worden, valt het wel gelijk op als uw auto zomaar nieuwe velgen heeft. Zoals we al eerder aangaven, heeft u bij Wheelpoint zo'n ruime keuze dat de ideale velg er altijd wel tussen zit. Kies onder meer voor een nieuwe kleur velgen. Ga voor zilvergrijs, antraciet of zwart, of kies voor iets dat meer opvalt zoals goud of een overlopende kleur. Ook de spaken kunnen het onderscheid maken. Een bredere of juist dunnere spaak zal het hele uiterlijk van uw auto gelijk doen veranderen. vervolgens kunt u eveneens de omvang van de velg veranderen. Bij ons heeft u alle ruimte om deze eigenschappen met elkaar te combineren, en daadwerkelijk te komen tot de ideale velg voor uw Audi R8. Wacht dus niet langer en kom bij onze showroom in Uden langs, of kijk gelijk in onze webwinkel.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok