Melding coronavirus — gratis verzending

Gezien het relatief kleine aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd ontvangen, zijn wij in lijn met de richtlijnen van het RIVM gewoon geopend. Wel nemen we natuurlijk extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne en gezondheid!

Daarnaast kunt u uw online bestelling laten bezorgen. Tot en met 31 maart zijn alle verzendingen van online bestellingen binnen Nederland gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Diverse soorten velgen voor uw BMW

Met een nieuwe set BMW velgen geeft u uw luxe wagen een geheel nieuwe uitstraling. Nieuwe velgen zijn ideaal om de look van uw BMW eens flink op te frissen. Wanneer u net een BMW occasion heeft gekocht, kunt u uw nieuwe auto met een zelf uitgezochte set velgen helemaal naar uw eigen smaak aanpassen. Maar het is ook een uitstekende keuze als u al langer uw BMW heeft en verandering wil zonder een andere auto te kopen.

Ons uitgebreide assortiment BMW velgen geeft voor bijna elke BMW een ruime keus aan lichtmetalen velgen. Kies hieronder tussen de 1-serie t/m 5-serie GT, 6-serie of 7-serie of een van de andere series. Of heeft u bijvoorbeeld een i3, i8, X1, X3, of X5?

De merken die wij voeren voor uw BMW zijn onder andere GMP, Barotelli, MAK, BBS, Oxxo, Rial en Avus.

Velgen zijn, afhankelijk van het type, veelal beschikbaar in velgmaten van 16 inch tot 21 inch. Dankzij de vele verkrijgbare kleuren en afwerkingen, zoals zilver, glanzend zwart, matzwart, gunmetal, antraciet en grijs, kunt u uw BMW velgen perfect afstemmen op de kleur van uw carrosserie. Ook de stijl van uw auto wordt voor een groot gedeelte door uw BMW velgen bepaald. Geef uw BMW een sportieve of juist een chique uitstraling door te kiezen tussen verschillende spaken en belijningen.

Kies voor onze velgen voor de volmaakte pasvorm en uitstekende kwaliteit. Uiteraard hebben we voor zowel zomer- als winterbanden een brede selectie aan velgen. BMW is uiteraard het merk om veilig en sportief of chique op pad te gaan.

Een perfect passende set velgen zorgt ervoor dat uw banden worden beschermd en dat de bandenspanning op peil blijft. Zo gaat u altijd met een veilig gevoel de weg op. Bij ons kunt u, naast een volledige set van 4 stuks, ook een losse BMW velg kopen indien u eerder bij ons een set heeft gekocht en er één kapot is gegaan. Dit is ideaal wanneer u een beschadigde BMW velg wilt vervangen en deze naadloos wil laten aansluiten op uw reeds gemonteerde velgenset. Twijfelt u aan welk type u moet kiezen of welke stijl het beste bij uw BMW past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een professioneel advies!