BMW F10 velgen – BMW F11 velgen

De BMW F10 is de codenaam voor de zesde generatie van het automodel 5-serie van BMW. De BMW F11 is de stationwagen of touring variant van deze auto. Of u nou voor uw BMW F10 of voor uw BMW F11 op zoek bent naar nieuwe 15 inch, 16 inch, 17 inch of 18 inch velgen: bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres. Zowel onze nieuwe velgen als de gebruikte velgen zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben altijd 500 sets voor gemonteerd op voorraad.

BMW F10 velgen met kwaliteitsgarantie
Wij bieden onze afermarket BMW F10 en F11 velgen met kwaliteitsgarantie te koop aan. Deze kwaliteitsgarantie houdt het volgende in:
Neem contact op met dé velgenspeciaalzaak
Wheelpoint is dé velgenspeciaalzaak voor iedere autoliefhebber. Wij hebben 6.396 BMW velgen in ons assortiment, dus wij bieden ook BMW F10 en F11 velgen te koop aan. Kies voor de inchmaat, kleur en afwerking waarnaar u op zoek bent. Meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 • Materiaaldikte van de velgen

  Alle velgen voor de BMW F10 en F11 die wij verkopen hebben een verantwoorde en betrouwbare materiaaldikte. Goedkopere velgen bestaan namelijk vaak uit dunner materiaal.

 • Nauwkeurigheid boringen

  Wist u dat niet iedere velg even nauwkeurig geboord is? Dit betekent dat er onder andere afwijkingen in de maatgeving van het asgat kunnen zitten. Een afwijking zorgt altijd voor onbalans.

 • Mooie en strakke afwerking

  De velgen zijn altijd mooie en strak afgewerkt en we maken uitsluitend gebruik van een goede kwaliteitslak. Met als resultaat een velg die een stuk mooier is.

 • Altijd goed te balanceren

  Velgen die naar onze mening teveel onbalans hebben, gaan retour en worden door ons niet verkocht.