Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

BMW X2 velgen

Tomason
TN10 gunmetal polished
19 inch - ET45.0
Vanaf € 513,- meer info en prijzen
Mille Miglia
1020 Antraciet Donker
18 inch - ET42.0
Vanaf € 435,- meer info en prijzen
Brock
B37 Dark Sparkle (DS)
19 inch - ET47.0
Vanaf € 336,- meer info en prijzen
CMS
C33 Brons
19 inch - ET47.0
Vanaf € 260,- meer info en prijzen
Borbet
F ZILVER
18 inch - ET35.0
Vanaf € 212,- meer info en prijzen
Advanti
Nepa Silver Silver
17 inch - ET47.0
Vanaf € 157,- meer info en prijzen
Momo
MASSIMO Matt Black Polished
18 inch - ET40.0
Vanaf € 313,- meer info en prijzen
GMP
BURAN White polished
18 inch - ET43.0
Vanaf € 472,- meer info en prijzen
Brock
B41 Ferric Grey (FG)
19 inch - ET39.0
Vanaf € 289,- meer info en prijzen
AEZ
Steam gunmetal/polished
19 inch - ET47.0
Vanaf € 476,- meer info en prijzen
Avus
AC-515 BLACK POLISHED
18 inch - ET44.0
Vanaf € 246,- meer info en prijzen
RC Design
RC32 Ferric grey matt (FGM)
19 inch - ET47.0
Vanaf € 221,- meer info en prijzen
BBS
CH-R AM Satin Titanium. rp
19 inch - ET48.0
Vanaf € 2,687,- meer info en prijzen
Advanti
Nepa Silver Silver
17 inch - ET47.0
Vanaf € 157,- meer info en prijzen
Alutec
MONSTR Mat Zwart
17 inch - ET45.0
Vanaf € 381,- meer info en prijzen
Breyton
Race GTS-R Hyper Silver (HC)
18 inch - ET48.0
Vanaf € 438,- meer info en prijzen
Ultra Wheels
SPEED ZWART GEPOLIJST
17 inch - ET48.0
Vanaf € 192,- meer info en prijzen
Momo
Hyperstar EVO Matt Anthracite Polished
17 inch - ET35.0
Vanaf € 204,- meer info en prijzen

Bent u op zoek naar mooie velgen voor de BMW X2? Bekijk dan het ruime assortiment van Wheelpoint in Uden. Wij hebben een breed aanbod aan fraaie nieuwe BMW X2 velgen waarmee u uw auto net dat beetje extra geeft. U kunt bij ons terecht voor gebruikte BMW X2 velgen, deze zijn meestal origineel. Daarnaast hebben wij van verschillende fabrikanten aftermarket velgen voor de BMW X2 in tientallen verschillende uitvoeringen. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u vindt bij ons altijd een mooie set velgen die binnen uw budget past. Bekijk ons assortiment en maak direct uw keuze. Bestellen kan online.

Het design van de BMW X2 leent zich bij uitstek voor mooie velgen

?De BMW X2 heeft als model een robuuste uitstraling. De brede bumper, de fraai vormgegeven achterzijde met de geïntegreerde achterklep die naadloos in de bumper overgaat geeft deze auto een dynamiek die niet veel merken kunnen evenaren. Het is dan ook een auto voor de echte BMW X2 liefhebber. De standaard velgen van deze auto hebben al een uitstekende uitstraling, maar het kan natuurlijk altijd beter. Veel BMW X2 rijders kopen dan ook nieuwe BMW velgen voor hun auto zodra ze de sleutels in ontvangst hebben mogen nemen. Als u ook tot de liefhebbers van fraaie velgen behoort dan kunt u in onze webshop uw hart ophalen. We hebben voor ieder wat wils in ons assortiment.

De rijke geschiedenis van BMW

?BMW is gevestigd in München, waar behalve auto’s ook motoren worden geproduceerd. Het bedrijf werd opgericht in 1912 en kent een rijke geschiedenis. Tijdens de beide wereldoorlogen had de fabriek een prominente rol. Zo werden er tijdens WO II motoren gebouwd voor de Duitse luchtmacht. De hoofdvestiging in München werd aan het einde van de oorlog getroffen door zware bombardementen door de Geallieerden, waardoor de fabriek grotendeels verloren ging. De vestigingen in Oost-Duitsland vielen in Russische handen. Na de oorlog concentreerde BMW zich aanvankelijk op de productie van motorfietsen en luxe limousine auto’s. Hierdoor kwam het bedrijf in financiële problemen en dreigde failliet te gaan.

De redding voor BMW

?Vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw ging BMW zich weer volledig concentreren op de bouw van personenauto’s. Tientallen modellen sedans en coupés zagen het levenslicht. Wat bijzonder was voor die tijd was dat veel modellen met verschillende motoren geleverd konden worden, dat was uniek want andere merken boden dit toen nog niet. De BMW kenmerkte zich door sportieve modellen, ontworpen en gebouwd voor voornamelijk jonge mannen die niet in zomaar een auto wilden rijden maar voor echt iets bijzonders gingen.

BMW rijders zijn trotse autobezitters

?De BMW is één van de meest aansprekende auto’s in Duitsland. De fabriek maakt de fraai vormgegeven klasse modellen dan ook al heel wat jaren. De BMW rijder geniet status en aanzien in Duitsland maar ook ver daarbuiten. De BMW wordt vaak gekocht om zijn degelijkheid zoals dat bij Duitse auto’s gebruikelijk is, ook de Mercedes, de Golf en de Opel voldoen aan dat beeld. De BMW wordt daarnaast gewaardeerd door chauffeurs die graag het gaspedaal intrappen op de Autobahn, waar de snelheidsbeperkingen nog niet zijn doorgevoerd. Mede daardoor heeft BMW zich nu al vele decennia probleemloos staande kunnen houden in de roerige wereld van de auto-industrie.

Geef uw BMW X2 de juiste uitstraling

?Nieuwe velgen voor uw BMW X2 geven uw auto de uitstraling die hij verdient. Daarom gaan veel BMW X2 rijders op zoek naar mooie velgen om hun wagen de ultieme upgrade te geven. Nieuwe velgen voor uw BMW X2 hoeven helemaal niet extreem duur te zijn, u kunt kiezen voor de uitstekende kwaliteit aftermarket velgen die Wheelpoint levert. Deze velgen verfraaien uw auto direct en zorgen ervoor dat u vele bewonderende blikken kunt verwachten als u uw wagen ergens parkeert. Gaat u voor een velg met veel dunne spaken, of kiest u juist liever voor een velg met brede spaken die de auto een stoere uitstraling geven.

Kies de juiste inchmaat van de velgen voor uw BMW X2

?Als u besluit om een nieuwe velgenset voor uw BMW X2 te bestellen, let dan goed op de velgenmaat. Er zijn velgen beschikbaar voor de BMW X2 met een inchmaat die varieert van 17 inch tot 19 inch. Natuurlijk zijn grote velgen mooi en zijn het echte blikvangers. Maar let op dat u de velgen niet te groot koopt, Dit kan slijtage aan de wielbakken veroorzaken en bovendien nadelig zijn voor de wegligging. Twijfelt u over welke maat velgen u kunt bestellen voor uw BMW X2? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om u hier goed in te kunnen adviseren.

Stoere velgen voor de winterbanden

?Als u in november de winterbanden onder uw BMW X2 laat leggen dan is dat het moment om te kiezen voor stoere velgen die de robuuste uitstraling van uw auto onderstrepen. U wilt ook bij sneeuw, ijs en andere winterse ongemakken op uw auto kunnen vertrouwen en de BMW X2 heeft daarvoor de juiste skills aan boord. Met een set fraaie velgen accentueert u de schoonheid van uw BMW X2. Dat geldt natuurlijk ook voor de zomerbanden die vanaf april weer onder de auto mogen. Ook die kunt u verfraaien met een set fraaie nieuwe BMW X2 velgen van Wheelpoint. Veel BMW X2 rijders hebben dan ook niet alleen 2 sets banden maar ook twee sets fraaie velgen.

Wilt u dat uw BMW waardevast blijft?

?Als u wilt dat uw BMW X2 zijn waarde houdt, dan is het zaak om de auto goed te onderhouden. U kunt de waarde opschroeven door mooie nieuwe velgen onder uw BMW te laten plaatsen. De velgen zullen bij verkoop zeker indruk maken op de koper en de kans is dan ook groot dat u een goede prijs voor de auto krijgt. U kunt bij Wheelpoint overigens ook terecht voor gebruikte originele BMW X2 velgen. Ideaal als een velg beschadigd is geraakt en u deze graag wilt vervangen. Daarnaast kopen wij regelmatig sets gebruikte velgen in, die na uitgebreide controle te koop worden aangeboden in onze webshop. U kunt op die manier nog voordeliger een set mooie velgen voor uw BMW X2 kopen.

Laar uw BMW X2 velgen monteren door een ervaren monteur

?Als u nieuwe velgen wilt voor uw BMW X2 dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage. Als u dit zelf niet kunt, dan bent u van harte welkom in onze garage in Uden. Wij zorgen ervoor dat de velgen van uw keuze door één van onze monteurs deskundig worden gemonteerd. Uiteraard worden de banden daarna goed uitgelijnd en gebalanceerd. U kunt nadat uw velgen zijn geplaatst gegarandeerd veilig de weg weer op zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de stabiliteit en de wegligging van de auto.

Bestel online die fraaie set velgen voor uw BMW X2

?Heeft u hem al gevonden, die fraaie set nieuwe velgen voor uw BMW X2? Als dat zo is dan bent u slechts een paar stappen verwijderd van aankoop en montage. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de velgen online bestellen in onze webshop. U kunt ze thuis laten bezorgen als u de montage zelf wilt doen of hiervoor liever naar uw eigen garage gaat. Wilt u dat wij de nieuwe BMW X2 velgen voor u plaatsen? Gebruik dan het contactformulier op de website om uw bestelling door te geven en geef aan dat u een afspraak wilt maken voor de montage. Wij nemen dan contact met u op om dit voor u in te plannen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok