Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

BMW X3 velgen

Brock
B32 Himalaya grey - front gepolijst (HGVP)
19 inch - ET25.0
Vanaf € 321,- meer info en prijzen
ATS
EVOLUTION Antraciet
18 inch - ET30.0
Vanaf € 178,- meer info en prijzen
Oxxo
SENTINEL SILVER (SI)
18 inch - ET30.0
Vanaf € 216,- meer info en prijzen
TEC
AS2 gun metal
18 inch - ET35.0
Vanaf € 457,- meer info en prijzen
Anzio
TURN Mat Zwart
18 inch - ET30.0
Vanaf € 435,- meer info en prijzen
Inter-Tyre
MC16 Zwart Glans / Gepolijst
19 inch - ET30.0
Vanaf € 455,- meer info en prijzen
AEZ
Atlanta Black
20 inch - ET28.0
Vanaf € 334,- meer info en prijzen
Dotz
Tanaka dark Gunmetal/polished lip
20 inch - ET28.0
Vanaf € 401,- meer info en prijzen
Breyton
Race LS2 Crystal Silver (CS)
19 inch - ET52.0
Vanaf € 569,- meer info en prijzen
Avus
AC-515 HYPER SILVER
19 inch - ET35.0
Vanaf € 270,- meer info en prijzen
AEZ
Crest High gloss
20 inch - ET35.0
Vanaf € 457,- meer info en prijzen
BBS
SX brilliant silver
20 inch - ET30.0
Vanaf € 449,- meer info en prijzen
GMP
BURAN Dark silver
19 inch - ET31.0
Vanaf € 555,- meer info en prijzen
Brock
B32 Himalaya grey - front gepolijst (HGVP)
19 inch - ET25.0
Vanaf € 321,- meer info en prijzen
Dotz
Tanaka dark Gunmetal/polished lip
20 inch - ET28.0
Vanaf € 401,- meer info en prijzen
AEZ
Atlanta Black
20 inch - ET28.0
Vanaf € 334,- meer info en prijzen
RC Design
RC32 Ferric grey matt (FGM)
18 inch - ET25.0
Vanaf € 178,- meer info en prijzen
AEZ
Panama dark Gunmetal/polished
20 inch - ET26.0
Vanaf € 372,- meer info en prijzen
Dotz
Tanaka dark Gunmetal/polished lip
20 inch - ET28.0
Vanaf € 401,- meer info en prijzen
TEC
GT7 gold
21 inch - ET30.0
Vanaf € 995,- meer info en prijzen
Brock
B41 Ferric Grey (FG)
20 inch - ET33.0
Vanaf € 345,- meer info en prijzen
Dezent
TU Black
18 inch - ET25.0
Vanaf € 147,- meer info en prijzen

Bent u de trotse bezitter van een BMW X3 en wilt u nieuwe velgen voor uw auto? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres voor een breed assortiment fraaie lichtmetalen velgen waarmee u uw auto een echte upgrade geeft. Wij bieden verschillende topmerken velgen die bij uitstek geschikt zijn voor de BMW X3. De prijs is aantrekkelijk, omdat het gaat om zogenaamde aftermarket velgen. Het zijn geen originele BMW X3 velgen maar ze zijn door de fabrikant perfect op maat gemaakt om te passen bij uw fraaie BMW. Of u nu houdt van sportief of klassiek, er is altijd een BMW set velgen beschikbaar waar u voor valt.

De BMW is een klassieker onder de personenauto’s

?De BMW fabriek in het Duitse München opende zijn deuren aan het begin van de 20e eeuw. Er werden aanvankelijk vooral motorfietsen gebouwd en luxe limousines die alleen weggelegd waren voor de zeer rijken uit die tijd. In de beide Wereldoorlogen speelde de BMW fabriek een belangrijke rol bij het bouwen van oorlogsvoertuigen zoals motoren met zijspan. Ook werden er motoren gemaakt voor vliegtuigen voor de Luftwaffe. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd de fabriek in München zwaar gebombardeerd en daarbij bijna volledig vernietigd. De vestigingen in Oost-Duitse steden waren toen al in beslag genomen door de Russen die vanuit Polen Duitsland waren binnengevallen. Maar na de oorlog zou het BMW concern zich snel herstellen en uitgroeien tot een bedrijf van wereldformaat.

BMW groeit uit tot een wereldconcern

?Na de oorlog ging het voor de wind met het BMW concern. Ze legden zich toe op het produceren van zowel motorfietsen als personenauto’s en ook bedrijfswagens. De BMW personenauto groeide in de loop der jaren uit tot één van de luxe merken. Wie een BMW rijdt laat daarmee zien dat hij weet wat mooie auto’s zijn. Daarnaast is een BMW degelijk en kunt u blindelings op het motorvermogen vertrouwen. Vooral op Duitse autowegen waar geen maximumsnelheid geldt willen BMW X3 rijders dan ook nog wel eens het gaspedaal intrappen. Daar heeft u natuurlijk ook goede banden en goede BMW X3 velgen voor nodig om een stabiele wegligging te garanderen.

De introductie van de BMW X3

?De BMW X3 was de eerste BMW die in een volledig nieuw model werd gepresenteerd in 2002. Dit gaf zowel positieve als negatieve reacties bij de liefhebbers van het merk. De BMW X3 is een SUV met vijf deuren en veel ruimte. Een ideale auto voor gezinnen of mensen die om andere redenen graag een grote auto rijden. De BMW X3 wordt sinds 2006 ook gebruikt bij rally’s. Het gaat dan uiteraard om speciaal geprepareerde wagens waarmee niet op de openbare weg wordt gereden. De X3 heeft sinds zijn introductie meerdere faceliften gekregen, de één meer ingrijpend dan de ander. Sinds 2018 wordt de derde generatie van de BMW X3 geproduceerd. Het is nog steeds een zeer populair model.

De BMW X3 is populair bij een breed publiek

?De BMW X3 kan zowel als comfortabele zakenauto worden gebruikt maar ook als ruime gezinswagen. Daarom is de BMW X3 populair bij een grote groep autobezitters. En zij willen vaak hun BMW een eigen tintje geven. Dat kan natuurlijk prima met een mooie set BMW X3 velgen van Wheelpoint. Daarmee geeft u uw auto direct een eigen uitstraling. De velgen zijn vaak de blikvangers van een auto, niet alleen voor de eigenaar maar ook voor mensen die de auto langs de weg zien staan. Wilt u van uw BMW iets bijzonders maken dan is een fraaie set nieuwe BMW X3 velgen een verstandige aankoop.

BMW X3 velgen online kopen

?Als u nieuwe of gebruikte BMW X3 velgen wilt kopen dan kunt u een keuze maken uit het uitgebreide assortiment van Wheelpoint. Wij leveren velgen van topkwaliteit en u betaalt altijd een scherpe prijs. Velgen voor uw BMW X3 zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zodat de velgen altijd passen bij zowel uw auto als uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast zijn de velgen verkrijgbaar in verschillende inchmaten. Wij leveren BMW X3 velgen van 17 inch, 18 inch en 19 inch. Let er op dat u de velgmaat niet te groot kiest, dit kan schade aan de wielbakken opleveren en nadelig zijn voor de wegligging van uw auto. Als u twijfelt over de te bestellen maat voor uw BMW X3 velgen dan kunt u altijd overleggen met onze ervaren en deskundige klantenservice.

Op zoek naar andere BMW velgen? Bijvoorbeeld BMW X2 velgen, BMW X5 velgen

Laat uw BMW X3 velgen monteren of doe het zelf

?Als u een handige klusser bent dan is het monteren van nieuwe BMW X3 velgen een fluitje van een cent. U moet er natuurlijk wel op letten dat de wielen goed zijn uitgebalanceerd zodat u kunt vertrouwen op een stabiele wegligging. Als u het niet ziet zitten om uw nieuwe velgen zelf te monteren dan kunt u een afspraak maken bij Wheelpoint in Uden om dit door één van onze zeer ervaren monteurs te laten doen. Uiteraard worden de wielen daarbij goed uitgelijnd zodat u na de montage van uw velgen veilig de weg op kunt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere velgensets voor uw BMW X3 te kopen. Sommige eigenaren wisselen graag van velg met het wisselen van de zomer- en winterbanden.

Voor welke fraaie velgen voor uw BMW X3 gaat u?

?Bij Wheelpoint kunt u een keuze maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan nieuwe velgen voor de BMW X3. We hebben velgen in diverse kleuren zoals zwart, antraciet en zilver. Daarnaast kunt u kiezen uit velgen met brede spaken voor een stoer uiterlijk, maar ook voor velgen met juist een fijnmazig spakennetwerk wat uw auto een meer klassieke uitstraling geeft. Hoe dan ook zijn onze nieuwe BMW X3 velgen allemaal even mooi en stijlvol, of u nu voor sportief of voor klassiek gaat. Natuurlijk staan wij in voor de kwaliteit en kunt u er op vertrouwen dat de velgen vele jaren en vele duizenden kilometers mee gaan.

Geef uw BMW X3 een make-over met een nieuwe velgenset

?Met een mooie set velgen voor de BMW X3, of voor een ander model van de BMW zoals de X2 of de X5 geeft u uw auto de uitstraling die bij u past. Wilt u van uw auto een persoonlijk statement maken waarmee u duidelijk aangeeft waar u voor staat, dan zijn mooie bijpassende velgen een prima investering. Deze houdt ook zijn waarde, want als u uw auto inruilt zult u merken dat deze meer op zal leveren als er een blinkende set velgen onder zit. Maar als uw volgende auto opnieuw een BMW X3 is dan kunt u de velgen natuurlijk ook laten overzetten. Als een velg beschadigd raakt kunt u bij Wheelpoint terecht voor een vervangend exemplaar.

Maak nu een afspraak voor het plaatsen van uw velgen

?Heeft u online op onze website een mooie velgenset voor uw BMW X3 uitgezocht? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het plaatsen van de velgen. U kunt hiervoor ook ons contactformulier gebruiken, wij nemen dan contact met u op om de montage in te plannen. Wilt u uw velgen zelf monteren dan kunt u ze afhalen bij ons bedrijf in Uden, maar wij kunnen uw velgen ook naar u opsturen. Geeft u dit s.v.p. aan bij uw bestelling.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok