Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

BMW X5 velgen

Dezent
TV Black
20 inch - ET35.0
Vanaf € 301,- meer info en prijzen
GMP
BURAN Matt black
20 inch - ET36.0
Vanaf € 633,- meer info en prijzen
Brock
B40 Ferric Grey Matt (FGM)
20 inch - ET35.0
Vanaf € 345,- meer info en prijzen
Breyton
Race LS2 Crystal Silver (CS)
20 inch - ET38.0
Vanaf € 712,- meer info en prijzen
Tomason
TN23 Black Diamond polished
21 inch - ET25.0
Vanaf € 331,- meer info en prijzen
Advanti
Raccoon MB Matt Black
20 inch - ET35.0
Vanaf € 323,- meer info en prijzen
AEZ
Panama dark gunmetal/polished
21 inch - ET33.0
Vanaf € 434,- meer info en prijzen
Dezent
TH dark Black/polished
20 inch - ET35.0
Vanaf € 668,- meer info en prijzen
Tomason
TN23 Black Diamond polished
21 inch - ET25.0
Vanaf € 331,- meer info en prijzen
Momo
RF-02 Matt Black Polished
20 inch - ET40.0
Vanaf € 608,- meer info en prijzen
Dotz
LongBeach Black
20 inch - ET28.0
Vanaf € 695,- meer info en prijzen
Advanti
Raccoon MBP Matt Black Polished
19 inch - ET45.0
Vanaf € 280,- meer info en prijzen
Brock
B41 Ferric Grey (FG)
20 inch - ET20.0
Vanaf € 345,- meer info en prijzen
TEC
GT7 gold
21 inch - ET20.0
Vanaf € 995,- meer info en prijzen
Dotz
LongBeach Black
20 inch - ET28.0
Vanaf € 695,- meer info en prijzen
Brock
B41 Ferric Grey (FG)
20 inch - ET20.0
Vanaf € 345,- meer info en prijzen
Momo
RF-02 Matt Black Polished
20 inch - ET40.0
Vanaf € 608,- meer info en prijzen
Dezent
TV Black
20 inch - ET28.0
Vanaf € 298,- meer info en prijzen
Avus
AC-515 BLACK POLISHED
19 inch - ET35.0
Vanaf € 261,- meer info en prijzen
Advanti
Raccoon MB Matt Black
20 inch - ET35.0
Vanaf € 323,- meer info en prijzen
Brock
B32 Himalaya grey - front gepolijst (HGVP)
19 inch - ET25.0
Vanaf € 321,- meer info en prijzen
MAK
Fahr Gun Metallic Mirror
20 inch - ET30.0
Vanaf € 497,- meer info en prijzen
OZ Racing
HYPER XT HLT STAR GRAPHITE DIAMOND LIP
20 inch - ET30.0
Vanaf € 721,- meer info en prijzen
Tomason
TN23 Black Diamond polished
21 inch - ET25.0
Vanaf € 331,- meer info en prijzen
Monaco
GP4 Antraciet / Gepolijst
21 inch - ET35.0
Vanaf € 761,- meer info en prijzen
Advanti
Raccoon MBP Matt Black Polished
19 inch - ET45.0
Vanaf € 280,- meer info en prijzen

BMW X5 velgen

De bezitter van een BMW X5 is meestal een sportieve rijder. Maar daarnaast zijn er ook mensen die de BMW rijden omdat ze het juist een fraaie klassieke auto vinden. Zakelijk wordt hij vaak gekozen als leaseauto, omdat u er bij klanten goed mee voor de dag kunt komen. Een BMW vertegenwoordigt ontegenzeggelijk status. Met fraaie BMW X5 velgen van Wheelpoint maakt u uw auto helemaal af en geeft u er bovendien uw eigen finishing touch aan. Dat is de belangrijkste reden waarom veel mensen ervoor kiezen om de standaard velgen van hun BMW te laten vervangen door een mooie velgenset voor de BMW X5 uit ons ruime assortiment.

De lange geschiedenis van BMW

BMW is een merk dat de tand des tijds prima heeft doorstaan. Vele merken die aan het begin van de 20e eeuw werden geïntroduceerd bestaan niet meer met hun oorspronkelijke naam, maar BMW heeft al die jaren stand gehouden. De eerste BMW’s die de fabriek in het Duitse München uit rolden waren zeer luxe auto’s, alleen betaalbaar voor de zeer rijken. Toen kwam de oorlog in 1914 en legde de BMW fabriek zich vooral toe op het produceren van motorfietsen die in de Eerste Wereldoorlog werden gebruikt. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog draaide de BMW fabriek op volle toeren om materieel te maken voor het Duitse leger. In de jaren tussen 1940 en 1945 werd er ook ruimschoots gebruik gemaakt van dwangarbeiders die in de door Duitsland bezette landen gevangen waren genomen. Hier kwam een einde aan toen de fabriek in München aan het einde van de oorlog werd gebombardeerd en daarbij grotendeels verloren ging. De fabrieken in diverse steden in het oosten van Duitsland warren toen al in beslag genomen door de Russen die vanuit Polen Duitsland waren binnengevallen.

De herrijzenis van BMW na WO II

Na de Tweede Wereldoorlog moest BMW het bedrijf min of meer van de grond af aan weer opbouwen. Dat lukte bijzonder goed. De productie van motorfietsen, personenauto’s en bedrijfswagens kwam weer op gang en binnen enkele jaren draaiden de fabrieken weer uitstekend. De fabrieken in Oost-Duitsland, dat onder invloed stond van Rusland, leverden technologie aan de Russen die de BMW’s in hun eigen fabrieken probeerde na te bouwen. Erg succesvol was dit echter niet, omdat de auto’s kwalitatief niet konden tippen aan de Duitse standaarden. Deze auto’s werden dan ook alleen in Rusland verkocht. Later ging BMW ook nog een avontuur aan in Azië, ook daar werden de auto’s niet als BMW verkocht maar onder aangepaste namen.

Voor wie is de BMW X5 de ideale auto?

De BMW X5 is een zeer veelzijdige auto. De eerste BMW X5 verliet in 1999 de fabriek. Het zijn ruime SUV’s die ruimte bieden aan het hele gezin inclusief de hond. Maar ook als zakenauto doen ze het uitstekend. Inmiddels is de BMW X5 aan de vierde generatie toe. Deze wordt geleverd sinds 2016. Ook binnen de verschillende generaties zijn er uiteraard kleine aanpassingen gedaan. Net zoals alle automerken speelt ook BMW in op de toekomst. Diverse modellen zijn zogenaamde plug-in hybrids, auto’s die zowel elektrisch als op benzine kunnen rijden.

Maak uw BMW X5 helemaal af met mooie velgen

Met een mooie set nieuwe velgen voor uw BMW X5 maakt u iets speciaals van uw auto. Hiermee geeft u uw eigen karakter aan de auto en valt hij des te meer op in het straatbeeld. U kunt kiezen voor nieuwe velgen, maar bij Wheelpoint kunt u ook terecht voor gebruikte BMW X5 velgen. Deze zijn soms origineel, maar soms ook van een aftermarket merk. Wij ruilen velgensets in voor de verkoop, deze worden altijd uitvoerig gecontroleerd op deuken en beschadigingen en pas na deze controle te koop aangeboden. U koopt dus altijd een kwaliteitsproduct als u bij ons een set BMW X5 velgen bestelt.

BMW X5 velgen online kopen

Het is geen enkel probleem om online BMW X5 velgen te kopen. Deze kunt u simpel in onze webshop bestellen. U maakt uw keuze uit ons ruime aanbod aftermarket velgen voor de BMW X5 en plaatst online uw bestelling. U kunt de velgen thuis laten bezorgen als u zelf monteert, of een afspraak maken voor montage bij ons bedrijf in Uden. Wij leveren ruim 500 voorgemonteerde velgensets direct uit voorraad, u heeft uw nieuwe velgen dan ook binnen enkele dagen in huis in de meeste gevallen. Hoe snel u terecht kunt voor montage bij Wheelpoint hangt natuurlijk af van de drukte van het moment.

Mooie velgen voor bij uw winterbanden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vanaf november tot april op winterbanden te rijden. Dit is veiliger vanwege een betere wegligging. Bovendien is het in sommige landden, zoals Duitsland, verplicht om in de winter op winterbanden te rijden. U kunt uw winterbanden uiteraard combineren met fraaie bijpassende velgen. Kies dus velgen in onze webshop en wij zorgen voor de perfecte montage. Wij leveren BMW X5 velgen van zowel 18 inch als 19 en 20 inch. De maat is belangrijk omdat als u een onjuiste velgenmaat kiest u mogelijk schade aan de wielbakken krijgt of snellere slijtage van de banden. Als u twijfelt over de juiste maat, neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

Geef uw BMW de juiste uitstraling met mooie velgen

Als u uw BMW X5 extra uitstraling wilt geven dan is een mooie velgenset een prima aankoop. De velgen zijn vaak de blikvangers van een auto. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals antraciet, zilver of zwart. Daarnaast zijn er diverse modellen, zowel met brede spaken als juist met smalle spaken. Als u het leuk vindt om uw auto af en toe een andere look te geven dan is de aankoop van meerdere sets velgen een idee. Hiermee geeft u uw auto met een relatief kleine ingreep een geheel andere look. Laat u inspireren door het ruime aanbod aan BMW X5 velgen in onze webwinkel. U kunt uw velgen direct online bestellen.

Heeft u schade aan uw velgen?

Het kan gebeuren dat een velg beschadigd raakt. Dit kan door een aanrijding worden veroorzaakt, maar ook doordat u bijvoorbeeld bij het inparkeren een stoeprand raakt. Een deuk in de velg kan soms worden verholpen, maar als de velg gebroken of ernstig ingedeukt is dan is vervanging noodzakelijk. U kunt in dit soort gevallen een losse vervangende velg bestellen bij Wheelpoint als u rijdt met een velgenset voor uw BMW X5 rijdt die van één van onze uitstekende aftermarket merken is. Blijf niet rondrijden met een kapotte velg maar laat dit probleem snel en vakkundig door ons oplossen.

Maak een afspraak voor de montage van uw nieuwe velgen

Wilt u uw BMW X5 laten voorzien van een mooie set nieuwe velgen? Maak dan snel een afspraak bij Wheelpoint in Uden. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak voor de montage in te plannen. Wilt u uw nieuwe BMW X5 velgen zelf monteren? Dan kunt u de velgenset van uw keuze online bestellen en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. Heeft u vragen of wilt u advies bij de aankoop van nieuwe velgen voor uw BMW X5, of zoekt BMW velgen voor een ander model zoals uit de BMW X2 velgen of BMW X3 velgen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok