Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Citroen DS velgen

Wilt u uw Citroen DS voorzien van een volledig andere stijl, of bent u om andere reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u constant velgen die qua afmeting, soort en kleur de perfecte Citroen DS velgen zijn. In de webshop betekent dat meer dan 6000 uiteenlopende velgen, die u meteen en eenvoudig bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u eveneens zeer welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline voorraad van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een geschikte velg voor u bij zit. De geschikte en deskundige medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens mogelijk meteen uw actuele velgen bij ons om te wisselen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Via de website kunt u natuurlijk constant bij ons terecht.

Velgen Citroen DS: Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, voordelig geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er telkens een geschikte Citroen DS velgen die bij uw smaak passen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zo'n hoog niveau als originele velgen, maar dan voor een lagere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aanschafkosten. De tweedehands velgen zijn geïnspecteerd op eventuele schade en weer mooi opgepoetst, zodat de velgen er weer goed uit zien. Vanwege het feit dat de velgen tweedehands zijn, zijn ze aanzienlijk voordeliger dan als u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u daarentegen wel verzekerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens meteen uw actuele Citroen DS velgen laten vervangen op een nieuw stel. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een goedkoper tarief.

Adequate en opmerkende make-over

Velgen zijn één van de meest opvallende componenten van uw vervoermiddel. Een stel nieuwe Citroen DS velgen zal dus meteen opgemerkt worden door uw omgeving. Maar natuurlijk gaat het om uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit allerlei uiteenlopende velgen met elk hun eigen kenmerken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, dikke, gedraaide of andere spaak. Ook kleuren zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van uiteenlopende kleuren. Ook qua afmeting zijn er tal van typen lengtes beschikbaar. Deze kenmerken zijn in ons ruime assortiment bijna eindeloos met elkaar te combineren, zodat er constant geschikte Citroen DS velgen voor u en uw vervoermiddel tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok