Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Citroen Evasion velgen

Types van Citroen Evasion:

Wilt u uw Citroen Evasion voorzien van een helemaal ander uiterlijk, of bent u om andere reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u constant velgen die qua maat, type en kleur de perfecte Citroen Evasion velgen zijn. In de webwinkel betekent dat meer dan 6000 uiteenlopende velgen, die u meteen en eenvoudig bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u eveneens zeer welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter omvat de grootste offline voorraad van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een geschikte velg voor u bij zit. De bekwame en vakkundige medewerkers ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens mogelijk meteen uw huidige velgen bij ons te laten vervangen. Wij zijn zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. Via de website kunt u uiteraard constant bij ons terecht.

Velgen Citroen Evasion: Ruime keuze, perfecte kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er altijd een geschikte Citroen Evasion velgen die bij uw smaak passen. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zo'n hoog niveau als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U geniet dus net zo lang van deze velgen als van alternatieve velgen, tegen lagere aankoopkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op eventuele schade en weer mooi schoongemaakt, zodat de velgen er weer mooi uit zien. Vanwege het feit dat de velgen tweedehands zijn, zijn ze aanzienlijk goedkoper dan als u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u daarentegen wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens meteen uw huidige Citroen Evasion velgen laten vervangen op een nieuw stel. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opvallende verniewing

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke onderdelen van uw vervoermiddel. Een stel nieuwe Citroen Evasion velgen zal hierdoor meteen geconstateerd worden door uw omgeving. Maar uiteraard gaat het om uw eigen smaak. U kunt kiezen uit allerlei uiteenlopende velgen met elk hun eigen elementen. Zo kunt u besluiten voor een smalle, dikke, gedraaide of andere spaak. Ook kleuren zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van uiteenlopende kleuren. Ook qua maat zijn er tal van soorten inches verkrijgbaar. Deze elementen zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er constant geschikte Citroen Evasion velgen voor u en uw vervoermiddel tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok