Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Citroen SM velgen

Types van Citroen SM:

Wilt u uw Citroen SM voorzien van een compleet andere uitstraling, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u constant velgen die qua omvang, soort en kleur de perfecte Citroen SM velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 uiteenlopende velgen, die u meteen en gemakkelijk bij ons kunt bestellen. Daarnaast bent u eveneens zeer welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De vaardige en vakkundige collega's ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens haalbaar meteen uw actuele velgen bij ons te laten vervangen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Via de website kunt u natuurlijk constant bij ons terecht.

Velgen Citroen SM: Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er voortdurend een passende Citroen SM velgen die bij uw voorkeur passen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aankoopkosten. De tweedehands velgen zijn geïnspecteerd op potentiële schade en weer mooi schoongemaakt, zodat de velgen er weer goed uit zien. Doordat de velgen tweedehands zijn, zijn ze flink goedkoper dan zodra u deze nieuw zou kopen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u tegelijkertijd wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens meteen uw actuele Citroen SM velgen inruilen op een nieuw paar. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Doeltreffende en opvallende verniewing

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke componenten van uw wagen. Een stel nieuwe Citroen SM velgen zal hierdoor meteen opgemerkt worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw persoonlijke voorkeur. U heeft keuze uit allerlei uiteenlopende velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u kiezen voor een smalle, dikke, gedraaide of alternatieve spaak. Ook tinten zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van uiteenlopende tinten. Ook qua omvang zijn er een heleboel typen inches mogelijk. Deze karakterestieken zijn in ons ruime assortiment bijna onbeperkt met elkaar te combineren, zodat er constant passende Citroen SM velgen voor u en uw wagen tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok