Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Dodge Ram-1500 velgen

Uw Dodge Ram 1500 krijgt een totaal nieuwe uitstraling met een nieuw paar velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 soorten merken en vind uw perfecte tint, maat en type die uw Dodge Ram 1500 helemaal afmaakt. In onze online webwinkel heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u direct vanuit de webwinkel aan kunt schaffen. Bekijkt u uw nieuwe Dodge Ram 1500 velgen liever eerst in het echt, dan bent u meer dan welkom in onze zaak en werkplaats in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste inventaris velgen van Nederland. Onze ervaren en professionele collega's helpen u graag bij het vinden van de ideale nieuwe Dodge Ram 1500 velgen. Onze showroom is zes dagen in de week en verscheidene avonden per week voor u geopend. Online kunt u uiteraard 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk wenselijk moment rustig door het assortiment heen bladeren om een selectie aan velgen te kiezen die u smaak heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen eveneens onze klantvriendelijke collega's u graag zeer vlot verder.

Het gemak en profijt van aftermarket Dodge Ram 1500 velgen

Aftermarket velgen zijn de perfecte remedie als u uw huidige velgen niet mooi vindt of uw Dodge Ram 1500 een opfrisbeurt wilt geven. Met ons brede assortiment velgen zit er altijd wel een geschikte velg voor u en uw wagen tussen. We leveren zowel nieuwe als tweedehands Dodge Ram 1500 velgen aan. De nieuwe velgen zijn afkomstig van aftermarket leveranciers. Zij leveren uiteraard een hoge kwaliteit, die u verzekert van veel rijgenot tegen geringe aanschafkosten. De kosten van deze nieuwe velgen zijn in zijn geheel aanzienlijk lager dan de originele. Onze tweedehands velgen zijn originele Dodge Ram 1500 velgen of aftermarket velgen. Vanzelfsprekend zijn alle tweedehands banden grondig gecheckt op beschadiging of verval, en helemaal gereinigd. Ook deze Dodge Ram 1500 velgen zijn stukken goedkoper dan zodra u deze nieuwe aanschaft. Onze tweedehands velgen zijn voornamelijk afkomstig van andere particulieren zoals u. Bij het aanschaffen van uw nieuwe paar velgen bieden wij u daarom de kans uw huidige velgen bij ons te laten vervangen. Zo worden de velgen milieuvriendelijk hergebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u kiest voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele tweedehandse velg, bij Wheelpoint weet u zeker dat het goed zit.

Een nieuwe uitstraling met nieuwe Dodge Ram 1500 velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Dodge Ram 1500 velgen krijgt uw wagen een volledig nieuw verschijning. Door een andere kleur te selecteren, een alternatieve maat of een alternatieve spaakgrootte zal iedereen direct constateren dat uw wagen er afwijkend uit ziet. Kies onder andere voor een zwarte velg met een bredere spaak voor een stoerdere uitstraling, of ga voor iets volledig anders: de keuze is helemaal aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een alternatief, en zowel nieuw als tweedehands. Pak deze kans en ga even rondsnuffelen in ons enorme assortiment op de webshop of in de winkel. Want er is constant een velg die uitstekend bij uw wensen past, en uw Dodge Ram 1500 weer laat schitteren als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok