Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Fiat Doblo velgen

MSW
24 GUN METAL POLIERT
15 inch - ET35.0
Vanaf € 151,- meer info en prijzen
Avus
AF9 HYPER SILVER
16 inch - ET36.0
Vanaf € 91,- meer info en prijzen
Borbet
F2 brilliant silver
16 inch - ET36.5
Vanaf € 217,- meer info en prijzen
Brock
B25 zwart glanzend - front polijst (SGVP)
15 inch - ET27.0
Vanaf € 141,- meer info en prijzen
Dezent
RE dark Black matt
15 inch - ET38.0
Vanaf € 201,- meer info en prijzen
OZ Racing
SUPERTURISMO GT MATT BLACK
18 inch - ET35.0
Vanaf € 320,- meer info en prijzen
RC Design
RC15 Kristal zilver (KS)
15 inch - ET27.0
Vanaf € 198,- meer info en prijzen
Dezent
RE dark Black matt
15 inch - ET38.0
Vanaf € 201,- meer info en prijzen
Sparco
ASSETTO GARA MATT BLACK
16 inch - ET35.0
Vanaf € 184,- meer info en prijzen
Brock
B25 zwart glanzend - front polijst (SGVP)
15 inch - ET27.0
Vanaf € 141,- meer info en prijzen
Avus
AF9 HYPER SILVER
16 inch - ET36.0
Vanaf € 91,- meer info en prijzen
Momo
Revenge Matt Anthracite
17 inch - ET35.0
Vanaf € 194,- meer info en prijzen
Dezent
RE dark Black matt
14 inch - ET35.0
Vanaf € 195,- meer info en prijzen
Ronal
R51 Zwart Glans / Gepolijst
15 inch - ET35.0
Vanaf € 152,- meer info en prijzen
GMP
EASY R Matt black
15 inch - ET35.0
Vanaf € 174,- meer info en prijzen
Anzio
SPLIT Zwart Glans / Gepolijst
14 inch - ET35.0
Vanaf € 311,- meer info en prijzen
Alutec
GRIP Zilver
16 inch - ET35.0
Vanaf € 130,- meer info en prijzen
Inter-Tyre
TORINO Gunmetaal / Gepolijst
15 inch - ET35.0
Vanaf € 347,- meer info en prijzen

Door te beslissen voor onze velgen wordt uw Fiat Doblo meteen voorzien van een volledig nieuwe stijl. Door ons ruime aanbod van bijna zeventig verschillende merken bent u gegarandeerd van een ruime keuze uit velgkleur, velgafmeting en velgsoort om uw Fiat Doblo helemaal naar uw wensen uit te laten zien. Bij onze overzichtelijke webwinkel wheelpoint.nl kunt u uw alternatieve velgenset meteen aanschaffen. Met een selectie van meer dan 6000 velgen, zowel nieuw als tweedehands en origineel, gaat u ongetwijfeld de perfecte velg vinden. Zoekt u liever in het echt naar de beste velg voor uw wagen, werp dan eens een blik in onze zaak in Uden. De showroom van maar liefst 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline voorraad van Nederland. In combinatie met onze deskundige medewerkers is het waarschijnlijk dat er passende Fiat Doblo velgen bij zitten. In onze showroom staan wij zes dagen per week en enkele avonden per week voor u klaar. Op de webshop kunt u vanzelfsprekend altijd terecht. Bij vragen of opmerkingen staan onze vriendelijke collega's van de klantenservice u zo goed mogelijk te woord om u van een passende set Fiat Doblo velgen te voorzien.

Kwalitatief en veel keuze

Met aftermarket velgen kiest u voor verschillende voordelen. Omdat velgen van afterkarmetk partijen aanbieden en gebruikte velgen, is ons assortiment erg groot. Zo bent u gegarandeerd dat er constant goede Fiat Doblo velgen verkrijgbaar zijn. Ook bieden wij zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, en verzekeren u zo van weinig onderhoud en een aanzienlijke levensduur. Alle gebruikte Fiat Doblo velgen zijn grondig gecontroleerd op slijtage of schade, en vervolgens nauwkeurig schoongemaakt. Zo is ook het aanschaffe van gebruikte velgen een veilige stap. U kunt uw velgen ook bij ons laten vervangen. Deze worden dan op ecologische manier opnieuw gebruikt door een andere klant, en voor u brengt het een korting met zich mee voor nieuwe velgen.

Naast de ruime keuze en de gegaranderde kwaliteiten bent u met onze banden ook voordeliger uit voor een nieuwe velgenset. Door onze tweedehands, orginele velgen te selecteren heeft u een zo goed als nieuwe velg, maar wel tegen een lagere prijs. Onze nieuwe Fiat Doblo velgen zijn ook beduidend voordeliger dan nieuwe, originele velgen, maar leveren zeker geen lagere kwaliteit. Bij ons heeft u daarom meer keuze met gelijkwaardige kwaliteit, en ook nog eens voordeliger.

Nieuwe Fiat Doblo velgen: simpel, maar helemaal anders

Uw Fiat Doblo krijgt een complete transformatie met een nieuw paar velgen van Wheelpoint. Uw omgeving zal het meteen opvallen, maar u bent uiteraard het essentieelste bij het beslissen over nieuwe velgen. U kunt een kleine aanpassing doorvoeren, of pak het grondig aan: de beslissing is helemaal aan u. Door te besluiten voor een andere kleur, zoals zwart of lichtgrijs, wordt de hele stijl van de wagen meteen anders. Ook kunt u de grootte van de velg veranderen, of kiezen voor een ander type spaken. Met ons grote aanbod kunt u deze drie elementen naar hartenlust samen combineren, alles behoort tot de mogelijkheden. Ga om deze reden snel op zoek naar dat perfecte paar Fiat Doblo velgen, om uw auto de stijl te geven die uw wagen verdient.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok