Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Ford Capri velgen

Wilt u uw Ford Capri voorzien van een compleet ander uiterlijk, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan in elk geval voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime aanbod van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua maat, soort en tint de ideale Ford Capri velgen zijn. In de webwinkel betekent dat meer dan 6000 diverse velgen, die u gelijk en eenvoudig bij ons kunt aanschaffen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter omvat de grootste offline opslag van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De gekwalificeerde en professionele collega's adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk gelijk uw huidige velgen bij ons te laten vervangen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Via de website kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht.

Velgen Ford Capri: Ruime keuze, perfecte kwaliteit, voordelig geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er altijd een passende Ford Capri velgen die bij uw voorkeur passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van alternatieve velgen, tegen lagere aankoopkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op eventuele schade en weer mooi opgepoetst, zodat de velgen er weer goed uit zien. Vanwege het feit dat de velgen gebruikt zijn, zijn ze flink goedkoper dan als u deze nieuw zou kopen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u tegelijkertijd wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons ook gelijk uw huidige Ford Capri velgen om wisselen op een nieuw paar. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij stellen zeker dat deze op ecologische wijze worden hergebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opvallende transformatie

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke onderdelen van uw vervoermiddel. Een set nieuwe Ford Capri velgen zal dus gelijk opgemerkt worden door uw omgeving. Maar natuurlijk gaat het om uw eigen voorkeur. U kunt een selectie maken uit allerlei diverse velgen met elk hun eigen kenmerken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, dikke, gedraaide of andere spaak. Ook kleuren zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van diverse kleuren. Ook qua maat zijn er meerdere soorten inches mogelijk. Deze kenmerken zijn in ons ruime aanbod bijna eindeloos met elkaar te combineren, zodat er altijd passende Ford Capri velgen voor u en uw vervoermiddel tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok