Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Ford Tourneo-Custom velgen

Wilt u uw Ford Tourneo Custom een simpele doeltreffende verniewing geven? Bekijk dan eens de grootte selectie Ford Tourneo Custom velgen van Wheelpoint. In onze grote collectie met bijna 70 merken is er altijd een geschikte Ford Tourneo Custom velg die uw auto de het uiterlijk geeft die u graag wilt hebben. U heeft keuze uit uiteenlopende kleuren, maten en types in onze webshop of in onze showroom. Deze showroom van meer dan 1000 vierkante meter omvat de grootste offline inventaris velgen in Nederland. Samen met onze vakkundige en bekwame medewerkers wordt het uitzoeken van de beste velg een makkie. In onze showroom staan wij zes dagen per week, en ook enkele avonden per week, voor u klaar. Laat u de Ford Tourneo Custom velgen liever via de webshop thuisbezorgen, is dat ook geen enkel probleem. Met een selectie van meer dan 6000 uiteenlopende velgen op onze transparante website met duidelijke categorieën, kunt u makkelijk vinden wat u zoekt. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice, die erna streven u zo vlug mogelijk verder te ondersteunen.

Goede kwaliteit, ruime selectie en ook nog eens voordeligere Ford Tourneo Custom velgen

Nieuwe velgen voor uw Ford Tourneo Custom uitkiezen wordt bij Wheelpoint niet alleen zeer eenvoudig gemaakt, het heeft ook nog uiteenlopende voordelen. Omdat wij samenwerken met uiteenlopende alternatieve leveranciers uit heel Europa, verkrijgt u gemakkelijk nieuwe velgen die in kwaliteit niet achterblijven bij de originele velgen. De hoogwaardige kwaliteit wordt door ons gegarandeerd, net zoals de lange levensduur van de velgen. Besluit u toch liever voor originele velgen, dan bent u bij Wheelpoint vaak ook op de goede plek. Onze tweedehands originele velgen zijn vaak weinig gebruikt onder een andere wagen, en vervolgens goed gecontroleerd en schoongemaakt om uw Ford Tourneo Custom weer te laten schitteren. Zowel de alternatieve als de gebruikte originele velgensets zijn voordelig geprijsd. Voor nog meer profijt kunt u ook uw bestaande velgen bij Wheelpoint om wisselen voor een nieuw paar velgen. Door deze bij om te wisselen houdt u meer geld over, en verzekere wij ervoor dat de velgen hergebruikt kunnen worden.

Een volledig andere stijl met alleen nieuwe Ford Tourneo Custom velgen

Met nieuwe Ford Tourneo Custom velgen van Wheelpoint ziet uw auto er meteen heel verschillend uit. Ondanks dat velgen nogal eens vergeten kunnen worden, valt het wel meteen op als uw auto opeens nieuwe velgen heeft. Zoals we al eerder zeiden, heeft u bij Wheelpoint zo'n ruime selectie dat de perfecte velg er altijd wel tussen zit. Kies onder andere voor een nieuwe kleur velgen. Ga voor zilvergrijs, antraciet of zwart, of kies voor iets dat verder opvalt zoals goud of een overlopende kleur. Ook de spaken kunnen het onderscheid maken. Een bredere of juist smallere spaak zal de totale verschijning van uw auto meteen doen veranderen. Daarnaast kunt u ook de grootte van de velg aanpassen. Bij ons heeft u alle vrijheid om deze karakterestieken met elkaar te combineren, en echt te komen tot de ideale velg voor uw Ford Tourneo Custom. Blijf het dus niet langer uitstellen en kom bij onze showroom in Uden langs, of kijk meteen in onze webshop.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok