Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Iveco Daily velgen

Door te beslissen voor onze velgen wordt uw Iveco Daily direct voorzien van een helemaal nieuwe look. Door ons ruime aanbod van bijna zeventig uiteenlopende merken bent u gegarandeerd van een ruime keuze uit velgkleur, velgomvang en velgsoort om uw Iveco Daily compleet naar uw eisen uit te laten zien. Bij onze transparante webshop wheelpoint.nl kunt u uw nieuwe velgenset direct aankopen. Met een selectie van meer dan 6000 velgen, zowel nieuw als gebruikt en origineel, gaat u zeker weten de ideale velg vinden. Zoekt u liever in het echt naar de beste velg voor uw auto, neem dan een kijkje bij onze shop in Uden. De showroom van maar liefst 1000 vierkante meter bevat de grootste offline opslag van Nederland. In combinatie met onze deskundige collega's is het waarschijnlijk dat er adequate Iveco Daily velgen bij zitten. Onze showroom is zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. In onze online winkel kunt u natuurlijk altijd terecht. Bij vragen of opmerkingen staan onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice u zo snel mogelijk te woord om u van een passende set Iveco Daily velgen te voorzien.

Kwalitatief en veel opties

Met aftermarket velgen kiest u voor uiteenlopende voordelen. Omdat velgen van afterkarmetk partijen leveren en gebruikte velgen, is ons assortiment enorm ruim. Zo bent u gegarandeerd dat er constant geschikte Iveco Daily velgen verkrijgbaar zijn. Ook bieden wij zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, en verzekeren u zo van nauwelijks onderhoud en een aanzienlijke levensduur. Alle gebruikte Iveco Daily velgen zijn grondig gecontroleerd op verval of beschadiging, en vervolgens uitvoerig schoongemaakt. Zo is eveneens het aankopen van gebruikte velgen een veilige stap. U kunt uw velgen eveneens bij ons om wisselen. Deze worden dan milieuvriendelijk opnieuw gebruikt door een andere gebruiker, en voor u brengt het een korting met zich mee voor nieuwe velgen.

Naast het grote aanbod en de gegaranderde kwaliteiten bent u met onze banden eveneens goedkoper uit voor een nieuwe velgenset. Door onze tweedehands, orginele velgen te selecteren heeft u een zo goed als nieuwe velg, maar wel voor minder geld. Onze nieuwe Iveco Daily velgen zijn eveneens aanzienlijk goedkoper dan nieuwe, originele velgen, maar leveren zeker geen lagere kwaliteit. Bij ons heeft u daarom meer keuze van dezelfde kwaliteit, en ook nog eens goedkoper.

Nieuwe Iveco Daily velgen: eenvoudig, maar compleet anders

Uw Iveco Daily krijgt een complete transformatie met een nieuwe set velgen van Wheelpoint. Uw omgeving zal het direct opmerken, maar u bent natuurlijk het essentieelste bij het beslissen over nieuwe velgen. U kunt een kleine aanpassing doorvoeren, of pak het rigoureus aan: de beslissing is volkomen aan u. Door een ander kleur te selecteren, zoals zwart of lichtgrijs, wordt de hele look van het vervoermiddel direct anders. Ook kunt u de grootte van de velg aanpassen, of kiezen voor een ander type spaken. Met ons ruime assortiment kunt u deze drie elementen naar hartenlust samen combineren, alles kan. Ga daarom snel op zoek naar dat ideale paar Iveco Daily velgen, om uw auto de look te geven die uw auto verdient.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok