Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Jaguar XK velgen

Uw Jaguar XK krijgt een totaal nieuwe uitstraling met een nieuwe set velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 soorten merken en ga op zoek naar uw ideale tint, maat en soort die uw Jaguar XK volledig compleet maakt. In onze online webshop heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u direct vanuit de webshop kunt bestellen. Bekijkt u uw nieuwe Jaguar XK velgen liever eerst in het echt, dan bent u van harte welkom in onze shop en garage in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste opslag velgen van Nederland. Onze ervaren en deskundige medewerkers assisteren u graag bij het vinden van de ideale nieuwe Jaguar XK velgen. Onze showroom is zes dagen in de week en verscheidene avonden per week voor u geopend. Online kunt u uiteraard 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk gewenst moment rustig door het assortiment heen bladeren om een selectie aan velgen te kiezen die u smaak heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen eveneens onze klantvriendelijke medewerkers u graag razendsnel verder.

Het comfort en baat van aftermarket Jaguar XK velgen

Aftermarket velgen zijn de perfecte remedie als u uw bestaande velgen niet mooi vindt of uw Jaguar XK een opknapbeurt wilt geven. Met onze grote collectie velgen zit er altijd wel een passende velg voor u en uw auto tussen. We bieden zowel nieuwe als gebruikte Jaguar XK velgen aan. De nieuwe velgen zijn verkregen van aftermarket leveranciers. Zij leveren uiteraard een hoge kwaliteit, die u verzekert van veel rijgenot tegen geringe aanschafkosten. De kosten van deze nieuwe velgen zijn globaal genomen flink lager dan de originele. Onze gebruikte velgen zijn originele Jaguar XK velgen of aftermarket velgen. Uiteraard zijn alle gebruikte banden nauwkeurig gecheckt op beschadiging of slijtage, en volledig schoongemaakt. Ook deze Jaguar XK velgen zijn stukken goedkoper dan als u deze nieuwe aanschaft. Onze gebruikte velgen zijn voornamelijk verkregen van andere particulieren zoals u. Bij het aankopen van uw nieuwe set velgen bieden wij u vandaar de kans uw bestaande velgen bij ons om te wisselen. Zo worden de velgen op ecologische manier opnieuw gebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u besluit voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele gebruikte velg, bij Wheelpoint kunt u ervan op aan dat het goed zit.

Een nieuwe stijl met nieuwe Jaguar XK velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Jaguar XK velgen krijgt uw auto een compleet nieuw voorkomen. Door te kiezen voor een andere kleur, een andere maat of een andere spaakgrootte zal iedereen direct constateren dat uw auto er anders uit ziet. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte velg met een bredere spaak voor een stoerdere uitstraling, of kies voor iets compleet verschillend: de beslissing is volledig aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een andere optie, en zowel nieuw als tweedehands. Pak deze kans en ga even rondsnuffelen in onze gigantische collectie op de webshop of in de winkel. Want er is constant een velg die perfect bij uw wensen past, en uw Jaguar XK weer laat schitteren als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok