Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Lotus Esprit velgen

Wilt u uw Lotus Esprit voorzien van een helemaal ander uiterlijk, of bent u om andere reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua omvang, type en tint de ideale Lotus Esprit velgen zijn. In de webshop betekent dat meer dan 6000 uiteenlopende velgen, die u gelijk en eenvoudig bij ons kunt aanschaffen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bevat de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De gekwalificeerde en professionele collega's ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk gelijk uw huidige velgen bij ons te laten vervangen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Online kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Velgen Lotus Esprit: Ruime keuze, geweldige kwaliteit, voordelig geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er voortdurend een passende Lotus Esprit velgen die bij uw smaak passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U geniet dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aanschafkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op potentiële schade en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer goed uit zien. Doordat de velgen gebruikt zijn, zijn ze beduidend voordeliger dan wanneer u deze nieuw zou kopen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u daarentegen wel verzekerd van een goede velg. U kunt bij ons ook gelijk uw huidige Lotus Esprit velgen laten vervangen op een nieuw paar. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden hergebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Efficiënte en opvallende transformatie

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke onderdelen van uw wagen. Een set nieuwe Lotus Esprit velgen zal daarom gelijk geconstateerd worden door uw omgeving. Maar uiteraard gaat het om uw eigen smaak. U heeft keuze uit allerlei uiteenlopende velgen met elk hun eigen kenmerken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of andere spaak. Ook kleuren zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van uiteenlopende kleuren. Ook qua omvang zijn er een heleboel typen inches beschikbaar. Deze kenmerken zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd passende Lotus Esprit velgen voor u en uw wagen tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok