Melding coronavirus — gratis verzending

Gezien het relatief kleine aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd ontvangen, zijn wij in lijn met de richtlijnen van het RIVM gewoon geopend. Wel nemen we natuurlijk extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne en gezondheid!

Daarnaast kunt u uw online bestelling laten bezorgen. Tot en met 31 maart zijn alle verzendingen van online bestellingen binnen Nederland gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Diverse soorten velgen voor uw Mercedes

Een Mercedes is en blijft een stoere klassewagen. Omdat elke Mercedes anders is, en omdat ook elke eigenaar uniek is, hebben wij een uitgebreid gamma aan aftermarket velgen van diverse merken. Velgen bepalen uiteindelijk de look en de uitstraling van uw wagen.

Zo kunt u uw keuze maken zodat uw Mercedes velgen volledig aan uw wensen voldoen. Kiest u voor een zwarte, antraciet of zilvergrijze vormgeving, voor dikke of dunne spaken, voor een normale set of een breedset, met achter bredere velgen en banden? Wij hebben ze voor u ter beschikking voor alle Mercedes modellen zoals de populaire A klasse, B klasse, C klasse en Vito / Viano .

Wilt u bij ons velgen kopen, dan vindt u velgen die bij elk soort banden past. Tevens zijn Mercedes velgen geschikt voor winter en zomer. Ze zijn namelijk oerdegelijk, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Ze zijn ontworpen om heel lang mee te gaan en gaan vaak van de ene op de andere wagen over. Zowel bij occasions als bij nieuwe wagens passen ze perfect. Met een set Mercedes velgen kunt u uw wagen een flinke opfrisbeurt geven.

Kijk gerust rond op onze website of in onze showroom en laat uwzelf inspireren door de diverse velgen die er zijn. U zult merken dat er heel wat keuze is. Het ene set ziet er stoerder, chiquer of juist sportiever uit dan het andere. Wees gerust: elk van deze sets mag gezien worden en laten uw wagen nog meer schitteren. Mercedes velgen blijven een stijlvol symbool dat niet mag ontbreken aan een wagen met allure! Merces gaat voor veiligheid, en daar sluiten Mercedes velgen zich volledig bij aan. Dit is kwaliteit ten top!