Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Mercedes-Benz R-Klasse velgen

Wilt u uw Mercedes-Benz R-Klasse een eenvoudige adequate transformatie geven? Denk dan eens aan de grootte selectie Mercedes-Benz R-Klasse velgen van Wheelpoint. In onze grote collectie met bijna 70 merken is er altijd een passende Mercedes-Benz R-Klasse velg die uw wagen de het uiterlijk geeft die u graag ziet. U kunt kiezen uit verschillende tinten, maten en soorten in onze webshop of in onze showroom. Deze showroom van meer dan 1000 vierkante meter bevat de grootste offline inventaris velgen in Nederland. Samen met onze professionele en vaardige medewerkers wordt het uitzoeken van de beste velg een makkie. In onze showroom staan wij zes dagen per week, en ook enkele avonden per week, voor u klaar. Laat u de Mercedes-Benz R-Klasse velgen liever via de webshop thuisbezorgen, is dat eveneens geen enkel probleem. Met een selectie van meer dan 6000 verschillende velgen op onze overzichtelijke website met helderen categorieën, kunt u eenvoudig vinden wat u zoekt. Bij vragen kunt u bellen met onze medewerkers van de klantenservice, die u proberen zo vlug mogelijk verder te helpen.

Goede kwaliteit, ruime selectie en ook nog eens voordeligere Mercedes-Benz R-Klasse velgen

Nieuwe velgen voor uw Mercedes-Benz R-Klasse uitzoeken wordt bij Wheelpoint niet alleen heel makkelijk gemaakt, het heeft eveneens nog verschillende profijten. Doordat wij samenwerken met verschillende alternatieve aanbieders uit heel Europa, verkrijgt u gemakkelijk nieuwe velgen die in kwaliteit niet onderdoen aan de originele velgen. De hoogwaardige kwaliteit wordt door ons verzekerd, net zoals de lange levensduur van de velgen. Kiest u toch liever voor originele velgen, dan bent u bij Wheelpoint vaak eveneens op de goede plek. Onze tweedehands originele velgen zijn vaak weinig gebruikt onder een andere auto, en vervolgens goed geïnspecteerd en schoongemaakt om uw Mercedes-Benz R-Klasse weer te laten schitteren. Zowel de alternatieve als de gebruikte originele velgensets zijn goedkoop geprijsd. Voor nog meer profijt kunt u eveneens uw actuele velgen bij Wheelpoint laten vervangen voor een nieuwe set velgen. Door deze bij te verlaten vervangen houdt u meer geld over, en zorgen wij ervoor dat de velgen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Een compleet andere look met alleen nieuwe Mercedes-Benz R-Klasse velgen

Met nieuwe Mercedes-Benz R-Klasse velgen van Wheelpoint ziet uw wagen er gelijk heel afwijkend uit. Ondanks dat velgen nogal eens vergeten kunnen worden, valt het wel gelijk op als uw wagen plotseling nieuwe velgen heeft. Zoals we al eerder zeiden, heeft u bij Wheelpoint zo'n ruim assortiment dat de perfecte velg er altijd wel tussen zit. Kies onder meer voor een nieuwe tint velgen. Ga voor zilvergrijs, antraciet of zwart, of kies voor iets dat verder opvalt zoals goud of een overlopende tint. Ook de spaken kunnen het verschil maken. Een bredere of juist dunnere spaak zal de totale verschijning van uw wagen gelijk doen veranderen. vervolgens kunt u eveneens de grootte van de velg aanpassen. Bij ons heeft u alle ruimte om deze eigenschappen met elkaar te combineren, en echt te komen tot de ideale velg voor uw Mercedes-Benz R-Klasse. Wacht dus niet langer en kom bij onze showroom in Uden langs, of kijk gelijk in onze webshop.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok