Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Diverse soorten velgen voor uw Mini

Op zoek naar mini velgen voor uw Mini Cooper? Wenst u uw Mini Cooper te voorzien van een stel prachtige, opvallende velgen? Kiest u voor een nieuwe upgrade voor uw Mini door een stel prachtige Mini velgen?

Een nieuw stel Mini velgen geven een meerwaarde aan uw wagen. Ze zorgen voor een betere wegligging, een mooiere uitstraling en ze doen de banden minder trillen als u op de weg rijdt.

Voordelen van nieuwe mini velgen
Nieuwe velgen zijn ideaal om uw wagen weer de glans te geven die u wenst. Er zijn zowel velgen voor zomerbanden als voor winterbanden. Ook voor elk model hebben wij de passende velgen liggen. Zoals u wel weet hebben nieuwe velgen vooral veel meer voordelen dan nadelen.

Keuze velgen mini
Onze ruime keuze aan Mini velgen van diverse after-market merken zoals Barotelli, OXXO en GMP hebben voor elke Mini Cooper de velgen die u zoekt. Velgen mini zijn beschikbaar in elk formaat en elke uitvoering.

Kies voor onze Mini velgen en u kiest voor klasse en zekerheid. Onze velgen hebben een uitstekende topkwaliteit en passen perfect als uitstraling die u voor uw wagen wenst. Meer info en prijzen vindt u hier alsook de soorten mini velgen die u wenst voor uw Mini Cooper kunt u online vinden, via de telefoon of e-mail opvragen of door langs te komen bij onze showroom. Kijk en vergelijk de verschillende velgen en u vindt zonder twijfel dé velg die u. Zo geeft u uw wagen de uitstraling die hij verdient.