Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Nissan Leaf velgen

Tomason
TN1 Black painted
17 inch - ET45.0
Vanaf € 154,- meer info en prijzen
Monaco
RR8M Zwart Glans / Gepolijst
17 inch - ET40.0
Vanaf € 147,- meer info en prijzen
AEZ
Crest dark gunmetal matt/polished lip
17 inch - ET38.0
Vanaf € 284,- meer info en prijzen
Advanti
Nepa Silver Silver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 134,- meer info en prijzen
Ronal
R51 Zwart Glans / Gepolijst
16 inch - ET40.0
Vanaf € 178,- meer info en prijzen
Oxxo
DECIMUS BLACK BLACK / POLISHED (BKF)
16 inch - ET38.0
Vanaf € 165,- meer info en prijzen
Tomason
TN1 Black painted
17 inch - ET45.0
Vanaf € 154,- meer info en prijzen
Brock
B25 zwart glanzend - front polijst (SGVP)
18 inch - ET38.0
Vanaf € 248,- meer info en prijzen
MAK
Zenith Hyper Silver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 201,- meer info en prijzen
Dotz
Kendo Black/polished
16 inch - ET40.0
Vanaf € 269,- meer info en prijzen
AEZ
Crest dark gunmetal matt/polished lip
17 inch - ET38.0
Vanaf € 284,- meer info en prijzen
Advanti
Nepa Silver Silver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 134,- meer info en prijzen
Anzio
TURN Mat Zwart
16 inch - ET38.0
Vanaf € 337,- meer info en prijzen
Mille Miglia
MME-5 Antraciet Mat / Gepolijst
17 inch - ET45.0
Vanaf € 406,- meer info en prijzen
MAK
Zenith Hyper Silver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 201,- meer info en prijzen
IT Wheels
ALICE Zilver
16 inch - ET38.0
Vanaf € 305,- meer info en prijzen
RIAL
MILANO Titanium
17 inch - ET40.0
Vanaf € 140,- meer info en prijzen
Monaco
CL2 Zilver
16 inch - ET40.0
Vanaf € 98,- meer info en prijzen

Uw Nissan Leaf krijgt een totaal nieuwe stijl met een nieuw paar velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 soorten merken en ga op zoek naar uw ideale tint, maat en soort die uw Nissan Leaf volledig compleet maakt. In onze online webshop heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u meteen vanuit de webshop kunt bestellen. Bekijkt u uw nieuwe Nissan Leaf velgen liever eerst in het echt, dan bent u van harte welkom in onze shop en werkplaats in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste voorraad velgen van Nederland. Onze bekwame en deskundige medewerkers assisteren u graag bij het vinden van de perfecte nieuwe Nissan Leaf velgen. Onze showroom is zes dagen in de week en verscheidene avonden per week voor u geopend. Online kunt u uiteraard 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk gewenst tijdstip rustig door het assortiment heen bladeren om een selectie aan velgen te selecteren die u voorkeur heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen ook onze klantvriendelijke medewerkers u graag razendsnel verder.

Het comfort en baat van aftermarket Nissan Leaf velgen

Aftermarket velgen zijn de ideale oplossing als u uw huidige velgen niet mooi vindt of uw Nissan Leaf een opfrisbeurt wilt geven. Met onze grote collectie velgen zit er altijd een adequate velg voor u en uw wagen tussen. We bieden zowel nieuwe als gebruikte Nissan Leaf velgen aan. De nieuwe velgen zijn verkregen van aftermarket fabrikanten. Zij leveren vanzelfsprekend een hoog niveau, die u verzekert van veel rijplezier tegen lage aanschafkosten. De prijzen van deze alternatieve velgen zijn globaal genomen beduidend lager dan de originele. Onze gebruikte velgen zijn originele Nissan Leaf velgen of aftermarket velgen. Vanzelfsprekend zijn alle gebruikte banden nauwkeurig gecheckt op schade of verval, en volledig schoongemaakt. Ook deze Nissan Leaf velgen zijn stukken goedkoper dan als u deze nieuwe verkrijgt. Onze gebruikte velgen zijn voornamelijk verkregen van andere individuen zoals u. Bij het aanschaffen van uw nieuwe paar velgen bieden wij u daarom de kans uw huidige velgen bij ons om te wisselen. Zo worden de velgen milieuvriendelijk opnieuw gebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u kiest voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele tweedehandse velg, bij Wheelpoint kunt u ervan op aan dat het goed zit.

Een nieuwe stijl met nieuwe Nissan Leaf velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Nissan Leaf velgen krijgt uw wagen een compleet nieuw verschijning. Door een andere kleur te selecteren, een andere maat of een andere spaakgrootte zal iedereen meteen constateren dat uw wagen er afwijkend uit ziet. Kies onder meer voor een zwarte velg met een dikkere spaak voor een stoerder uiterlijk, of ga voor iets compleet anders: de keuze is volledig aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een alternatief, en zowel nieuw als gebruikt. Neem daarom gerust eens een kijkje in ons enorme assortiment op de webshop of in de winkel. Want er is constant een velg die helemaal bij uw eisen past, en uw Nissan Leaf weer laat stralen als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok