Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Opel Frontera velgen

Wilt u uw Opel Frontera voorzien van een volledig andere stijl, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan zeker voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime aanbod van bijna 70 merken vindt u constant velgen die qua maat, type en tint de perfecte Opel Frontera velgen zijn. In de webshop betekent dat meer dan 6000 verschillende velgen, die u direct en gemakkelijk bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u ook van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De geschikte en vakkundige collega's adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk direct uw huidige velgen bij ons in te ruilen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Via de website kunt u uiteraard constant bij ons terecht.

Velgen Opel Frontera: Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, voordelig geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er altijd een passende Opel Frontera velgen die bij uw smaak passen. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zo'n hoog niveau als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U geniet dus net zo lang van deze velgen als van andere velgen, tegen lagere aankoopkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op eventuele beschadiging en weer mooi schoongemaakt, zodat de velgen er weer mooi uit zien. Doordat de velgen gebruikt zijn, zijn ze beduidend goedkoper dan zodra u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u anderzijds wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons ook direct uw huidige Opel Frontera velgen inruilen op een nieuw paar. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze milieuvriendelijk worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opvallende verniewing

Velgen zijn één van de meest opvallende onderdelen van uw auto. Een stel nieuwe Opel Frontera velgen zal daarom direct opgemerkt worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw eigen smaak. U kunt een selectie maken uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of andere spaak. Ook tinten zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende tinten. Ook qua maat zijn er tal van typen centimers beschikbaar. Deze karakterestieken zijn in ons ruime aanbod bijna onbeperkt met elkaar te combineren, zodat er constant passende Opel Frontera velgen voor u en uw auto tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok