Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Porsche 356 velgen

Wilt u uw Porsche 356 voorzien van een helemaal ander uiterlijk, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan in elk geval voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u constant velgen die qua afmeting, soort en tint de ideale Porsche 356 velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 verschillende velgen, die u meteen en gemakkelijk bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u ook van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline opslag van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een adequate velg voor u bij zit. De ervaren en vakkundige collega's adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk meteen uw huidige velgen bij ons in te ruilen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Online kunt u vanzelfsprekend constant bij ons terecht.

Velgen Porsche 356: Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er telkens een adequate Porsche 356 velgen die bij uw voorkeur passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aanschafkosten. De tweedehands velgen zijn gecontroleerd op eventuele schade en weer mooi schoongemaakt, zodat de velgen er weer goed uit zien. Doordat de velgen gebruikt zijn, zijn ze flink voordeliger dan als u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u daarentegen wel verzekerd van een goede velg. U kunt bij ons ook meteen uw huidige Porsche 356 velgen laten vervangen op een nieuw stel. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opvallende verniewing

Velgen zijn één van de meest opvallende onderdelen van uw wagen. Een set nieuwe Porsche 356 velgen zal daarom meteen gezien worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw eigen voorkeur. U kunt een selectie maken uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of alternatieve spaak. Ook tinten zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende tinten. Ook qua afmeting zijn er een heleboel typen inches mogelijk. Deze karakterestieken zijn in ons ruime assortiment bijna onbeperkt met elkaar te combineren, zodat er constant adequate Porsche 356 velgen voor u en uw wagen tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok