Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Porsche 911-GT3 velgen

Wilt u uw Porsche 911 GT3 voorzien van een volledig andere look, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua maat, type en kleur de perfecte Porsche 911 GT3 velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 verschillende velgen, die u gelijk en eenvoudig bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u eveneens van harte welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline voorraad van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een adequate velg voor u bij zit. De geschikte en deskundige collega's ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens haalbaar gelijk uw bestaande velgen bij ons te laten vervangen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Online kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Velgen Porsche 911 GT3: Ruime keuze, perfecte kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er telkens een adequate Porsche 911 GT3 velgen die bij uw smaak passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van andere velgen, tegen lagere aanschafkosten. De tweedehands velgen zijn gecontroleerd op eventuele beschadiging en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer mooi uit zien. Doordat de velgen tweedehands zijn, zijn ze flink voordeliger dan zodra u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u tegelijkertijd wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens gelijk uw bestaande Porsche 911 GT3 velgen laten vervangen op een nieuwe set. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opmerkende make-over

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke componenten van uw wagen. Een set nieuwe Porsche 911 GT3 velgen zal daarom gelijk geconstateerd worden door uw omgeving. Maar uiteraard gaat het om uw eigen smaak. U heeft keuze uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen eigenschappen. Zo kunt u besluiten voor een smalle, dikke, gedraaide of alternatieve spaak. Ook tinten zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende tinten. Ook qua maat zijn er een heleboel soorten lengtes mogelijk. Deze eigenschappen zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd adequate Porsche 911 GT3 velgen voor u en uw wagen tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok