Altijd 500 sets voorgemonteerd op voorraad, nieuw & gebruikt!

Deze vrijdag geopend tot 17:00

6 dagen per week geopend, ook in de avonduren!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Porsche Cayenne velgen

De Porsche Cayenne is dé sportwagen onder de SUV’s. Bent u voor uw prachtige Porsche Cayenne op zoek naar nieuwe of gebruikte velgen? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Alle zwarte en lichtmetalen velgen voor de Porsche Cayenne die wij verkopen hebben een verantwoorde en betrouwbare dikte, zijn goed te balanceren en zijn strak en gedetailleerd afgewerkt. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Velgen Porsche Cayenne – verkrijgbaar in diverse inchmaten
Meestal wordt een Porsche Cayenne standaard geleverd met 19 inch velgen. Wilt u graag een nog stoerdere, sportievere uitstraling? Kies dan voor de 20 inch of 21 inch velgen. Wij raden aan om niet te kiezen voor té grote velgen. Te grote velgen kunnen namelijk onnodig schade aan uw Porsche Cayenne aanbrengen. Denk aan schade aan de wielbakken, de ophanging en de rolomtrek. Daarnaast heeft u sneller last van slijtage aan de banden. Onze professionele medewerkers voorzien u graag van een passend, persoonlijk advies.

Maak direct een afspraak, we hebben ruime openingstijden
Heeft u uw favoriete Porsche Cayenne velgen voor uw Porsche gevonden? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen onder uw Porsche Cayenne te plaatsen. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar.