Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Smart ForFour velgen

Wilt u uw Smart ForFour voorzien van een helemaal andere stijl, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan zeker voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua maat, type en tint de ideale Smart ForFour velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 diverse velgen, die u meteen en eenvoudig bij ons kunt bestellen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter omvat de grootste offline opslag van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De bekwame en deskundige medewerkers adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk meteen uw bestaande velgen bij ons om te wisselen. Wij zijn zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. Online kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Velgen Smart ForFour: Ruim assortiment, uitstekende kwaliteit, voordelig geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er telkens een passende Smart ForFour velgen die bij uw voorkeur passen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aankoopkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op potentiële beschadiging en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer goed uit zien. Vanwege het feit dat de velgen tweedehands zijn, zijn ze beduidend voordeliger dan als u deze nieuw zou kopen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u daarentegen wel verzekerd van een goede velg. U kunt bij ons ook meteen uw bestaande Smart ForFour velgen inruilen op een nieuw stel. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden hergebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een goedkoper tarief.

Effectieve en opmerkende verniewing

Velgen zijn één van de meest opvallende componenten van uw wagen. Een stel nieuwe Smart ForFour velgen zal daarom meteen opgemerkt worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw eigen voorkeur. U kunt kiezen uit allerlei diverse velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of alternatieve spaak. Ook kleuren zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van diverse kleuren. Ook qua maat zijn er tal van typen inches mogelijk. Deze karakterestieken zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd passende Smart ForFour velgen voor u en uw wagen tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok