Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Suzuki velgen

Dat rijdt toch anders; met een nieuwe set Suzuki velgen geeft u uw wagen nét even wat meer pit of juist een bijzonder luxe uitstraling. Worden het lichtmetalen dubbelspaaks velgen of zoekt u een passende set basic velgen om een tweedehands wagen weer zijn originele look te geven? Ontdek dan onze brede selectie exclusieve velgen voor alle Suzuki modellen, zoals de Alto, Grand VitaraSuzuki JimnySuzuki Swift, Suzuki SX4, Vitara en de Suzuki Wagon R

Een nieuwe set Suzuki velgen

Een nieuwe set lichtmetalen, aluminium of stalen Suzuki velgen op uw auto zetten heeft veel effect op de uitstraling en het rijgedrag van uw auto. Daarom bieden we alle keuze in merken en uitvoeringen die elk weer een andere karakter aan uw Suzuki geven. De verschillen zitten verder in de kleur, de afwerking en de details; van matzwarte vijfspaaks velgen met een fraaie retro finish tot een goede set licht geborstelde stalen velgen die passen bij uw nieuwe winterbanden. We hebben ze van 14 tot 19 inch, en zelfs in exclusieve brede 20 en 21 inch maten. 

Velgen Suzuki - Alleen hoge kwaliteit velgen

Wij leveren uitsluitend Suzuki velgen van topmerken die zich keer op keer bewijzen door optimaal te presteren op veiligheid, stabiliteit en wegprestaties. Bovendien kunt u naast complete luxe velgensets ook een combinatie met banden kopen. Via ons keuzemenu hieronder kiest u eenvoudig welk type Suzuki u heeft en wij laten alle passende velgen zien, waardoor u eenvoudig de diverse opties naast elkaar kunt zien, vanuit het gemak van uw thuis. Op zoek naar een specifieke set velgen of niet zeker over de maat? Een telefoontje of mailtje naar ons vriendelijke team van specialisten is genoeg om u op weg te helpen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok