Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Tesla velgen

Tesla velgen kopen

De Tesla is hard op weg om een belangrijke plaats te veroveren op de Nederlandse wegen. Aangezien het de bedoeling is dat we te zijner tijd allemaal in een elektrische auto gaan rijden wordt ook de Tesla steeds vaker aangeschaft, zeker nu deze auto’s voor een groeiende groep betaalbaar worden. Natuurlijk heeft Wheelpoint ook voor uw Tesla prachtige velgen, zodat u de auto geheel naar uw smaak kunt aanpassen.

Ruime keuze velgen voor uw Tesla?

De nieuwe trendy, modieuze en sportieve velgen van Tesla zijn door het elegante design en de unieke vormgeving een streling voor het oog. Elke stijlvolle Tesla eigenaar met een verfijnde smaak kan zijn bolide verfraaien door te kiezen uit een scala aan diverse luxueuze velgen. Of u nu een sportieve rijder bent of houdt van stijl en klasse, u kunt uw Tesla moeiteloos aan uw smaak aanpassen. Merk daarbij op dat de velgen van uw auto altijd meteen in het oog springen, zeker bij autoliefhebbers.

Wat is de doelgroep voor een Tesla?

De Tesla is nu nog een auto voor mensen die het financieel wat beter hebben. Een Tesla bevindt zich duidelijk in het hogere prijssegment. Het zijn ook vooral mensen die het milieu een warm hart toedragen die voor een elektrische auto kiezen en daarbij voor een Tesla. Maar binnen enkele decennia weten we waarschijnlijk niet meer beter dan dat auto’s op stroom rijden, Steeds meer gemeenten investeren in laadpalen voor de auto’s en weren bovendien vervuilende auto’s op benzine en diesel uit hun stadscentra. Wilt u dat u met uw auto gewoon overal welkom bent dan is de aankoop van een Tesla een logische stap.

Steeds meer Tesla’s op de Nederlandse wegen

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer Tesla’s gaan rijden op de Nederlandse wegen. En dat worden er naar verwachting alleen maar meer. Daarom is het des te belangrijker dat u uw Tesla een eigen tintje geeft. En precies dat bereikt u met stoere of juist stijlvolle Tesla velgen. Met bijzondere velgen die u bestelt bij Wheelpoint geeft u uw auto een geheel eigen look en laat u zien dat u houdt van een auto met een bijzondere uitstraling.

Weinig onderhoud aan uw Tesla en de velgen

Het aluminium carrosserie maakt Tesla’s in tegenstelling tot elektrische wagens van andere fabrikanten lichter en daardoor ook duurzamer. Een auto, die normaal gesproken op brandstof rijdt zal doorgaans meer onderhoudsbeurten behoeven. Het periodieke bezoek aan de garage voor olie verversing vervangen van remblokken en/of velgen is niet nodig voor de Tesla voertuigen daar het periodieke onderhoud voornamelijk wordt gedaan door regelmatige software updates. Bovendien ervaren de Tesla velgen, die als doel hebben de autobanden op de juiste plaats te houden minder druk door het lichte aluminium carrosserie, waardoor deze zoals eerder genoemd langer meegaan.

De jonge geschiedenis van Tesla

Tesla werd als bedrijf gestart in 2003. Naast de ontwikkeling van elektrische auto’s richt het bedrijf zich ook op andere duurzame innovaties zoals zonnepanelen. De eerste auto van Tesla werd ontwikkeld na een financiële injectie van Elon Musk, mede oprichter van de succesvolle online betalingsdienst PayPal. Voorspoedig ging het niet met Tesla, het bedrijf werd in 2008 hard getroffen door de kredietcrisis. Musk was genoodzaakt zijn gehele privé vermogen in het bedrijf te investeren om het van de ondergang te redden.

Assemblage van Tesla in Nederland

Sinds de Tesla 3 in 2017 werd geïntroduceerd kreeg het bedrijf na een aantal moeilijke jaren eindelijk succes. Er werden in recordtijd meer dan 240.000 bestellingen gedaan voor deze auto met een actieradius van zo’n 350 kilometer op een volle accu. Er kwam een Nederlandse vestiging van Tesla in Tilburg om de Europese markt te bedienen. Hier worden niet alleen Tesla’s geleverd aan dealers, maar ze worden er ook geassembleerd. Een tweede fabriek werd al snel geopend, wat uiteraard goed was voor de werkgelegenheid in de regio.

Een ruim assortiment Tesla velgen bij Wheelpoint

Ons assortiment Tesla velgen bestaat uit verschillende designs, maten en groottes uit de serie X, S en 3. Tesla is een grensverleggende fabrikant van milieuvriendelijke wagens. De auto producent heeft sinds de oprichting in 2003 vele bestendige auto’s van topklasse weten te fabriceren. En dit fenomeen uit zich onverwijld in het futuristische design van het Tesla model 3. Ongetwijfeld zullen er in de toekomst nog veel nieuwe modellen volgen, aangezien elektrisch aangedreven auto’s de toekomst hebben.

Assortiment Tesla velgen

Dit prototype heeft velgen variërend in grootte van 18 tot 20 inch. De verschillende velgen van Tesla model 3 zijn onder te verdelen in de series TST, TSS en M3115. Dit model is de meest recente productie van Tesla. Ondanks het innovatieve design van dit exemplaar hebben de Tesla modellen uit de serie X en S andere gunstige kwaliteiten, waarmee deze zich onderscheiden ten opzichte van Model 3. Model X is de snelste SUV ter wereld en is tevens de enige elektrische wagen met trekhaak. Deze productie van Tesla heeft een maximaal trekvermogen van 2.268 kg. Ook is dit model verkrijgbaar in een uitvoering voor 4, 5 en/of 6 passagiers. Door het mogelijke extra trekgewicht en het gewicht van een groter aantal passagiers heeft dit prototype banden en velgen die groter zijn in omtrek. De bijbehorende velgen voor dit model variëren in grootte van 19-22 inch. De velgen Tesla uit de serie van model X zijn onder te delen in 3 designs TST, TSS en MX114. Tenslotte heeft u de keus uit Tesla velgen van de S-serie(standard Range, Long Range, and Performance) dat voornamelijk werd geproduceerd in de periode van 2012-2015. De velgen uit deze serie variëren in grootte van 19 tot 21 inch. Voor dit model kunt u kiezen uit de volgende series TSS, TST en TS112. Omdat Tesla’s nog relatief jong zijn, zijn er wat minder gebruikte Tesla velgen beschikbaar. Echter wordt de markt van tweedehands Tesla velgen steeds groter.

Bekijk de velgen hierboven of ga direct naar een van de volgende Tesla model pagina’s: Tesla Model S velgenTesla Model 3 velgen of Tesla Model X velgen.

Velgen voor uw Tesla

De velgen voor de Tesla modellen uit de serie X, S en 3 worden aangeboden in 3 kleuren: zwart, rood en grijs. Deze kleuren sluiten perfect aan op het strakke design van de Tesla voertuigen. Door ons breed aanbod aan verschillende velgen transformeert u uw bolide gemakkelijk met één van de vele geavanceerde velgen uit ons assortiment. De velgen Tesla zijn van top klasse en een aangename additie op de in het oog springende elektrische en innovatieve wagens. U kunt in onze online winkel opteren om losse velgen te kopen of indien nodig een set van 4 velgen te bestellen. Daarnaast kunt u de velgen tijdens de koude wintermaanden gemakkelijk vervangen door te kiezen voor één van de vele prototypes “winter velgen”. Deze worden vervolgens bij u afgeleverd op het voor u geschikte tijdstip. Wilt u graag meer weten over de verschillende velgen die wij leveren? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor op maat advies.

Online Tesla velgen bestellen bij Wheelpoint

U kunt nu heel eenvoudig bij Wheelpoint velgen voor uw Tesla bestellen. U heeft daarbij keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u van uw Tesla een sportieve auto maken, maar ook een stijlvolle en klassiek ogende zakenauto waarmee u goed voor de dag komt bij uw klanten. Uw bestelling doet u in onze webshop, waarna wij ervoor zorgen dat uw nieuwe velgenset voor uw Tesla zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U kunt de velgen van uw keuze voor uw Tesla ook bij ons afhalen, dan kunnen wij u als u daar behoefte aan heeft ter plekke nog van aanvullend advies voorzien. Uiteraard zijn alle velgen die wij leveren voor de Tesla van uitstekende kwaliteit.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok