Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag/woensdag/donderdag

Diverse soorten velgen voor uw Tesla

Ruime keuze velgen voor uw Tesla​

De nieuwe trendy, modieuze en sportieve velgen van Tesla zijn door het elegante design en de unieke vormgeving een streling voor het oog. Elke stijlvolle Tesla eigenaar met een verfijnde smaak kan zijn bolide verfraaien door te kiezen uit een scala aan diverse luxueuze velgen.

Het aluminium carrosserie maakt Tesla’s in tegenstelling tot elektrische wagens van andere fabrikanten lichter en daardoor ook duurzamer. Een auto, die normaal gesproken op brandstof rijdt zal doorgaans meer onderhoudsbeurten behoeven. Het periodieke bezoek aan de garage voor olie verversing vervangen van remblokken en/of velgen is niet nodig voor de Tesla voertuigen daar het periodieke onderhoud voornamelijk wordt gedaan door regelmatige software updates. Bovendien ervaren de Tesla velgen, die als doel hebben de autobanden op de juiste plaats te houden minder druk door het lichte aluminium carrosserie, waardoor deze zoals eerder genoemd langer meegaan.
Ons assortiment Tesla velgen bestaat uit verschillende designs, maten en groottes uit de serie X, S en 3. Tesla is een grensverleggende fabrikant van milieuvriendelijke wagens. De auto producent heeft sinds de oprichting in 2003 vele bestendige auto’s van topklasse weten te fabriceren. En dit fenomeen uit zich onverwijld in het futuristische design van het Tesla model 3.

Assortiment Tesla velgen

Dit prototype heeft velgen variërend in grootte van 18 tot 20 inch. De verschillende velgen van Tesla model 3 zijn onder te verdelen in de series TST, TSS en M3115. Dit model is de meest recente productie van Tesla. Ondanks het innovatieve design van dit exemplaar hebben de Tesla modellen uit de serie X en S andere gunstige kwaliteiten, waarmee deze zich onderscheiden ten opzichte van Model 3. Model X is de snelste SUV ter wereld en is tevens de enige elektrische wagen met trekhaak. Deze productie van Tesla heeft een maximaal trekvermogen van 2.268 kg. Ook is dit model verkrijgbaar in een uitvoering voor 4, 5 en/of 6 passagiers. Door het mogelijke extra trekgewicht en het gewicht van een groter aantal passagiers heeft dit prototype banden en velgen die groter zijn in omtrek. De bijbehorende velgen voor dit model variëren in grootte van 19-22 inch. De velgen Tesla uit de serie van model X zijn onder te delen in 3 designs TST, TSS en MX114. Tenslotte heeft u de keus uit Tesla velgen van de S-serie(standard Range, Long Range, and Performance) dat voornamelijk werd geproduceerd in de periode van 2012-2015. De velgen uit deze serie variëren in grootte van 19 tot 21 inch. Voor dit model kunt u kiezen uit de volgende series TSS, TST en TS112.

Bekijk de velgen hierboven of ga direct naar een van de volgende Tesla model pagina’s: Tesla Model S velgen, Tesla Model 3 velgen of Tesla Model X velgen.

Velgen Tesla

De velgen voor de Tesla modellen uit de serie X, S en 3 worden aangeboden in 3 kleuren: zwart, rood en grijs. Deze kleuren sluiten perfect aan op het strakke design van de Tesla voertuigen. Door ons breed aanbod aan verschillende velgen transformeert u uw bolide gemakkelijk met één van de vele geavanceerde velgen uit ons assortiment. De velgen Tesla zijn van top klasse en een aangename additie op de in het oog springende elektrische en innovatieve wagens. U kunt in onze online winkel opteren om losse velgen te kopen of indien nodig een set van 4 velgen te bestellen. Daarnaast kunt u de velgen tijdens de koude wintermaanden gemakkelijk vervangen door te kiezen voor één van de vele prototypes “winter velgen”. Deze worden vervolgens bij u afgeleverd op het voor u geschikte tijdstip. Wilt u graag meer weten over de verschillende velgen die wij leveren? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor op maat advies.