Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Tesla Model-X velgen

Met mooie velgen voor uw Tesla Model X maakt u deze auto helemaal uw auto. De velgen vervangen is dan ook één van de eerste dingen die veel echte liefhebbers doen. Hiermee geeft u immers een geheel eigen karakter aan de auto en herkent u hem direct, ook al staat hij geparkeerd met tien soortgenoten van dezelfde kleur. Aparte velgen voor de Tesla Model X zijn dan ook enorm populair bij de echte liefhebbers van deze vooruitstrevende elektrische auto. In de toekomst zullen er zeker meer Tesla’s op de weg komen, niet alleen het Model X is erg populair, ook de Model 3 serie heeft een aantal buitengewoon succesvolle modellen op de markt gebracht in Europa sinds 2017.

De introductie van de Tesla Model X

De Tesla Model X werd voor het eerst afgeleverd in 2015. Het is een SUV model en dus een grotere auto, ideaal voor gezinnen en mensen die graag een ‘stevige’ auto hebben. De achterportieren zijn bijzonder. Dit zijn zogenaamde vleugeldeuren, die naar boven toe opengaan. Ideaal als u krap geparkeerd staat. De Tesla Model X heeft een snelle acceleratie van 0 naar 100 in minder dan 3 seconden. Het is daarmee de snelste elektrische auto die anno 2020 op de markt is. In 2016 waren er al tienduizenden reserveringen voor deze Tesla, maar de productiecapaciteit was daar niet op aangepast. Daarom moet een geïnteresseerde tot op de dag van vandaag geduld hebben voordat de auto kan worden afgeleverd.

Handige snufjes voor de bestuurder

De Tesla Model X heeft een permanente verbinding met het internet via een 4G verbinding. Hierdoor kunnen er automatisch software updates naar de auto worden gestuurd waardoor hij altijd optimaal functioneert. Als bestuurder kunt u gebruik maken van verschillende Auto Pilot functies waardoor het rijden aangenaam en comfortabel wordt. De auto kan via een ‘gewoon’ stopcontact worden geladen, maar dit kan ook via een speciale snellader als u sneller weer over een volle accu wilt kunnen beschikken. De auto kan worden ‘opgeroepen’ door middel van een app op uw smartphone, deze mag echter op de openbare weg niet worden gebruikt.

Tesla, van auto voor de echte liefhebber naar gezinswagen

Toen de Tesla het Model X introduceerde was de prijs dusdanig dat alleen de upper class zich deze auto kon veroorloven. Maar zoals alles wat enkele jaren op de markt is, dalen ook de prijzen van Tesla’s elektrische auto’s. Het blijven auto’s die alleen weggelegd zijn voor mensen met een goed inkomen of gevulde spaarrekening, maar de Tesla gaat steeds meer het straatbeeld bepalen. Dat komt natuurlijk ook omdat de elektrische auto een steeds prominentere plaats gaat innemen. Auto’s die rijden op benzine, diesel of gas zullen hoe dan ook ooit verdwijnen. Het is dus niet de vraag of u elektrisch gaat rijden, maar wanneer u dit gaat doen. Als u er nu nog niet aan toe bent dan komt dat moment wellicht voor u in de toekomst.

Nieuwe velgen voor uw Tesla Model X

Elk detail van uw auto is belangrijk, dus iets wat zo prominent is als uw velgen verdient zeker extra aandacht. Om het maximale te halen uit uw auto is het mogelijke om uw ideale velgen zelf uit te kiezen. Bij Wheelpoint vindt u een uitgebreid assortiment nieuwe Tesla Model X velgen van uitstekende aftermarket leveranciers. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar gebruikte Tesla Model X velgen. Deze verkeren altijd in prima staat en kunnen nog vele jaren en vele duizenden kilometers mee.

Waarom nieuwe Tesla Model X velgen?

De velgen van een auto is een van de eerste dingen die iemand opmerkt wanneer u bij het stoplicht staat. Als u onze speciale velgen Tesla Model X hebt zult u zeker indruk maken op uw mede verkeersdeelnemers. Op welke manier dat is, is helemaal uw eigen keuze. Gaat u voor een sportieve, professionele of een speelse uitstraling? Dat is uiteraard aan u. Met veel verschillende modellen zijn wij overtuigd dat we in elke behoefte en verwachting kunnen voorzien. U kunt ons assortiment Tesla Model X velgen online bekijken en op die manier eenvoudig uw keuze bepalen. Veel mensen kiezen er alleen voor om nieuwe Tesla velgen voor hun Model X te kopen als de oude beschadigd raken. Maar velgen zijn een enorm belangrijk deel van de auto en u heeft natuurlijk goede nodig. Niet alleen zijn ze mooi en opvallend, de kwaliteit is ook erg hoog.

Geef uw Tesla een geheel eigen look

Veel mensen vinden het leuk om hun auto een eigen look te geven. En dat geldt zeker voor de bezitters van een Tesla Model X. Door een mooie nieuwe set velgen voor uw Tesla aan te schaffen geeft u uw auto een bijzondere look en weet u ook meteen: Dit is mijn auto, deze wagen past perfect bij mij en geeft aan waar ik in het leven voor sta. En dat is precies de reden waarom Wheelpoint een zeer uitgebreid aanbod aan velgen voor de Tesla Model X serie op voorraad heeft.

Welke Tesla Model X velgen passen bij u?

De belangrijkste vraag is: welke velgen passen bij mij. Dit hangt natuurlijk helemaal af van welke kleur uw auto heeft, hoe u rijdt en welke stijl u kunt waarderen. Wanneer u een zwarte auto heeft en u wenst een professionele en presidentiële sfeer af te geven gaat u waarschijnlijk eerder voor de matte zwarte Tesla Model X velg dan een felle of glinsterende velg. Wanneer u een sportieve ‘look’ wenst en u rijdt de snelheid om dit te matchen gaat u waarschijnlijk eerder voor een zilveren velg. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u het zelf mooi vindt. Er is bij ons ruime keuze aan kleuren, soorten en maten. Een paar voorbeelden van de kleuren zijn zilver, matzwart, antraciet en glanzend zwart, maar we hebben er uiteraard meer. Het zal dus niet moeilijk moeten zijn om er een paar voor u uit te zoeken. Wat misschien wel lastig gaat worden is beslissen welke het uiteindelijk gaat worden.

De uitgebreide service van Wheelpoint

Bij Wheelpoint kunt u niet alleen sets kopen van 4 velgen maar ook losse velgen zijn leverbaar. Het is dus ook mogelijk om een beschadigde velg te vervangen door een los exemplaar aan te kopen. Wij hebben niet alleen nieuwe maar ook 2de hands velgen voor de Tesla Model X. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel geld u wilt uitgeven voor mooie velgen voor uw Tesla. Voor alle velgensets geldt dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en vele duizenden kilometers meegaan. De velgen zijn zowel geschikt voor zomerbanden als voor winterbanden. U kunt natuurlijk ook 2 sets velgen aanschaffen en deze met de banden ook ieder seizoen omwisselen.

Online de nieuwe velgen voor uw Tesla Model X uitzoeken

U kunt nu heel eenvoudig online uw nieuwe velgenset voor uw Tesla Model X uitzoeken. Als u uw keuze heeft gemaakt dan is uw bestelling online snel geregeld. U kunt de velgen bestellen en thuis laten bezorgen als u ze zelf wilt monteren. Wilt u dat wij de montage voor u doen? Gebruik dan het contactformulier om uw order door te geven. Wij nemen dan snel contact met u op om een afspraak voor de montage te maken. Bent u op zoek naar velgen voor een ander Tesla model? Bekijk dan de pagina over Tesla Model S velgen of Tesla Model 3 velgen. Ook voor deze Tesla’s hebben wij een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte Tesla velgen waar u uw keuze uit kunt maken.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok