Snel advies: whatapp of bel ons op deze nummers:
Bel: 0413-234314 App: 06-24221185
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor particuliere webshop bestellingen
  • Razendsnel klantcontact via whatsapp
  • Meer dan 6000 velgen online

Volkswagen Golf 6 velgen

Wilt u uw Volkswagen Golf 6 voorzien van een volkomen andere stijl, of bent u om andere reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan in elk geval voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua omvang, type en tint de perfecte Volkswagen Golf 6 velgen zijn. In de webshop betekent dat meer dan 6000 diverse velgen, die u meteen en eenvoudig bij ons kunt bestellen. Daarnaast bent u eveneens van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De gekwalificeerde en professionele collega's helpen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens haalbaar meteen uw bestaande velgen bij ons om te wisselen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Online kunt u vanzelfsprekend altijd bij ons terecht.

Velgen Volkswagen Golf 6: Ruim assortiment, perfecte kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er altijd een passende Volkswagen Golf 6 velgen die bij uw voorkeur passen. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van alternatieve velgen, tegen lagere aankoopkosten. De tweedehands velgen zijn gecontroleerd op potentiële schade en weer mooi opgepoetst, zodat de velgen er weer goed uit zien. Omdat de velgen tweedehands zijn, zijn ze beduidend voordeliger dan als u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u daarentegen wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens meteen uw bestaande Volkswagen Golf 6 velgen inruilen op een nieuwe set. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij stellen zeker dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Doeltreffende en opvallende transformatie

Velgen zijn één van de meest opvallende onderdelen van uw auto. Een stel nieuwe Volkswagen Golf 6 velgen zal dus meteen gezien worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw persoonlijke voorkeur. U kunt een selectie maken uit allerlei diverse velgen met elk hun eigen eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor een smalle, brede, gedraaide of andere spaak. Ook tinten zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van diverse tinten. Ook qua omvang zijn er een heleboel soorten inches mogelijk. Deze eigenschappen zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd passende Volkswagen Golf 6 velgen voor u en uw auto tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.