Om drukte in onze showroom te beperken in verband met het coronavirus zijn alle verzendingen tot en met eind augustus gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Diverse soorten velgen voor uw Volkswagen Golf VI

Zijn uw huidige velgen voor de Golf 6 beschadigd? Bent u uitgekeken op uw huidige set velgen? Of bent u gewoon op zoek naar een extra set VW Golf 6 velgen? Wat de reden voor uw zoektocht naar nieuwe velgen ook is: bij Wheelpoint helpen we u graag. Wij zijn inmiddels ruim tien jaar gespecialiseerd in lichtmetalen velgen, verkrijgbaar in diverse inchmaten zoals 17 inch, 18 inch en 19 inch. Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte velgen voor uw Volkswagen Golf 6.

Nieuwe of gebruikte velgen voor uw Golf 6 kopen
Ons uitgebreide assortiment velgen bestaat niet alleen uit nieuwe VW Golf 6 velgen, maar ook uit gebruikte velgen. Wij kopen dagelijks bruikbare, complete, niet te ernstig beschadigde sets in van zowel particulieren als bedrijven. Zowel de nieuwe als de gebruikte velgen voor een Volkswagen Golf 6 die u bij ons kunt kopen, zijn van een uitstekende kwaliteit.

Ook voor andere types Volkswagen Golf zoals de Golf VII R hebben we velgen, maar ook andere Volkswagen modellen zoals de Passat, Polo, Up, Touran en Tiguan.

Maak gebruik van onze velgenconfigurator
Wilt u graag zien hoe de nieuwe velgen er onder uw Golf 6 uitzien? Maak dan gebruik van onze handige virtuele velgenconfigurator. Nadat u een foto van uw Volkswagen Golf 6 geüpload heeft, kunt u eenvoudig zien hoe de door u gekozen velgen eruit zien onder uw eigen auto. En wanneer u uw favoriete velgen gevonden heeft, kunt u via ons contactformulier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen onder uw Golf 6 te plaatsen.