Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Volkswagen Phaeton velgen

BBS
SX crystal black
18 inch - ET44.0
Vanaf € 305,- meer info en prijzen
Sparco
PRO CORSA MATT DARK TITANIUM
18 inch - ET35.0
Vanaf € 259,- meer info en prijzen
Borbet
CC crystal silver
18 inch - ET40.0
Vanaf € 337,- meer info en prijzen
Ultra Wheels
RS ZWART GEPOLIJST
20 inch - ET35.0
Vanaf € 370,- meer info en prijzen
GMP
BURAN White polished
18 inch - ET43.0
Vanaf € 472,- meer info en prijzen
MSW
24 GUN METAL POLIERT
18 inch - ET35.0
Vanaf € 232,- meer info en prijzen
AEZ
Crest High gloss
19 inch - ET32.0
Vanaf € 465,- meer info en prijzen
Dotz
LagunaSeca grey Gunmetal
19 inch - ET44.0
Vanaf € 245,- meer info en prijzen
Brock
B41 Ferric Grey (FG)
20 inch - ET35.0
Vanaf € 332,- meer info en prijzen
Dezent
TH dark Black/polished
19 inch - ET35.0
Vanaf € 549,- meer info en prijzen
Sparco
PRO CORSA MATT DARK TITANIUM
18 inch - ET35.0
Vanaf € 259,- meer info en prijzen
MSW
24 GUN METAL POLIERT
18 inch - ET35.0
Vanaf € 232,- meer info en prijzen
Tomason
TN3 Silver painted
17 inch - ET43.0
Vanaf € 274,- meer info en prijzen
Oxigin
14 Oxrock black
17 inch - ET35.0
Vanaf € 175,- meer info en prijzen
Brock
B28 zwart glanzend - front polijst (SGVP)
18 inch - ET42.0
Vanaf € 555,- meer info en prijzen
Motec
Antares Evo black stainless lip
18 inch - ET35.0
Vanaf € 454,- meer info en prijzen
Dezent
RE dark Black matt
16 inch - ET35.0
Vanaf € 176,- meer info en prijzen
BBS
CH-R AM Satin Titanium. rp
18 inch - ET47.0
Vanaf € 1,801,- meer info en prijzen

Door onze velgen te selecteren wordt uw Volkswagen Phaeton gelijk voorzien van een compleet andere uitstraling. Door ons ruime aanbod van bijna zeventig diverse merken bent u gegarandeerd van een ruime keuze uit velgtint, velgmaat en velgtype om uw Volkswagen Phaeton volledig naar uw wensen uit te laten zien. Bij onze transparante webshop wheelpoint.nl kunt u uw alternatieve velgenset gelijk aankopen. Met een selectie van meer dan 6000 velgen, zowel nieuw als tweedehands en origineel, gaat u zeker weten de perfecte velg vinden. Zoekt u liever in het echt naar de beste velg voor uw auto, neem dan een kijkje bij onze shop in Uden. De showroom van maar liefst 1000 vierkante meter bevat de grootste offline inventaris van Nederland. Gezamelijk met onze ervaren medewerkers is de kans groot dat er geschikte Volkswagen Phaeton velgen tussen zitten. Onze showroom is zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. Op de webshop kunt u vanzelfsprekend altijd terecht. Bij vragen of opmerkingen staan onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice u zo snel mogelijk te woord om u van een passende set Volkswagen Phaeton velgen te voorzien.

Kwalitatief en veel keuze

Met aftermarket velgen selecteer u diverse voordelen. Vanwege het feit dat velgen van afterkarmetk partijen aanbieden en tweedehands velgen, is onze collectie enorm groot. Zo bent u gegarandeerd dat er telkens de juiste Volkswagen Phaeton velgen beschikbaar zijn. Eveneens leveren wij zowel nieuwe als tweedehands velgen aan. De nieuwe velgen zijn geproduceerd met kwalitatief hoogwaardig materiaal, en stellen u zo zeker van weinig onderhoud en een lange levensduur. Alle tweedehands Volkswagen Phaeton velgen zijn nauwkeurig gecontroleerd op slijtage of schade, en vervolgens nauwkeurig schoongemaakt. Zo is ook het aankopen van tweedehands velgen een veilige stap. U kunt uw velgen ook bij ons inruilen. Deze worden dan op ecologische manier opnieuw gebruikt door een andere gebruiker, en voor u levert het een korting op uw nieuwe velgen op.

Naast het grote aanbod en de verzekerde kwaliteiten bent u met onze banden ook goedkoper uit voor een andere velgenset. Door te kiezen voor onze tweedehands, originele velgen heeft u een zo goed als nieuwe velg, maar wel tegen een lagere prijs. Onze nieuwe Volkswagen Phaeton velgen zijn ook flink voordeliger dan nieuwe, originele velgen, maar leveren zeker geen mindere kwaliteit. Bij ons heeft u hierdoor meer keuze van vergeljkbare kwaliteit, en ook nog eens voordeliger.

Nieuwe Volkswagen Phaeton velgen: gemakkelijk, maar volledig anders

Uw Volkswagen Phaeton krijgt een volledige transformatie met een nieuw stel velgen van Wheelpoint. Uw omgeving zal het gelijk opmerken, maar u bent vanzelfsprekend het cruciaalste bij het kiezen van nieuwe velgen. U kunt kiezen voor een kleine aanpassing, of pak het rigoureus aan: de keuze is helemaal aan u. Door te besluiten voor een andere kleur, zoals zwart of lichtgrijs, wordt de hele uitstraling van de auto gelijk anders. Eveneens kunt u de grootte van de velg wijzigen, of kiezen voor een ander type spaken. Met ons grote aanbod kunt u deze drie eigenschappen naar hartenlust samen combineren, niets is te gek. Ga daarom snel op zoek naar dat perfecte paar Volkswagen Phaeton velgen, om uw vierwieler de stijl te geven die uw auto verdient.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok