VW Tiguan velgen

De VW Tiguan is een SUV van Volkswagen. De naam Tiguan is een samenstelling tussen tiger (tijger) en iguana (leguaan). Bent u trotse eigenaar van een Volkswagen Tiguan en bent u op zoek naar een nieuwe set of een extra set lichtmetalen velgen voor bijvoorbeeld uw winterbanden? Dan bent u bij Wheelpoint in Uden aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte velgen, waarvan altijd ruim 500 sets voor gemonteerd op voorraad.

Nieuwe en gebruikte Volkswagen Tiguan velgen kopen
Bij Wheelpoint kunt u zowel nieuwe als gebruikte velgen voor uw VW Tiguan kopen. Al onze velgen zijn van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen het assortiment nieuwe velgen, maar ook het assortiment gebruikte, tweedehands velgen is erg groot. Een aparte medewerker van Wheelpoint is verantwoordelijk voor de verkoop van deze Volkswagen Tiguan velgen. Wanneer u kiest voor onze gebruikte velgen, kiest u voor de volgende voordelen:
Velgen voor uw VW Tiguan – verkrijgbaar in diverse inchmaten
Velgen voor uw VW Tiguan zijn te koop in diverse inchmaten bij Wheelpoint: 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch. Het is aan te raden om niet te kiezen voor té grote velgen, want té grote velgen kunnen onnodig schade aan uw auto aanbrengen. Schade aan bijvoorbeeld de wielbakken, de ophanging, de rolomtrek en u heeft sneller last van slijtage aan de banden. Wij voorzien u graag van een goed advies, passend bij uw auto en bij uw wensen.

  • Tweedehands velgen zijn vaak originele velgen
  • Ook op gebruikte velgen is inruil mogelijk
  • Alle tweedehands VW Tiguan velgen die wij verkopen zijn grondig gereinigd en uitgebreid gecontroleerd of ze niet krom of kapot zijn.