VW Touran velgen

De VW Touran is een multifunctionele familieauto met veel ruimte en een hoge instap en zit. Bent u eigenaar van een Volkswagen Touran dan weet u als geen ander dat deze auto alle ruimte biedt om te genieten. Maar, zijn uw huidige VW Touran velgen beschadigd of bent u op zoek naar een extra set velgen voor bijvoorbeeld uw winterbanden? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij zijn dé velgenspeciaalzaak uit Uden voor 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch lichtmetalen VW Touran velgen.

Nieuwe en gebruikte Volkswagen Touran velgen van topkwaliteit
De nieuwe en gebruikte velgen voor uw VW Touran die u bij ons kunt kopen, zijn van een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit houdt onder andere het volgende in:
Bent u benieuwd hoe de door u gekozen velgen er uitzien onder uw Volkswagen Touran? Maak dan gebruik van onze virtuele velgenconfigurator. Middels deze configurator ziet u in één oogopslag hoe de velgen er uitzien.

  • Alle velgen hebben een verantwoorde en betrouwbare materiaaldikte
  • Wij zijn erg nauwkeurig met boren, want een afwijking zorgt altijd voor onbalans
  • We werken de velgen altijd mooi en strak af en maken gebruik van lak van uitstekende kwaliteit
  • Al onze Volkswagen velgen zijn altijd goed te balanceren.

De velgenspeciaalzaak voor uw Volkswagen
Wheelpoint is dé velgenspeciaalzaak voor iedere autoliefhebber. Wij hebben een groot en divers assortiment velgen, waarvan er altijd 500 voor gemonteerd op voorraad zijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een afspraak maken voor het laten plaatsen van nieuwe Volkswagen Touran velgen? Vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.