Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Volvo XC70 velgen

Wilt u uw Volvo XC70 voorzien van een compleet andere uitstraling, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan zeker voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime assortiment van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua maat, type en kleur de ideale Volvo XC70 velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 verschillende velgen, die u gelijk en gemakkelijk bij ons kunt bestellen. vervolgens bent u ook zeer welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bevat de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een geschikte velg voor u bij zit. De ervaren en professionele collega's adviseren u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook mogelijk gelijk uw huidige velgen bij ons om te wisselen. Wij zijn zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. Online kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Velgen Volvo XC70: Ruime keuze, geweldige kwaliteit, voordelig geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er voortdurend een geschikte Volvo XC70 velgen die bij uw voorkeur passen. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zo'n hoog niveau als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aankoopkosten. De gebruikte velgen zijn geïnspecteerd op potentiële schade en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer mooi uit zien. Omdat de velgen tweedehands zijn, zijn ze beduidend voordeliger dan zodra u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u daarentegen wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons ook gelijk uw huidige Volvo XC70 velgen inruilen op een nieuwe set. Dat brengt voor u korting met zich mee op uw niewe velgen, en wij zorgen dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Adequate en opvallende transformatie

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke componenten van uw auto. Een set nieuwe Volvo XC70 velgen zal hierdoor gelijk opgemerkt worden door uw omgeving. Maar uiteraard gaat het om uw persoonlijke voorkeur. U heeft keuze uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of andere spaak. Ook kleuren zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende kleuren. Ook qua maat zijn er een heleboel soorten centimers mogelijk. Deze karakterestieken zijn in ons ruime assortiment bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd geschikte Volvo XC70 velgen voor u en uw auto tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok