Snel advies: whatapp of bel ons op deze nummers:
Bel: 0413-234314 App: 06-24221185
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Gratis transport voor bestellingen binnen NL
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Wheelpoint Exclusive

Deze pagina is niet actief en wordt niet meer onderhouden. De informatie die getoond wordt kan derhalve achterhaald zijn!

Via de navigatie bereikt u de actuele pagina's van onze website.

Wheelpoint Exclusive

 

Wheelpoint Exclusive is een nieuw onderdeel van Wheelpoint.nl BV uit Uden, waarmee we dezelfde klantgerichtheid, professionaliteit, én service (waarmee we een 8,8 scoren!) combineren met de meest exclusieve velgen op de markt.

Met ruim 10 jaar ervaring in de banden/velgen branche, bieden we nu onder het label Exclusive velgen aan van verschillende internationale en toonaangevende merken , zoals Vossen, Vorsteiner, Breyton, Rohana, BBS, Art-form, Ferrada en meer. De velgen van deze merken zijn van de hoogste haalbare kwaliteit qua degelijkheid, performance en veiligheid. Bovendien staan deze velgen garant voor exclusiviteit, en maken van uw auto een uniek bezit.

 

Klik hieronder op de afbeelding om direct naar Wheelpoint Exclusive te gaan:

Wheelpoint Exclusive

 

Doing what we do best!

 

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte velg voor onder uw auto. Twijfel dus niet wanneer u vragen heeft, want u kunt altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. U kunt ons bereiken op 06 54 37 43 59 of via exclusive@wheelpoint.nl.