Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

79 Wheels

79Wheels

79Wheels logo

79Wheels velgen

Een nieuwe set velgen kan je auto een geheel nieuwe look geven. De juiste set velgen kan je auto namelijk een stuk stoerder, sportiever of juist chiquer maken. Als je op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan ben je bij Wheelpoint aan het juiste adres. We beschikken namelijk over een enorm assortiment in allerlei soorten velgen. Het assortiment velgen bestaat uit verschillende maten, kleuren en merken. Een populair merk wat we verkopen is het merk 79Wheels. 

Over 79Wheels

Het merk 79Wheels biedt de consument een exclusieve serie aluminium velgen aan waarbij kwaliteit voorop staat. De velgen zijn ontworpen voor de veeleisende gebruikers, die op zoek zijn naar een exclusieve velgen set waarbij een uniek design en kwaliteit voorop staat. De naam 79Wheels is niet zomaar bedacht door de producent van de velgen. Het getal zeven staat namelijk voor vervulling en volledigheid en het getal negen staat voor perfectie. De combinatie van deze twee getallen zorgt hierbij voor een atoomnummer van goud! De velgen van 79Wheels staan natuurlijk ook niet voor niets bekend om de uitstekende en verfijnde kwaliteit velgen. De velgen van het bedrijf worden gecreëerd met een uniek design en een hoge ethische waarde. De unieke designs, kleuren en afwerkingen zorgen ervoor dat er voor elke gebruiker een gewenste velg geboden wordt. De aangeboden velgen zullen de gebruikers direct betoveren met hun prachtige design. Voor de finishing touch zorgt het bedrijf ervoor dat de velgen prachtig afgewerkt worden zodat de gebruik verrast wordt met de artisticiteit en verfijning.

Natuurlijk is niet enkel het design belangrijk bij een nieuwe set velgen. Wanneer u kiest voor een set velgen van 79Wheels, dan bent uervan verzekerd dat u veilig de weg op kan. De velgen van het bedrijf zijn van een gecertificeerde kwaliteit. De velgen worden namelijk gemaakt van bewezen grondstoffen met een moderne technologie. Samen met een strenge controle in elke fase bij de productie kan het bedrijf garanderen dat de velgen van bovengemiddelde kwaliteit zijn. De velgen van het merk hebben allemaal een JWL en VIA-certificering. Daarnaast zijn de velgen allen voorzien van druksensoren in het TPMS-systeem. Het ontwerp hiervan zorgt voor een probleemloze installatie van vrijwel alle sensoren die bevestigd zijn op de klep. 

79Wheels bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint beschikken we over een flink aantal velgensets van het merk 79Wheels in het assortiment. De velgen van het merk zijn beschikbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Gaat u  graag voor mat zwart of liever voor knalrood, goud of brons, het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor een set velgen van het merk. De aangeboden velgen zijn beschikbaar in 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch. 

De juiste velgenset voor uw voertuig kiezen

Wanneer u hebt besloten om een set velgen te kopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste maat velgen besteld. Wanneer u niet direct weet welke maat velgen er op je auto past, dan helpen we u graag met een handige tool verder. Op de homepagina van onze website kunt u namelijk gemakkelijk uw kenteken of automerk en type invoeren. Vervolgens krijgt u direct een overzicht te zien van beschikbare velgen voor uw auto. Ben je specifiek op zoek naar het merk 79Wheels, dan kunt u het merk aanklikken langs de beschikbare velgen, u krijgt nu enkel de velgen van het gekozen merk te zien. 

Nu u weet welke maat je hebt, wit u natuurlijk ook graag een indruk hebben hoe de velgen onder uw auto eruit zien. Gelukkig hebben we hiervoor ook een handige tool ontwikkeld: de Velgenconfigurator. Wanneer u uw kenteken of voertuig type invoert in de Velgenconfigurator, dan ziet u direct uw auto op uw beeldscherm verschijnen. U kunt nu verschillende velgensets aanklikken die u direct onder uw voertuig ziet verschijnen. Op deze manier kunt u direct zien welke velgenset het beste combineren bij uw type auto. Wilt u toch liever de velgen in het echt zien? Dat is ook mogelijk! In onze showroom in Uden bent u van harte welkom om een kijkje te nemen naar ons assortiment velgen. 

Service bij Wheelpoint

Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe set velgen te kopen, dan kunt u ze gratis laten bezorgen door geheel Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). De bestelling wordt doorgaans altijd binnen drie tot vijf dagen bij u thuis geleverd. De exacte levertijd kunt u gemakkelijk terugvinden op de pagina van de door u gekozen velgen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw set direct aan te schaffen in de showroom in Uden. Wanneer u voor deze optie kiest, dan worden de velgen ook direct gratis gemonteerd aan uw auto in onze werkplaats. Op deze manier kunt u bij vertrek uit de showroom al direct met uw nieuwe velgen shinen op de weg. Heeft u nog vragen over de velgen of kunnen we u ergens anders bij helpen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen, ons team specialisten staat klaar voor al uw vragen. 

Geschikte auto merken voor 79Wheels velgen

De velgen van 79Wheels zijn geschikt voor verschillende auto merken. Hieronder hebben we een aantal geschikte merken voor je op een rijtje gezet:

  • Audi: De velgen van 79Wheels staan prachtig onder een Audi. Vooral de mat zwarte velgen zorgen voor een stoere en exclusieve uitstraling.

  • BMW: De velgen van 79Wheels zijn ook geschikt voor een BMW. De velgen in de kleur goud passen goed bij de luxe uitstraling van een BMW.

  • Mercedes-Benz: Voor een Mercedes-Benz zijn de velgen in de kleur zilver of titanium een goede keuze. Dit zorgt voor een chique en exclusieve uitstraling.

  • Volkswagen: De velgen van 79Wheels staan ook mooi onder een Volkswagen. De velgen in de kleur zwart passen goed bij het stoere karakter van een Volkswagen.

Bij Wheelpoint beschikken we over een flink aantal velgensets van het merk 79Wheels in het assortiment. De velgen van het merk zijn beschikbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Wil je graag weten welke velgen het beste bij jouw auto passen? Maak dan gebruik van onze handige tool op de homepagina van onze website. Hier kun je gemakkelijk jouw kenteken of automerk en type invoeren en krijg je direct een overzicht te zien van beschikbare velgen voor jouw auto. Ben je specifiek op zoek naar het merk 79Wheels? Dan kun je het merk aanklikken en krijg je enkel de velgen van het merk te zien.

SCF-A BLACK POLISHED FACE SCF-A BLACK POLISHED FACE
18"
19"
SCF-A GLOSS BLACK SCF-A GLOSS BLACK
18"
19"
SCF-A DIAMOND HYPER BLACK SCF-A DIAMOND HYPER BLACK
18"
19"
SCF-A SILVER POLISHED FACE SCF-A SILVER POLISHED FACE
18"
19"
SCF-A SATIN GRAPHITE SCF-A SATIN GRAPHITE
18"
19"
SCF-B GLOSS BLACK SCF-B GLOSS BLACK
18"
19"
20"
SCF-B BLACK POLISHED FACE SCF-B BLACK POLISHED FACE
18"
19"
20"
SCF-B GLOSS BLACK BLUE BARREL SCF-B GLOSS BLACK BLUE BARREL
18"
19"
SCF-B GLOSS BLACK RED BARREL SCF-B GLOSS BLACK RED BARREL
18"
19"
SCF-B MATT BLACK GOLD BARREL SCF-B MATT BLACK GOLD BARREL
18"
19"
SCF-B SATIN GRAPHITE SCF-B SATIN GRAPHITE
18"
19"
20"
SCF-B SILVER POLISHED FACE SCF-B SILVER POLISHED FACE
18"
19"
20"
SCF-C GLOSS BLACK POLISHED FACE SCF-C GLOSS BLACK POLISHED FACE
17"
SCF-D BLACK POLISHED FACE SCF-D BLACK POLISHED FACE
18"
19"
20"
SCF-D GLOSS BLACK SCF-D GLOSS BLACK
18"
19"
20"
SCF-F BLACK POLISHED FACE SCF-F BLACK POLISHED FACE
15"
SCF-F GLOSS BLACK SCF-F GLOSS BLACK
15"
SCF-F GLOSS BLACK BLUE BARREL SCF-F GLOSS BLACK BLUE BARREL
15"
SCF-F GLOSS BLACK RED BARREL SCF-F GLOSS BLACK RED BARREL
15"
SCF-F MATT BLACK GOLD BARREL SCF-F MATT BLACK GOLD BARREL
15"
SCF-F WHITE BLACK BARREL SCF-F WHITE BLACK BARREL
15"
SCF-F WHITE RED BARREL SCF-F WHITE RED BARREL
15"
SCF-G BLACK POLISHED FACE SCF-G BLACK POLISHED FACE
15"
SCF-G GLOSS BLACK SCF-G GLOSS BLACK
15"
SCF-G GLOSS BLACK BLUE BARREL SCF-G GLOSS BLACK BLUE BARREL
15"
SCF-G GLOSS BLACK RED BARREL SCF-G GLOSS BLACK RED BARREL
15"
SV-O GLOSS BLACK SV-O GLOSS BLACK
18"
SV-A GLOSS BLACK SV-A GLOSS BLACK
17"
18"
SV-A GLOSS BLACK BLUE BARREL SV-A GLOSS BLACK BLUE BARREL
18"
SV-A GLOSS BLACK POLISHED FACE SV-A GLOSS BLACK POLISHED FACE
18"
SV-A GLOSS BLACK RED BARREL SV-A GLOSS BLACK RED BARREL
17"
18"
SV-A GLOSS BLACK SILVER MILL SV-A GLOSS BLACK SILVER MILL
18"
SV-A GLOSS GOLD BLACK MILL SV-A GLOSS GOLD BLACK MILL
18"
SV-A MATT BLACK GOLD MILL SV-A MATT BLACK GOLD MILL
18"
SV-A SILVER POLISHED FACE SV-A SILVER POLISHED FACE
18"
SV-AR GLOSS BLACK SV-AR GLOSS BLACK
19"
20"
SV-AR GLOSS BLACK POLISHED BARREL SV-AR GLOSS BLACK POLISHED BARREL
19"
SV-AR GLOSS BLACK POLISHED FACE SV-AR GLOSS BLACK POLISHED FACE
19"
SV-AR GLOSS BLACK RED MILL SV-AR GLOSS BLACK RED MILL
19"
SV-B GLOSS BLACK POLISHED FACE SV-B GLOSS BLACK POLISHED FACE
17"
18"
19"
20"
SV-B DIAMOND HYPER BLACK SV-B DIAMOND HYPER BLACK
18"
19"
SV-B GLOSS BLACK SV-B GLOSS BLACK
18"
19"
SV-B GLOSS BLACK BLUE BARREL SV-B GLOSS BLACK BLUE BARREL
18"
20"
SV-B GLOSS BLACK RED BARREL SV-B GLOSS BLACK RED BARREL
17"
18"
19"
20"
SV-B SATIN GRAPHITE SV-B SATIN GRAPHITE
18"
19"
SV-B SILVER POLISHED FACE SV-B SILVER POLISHED FACE
18"
19"
SV-C GLOSS BLACK POLISHED FACE SV-C GLOSS BLACK POLISHED FACE
17"
18"
19"
SV-C GLOSS BLACK SV-C GLOSS BLACK
17"
18"
19"
SV-C GLOSS BLACK RED BARREL SV-C GLOSS BLACK RED BARREL
18"
19"
SV-C SILVER POLISHED FACE SV-C SILVER POLISHED FACE
17"
18"
19"
SV-D DARK GUNMETAL SV-D DARK GUNMETAL
20"
SV-D MATT BLACK SV-D MATT BLACK
20"
SV-D SILVER POLISHED FACE SV-D SILVER POLISHED FACE
20"
SV-E BLUE POLISHED LIP SV-E BLUE POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-E BRONZE POLISHED LIP SV-E BRONZE POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-E MATT BLACK POLISHED LIP SV-E MATT BLACK POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-E RED POLISHED LIP SV-E RED POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-E SILVER POLISHED LIP SV-E SILVER POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-F BLUE POLISHED LIP SV-F BLUE POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-F MATT BLACK POLISHED LIP SV-F MATT BLACK POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-F SILVER POLISHED LIP SV-F SILVER POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-G SILVER POLISHED FACE+LIP SV-G SILVER POLISHED FACE+LIP
15"
18"
SV-H DIAMOND HYPER BLACK SV-H DIAMOND HYPER BLACK
18"
SV-H GLOSS BLACK POLISHED LIP SV-H GLOSS BLACK POLISHED LIP
18"
SV-I MATT BLACK BRONZE LIP SV-I MATT BLACK BRONZE LIP
16"
17"
SV-I BRONZE POLISHED LIP SV-I BRONZE POLISHED LIP
16"
17"
SV-I MATT BLACK POLISHED LIP SV-I MATT BLACK POLISHED LIP
16"
17"
SV-I SILVER POLISHED LIP SV-I SILVER POLISHED LIP
16"
17"
SV-J BRONZE SV-J BRONZE
16"
17"
SV-J DARK GUNMETAL SV-J DARK GUNMETAL
16"
17"
SV-J MATT BLACK SV-J MATT BLACK
16"
17"
SV-K BLACK POLISHED FACE SV-K BLACK POLISHED FACE
16"
19"
20"
SV-K GLOSS BLACK SV-K GLOSS BLACK
16"
19"
20"
SV-L DIAMOND HYPER BLACK SV-L DIAMOND HYPER BLACK
18"
19"
SV-L GLOSS BLACK SV-L GLOSS BLACK
18"
19"
SV-M BLACK POLISHED FACE SV-M BLACK POLISHED FACE
18"
19"
SV-N GLOSS BLACK SV-N GLOSS BLACK
18"
19"
SV-N GLOSS BLACK BLUE MILL SV-N GLOSS BLACK BLUE MILL
18"
19"
SV-N GLOSS BLACK RED MILL SV-N GLOSS BLACK RED MILL
18"
19"
SV-N GLOSS BLACK POLISHED MILL SV-N GLOSS BLACK POLISHED MILL
18"
19"
SV-N MATT BLACK GOLD MILL SV-N MATT BLACK GOLD MILL
18"
19"
SV-O BLACK POLISHED FACE SV-O BLACK POLISHED FACE
18"
SV-P GLOSS BLACK SV-P GLOSS BLACK
18"
19"
SV-P BLACK POLISHED FACE SV-P BLACK POLISHED FACE
18"
19"
SV-P SILVER POLISHED FACE SV-P SILVER POLISHED FACE
18"
19"
SV-R SATIN BLACK SV-R SATIN BLACK
19"
20"
SV-AR GLOSS GOLD BLACK MILL SV-AR GLOSS GOLD BLACK MILL
19"
SV-AR MATT BLACK GOLD MILL SV-AR MATT BLACK GOLD MILL
19"
20"
SV-B GLOSS BLACK GOLD BARREL SV-B GLOSS BLACK GOLD BARREL
18"
SV-B MATT BLACK SV-B MATT BLACK
17"
18"
SV-B MATT BRONZE SV-B MATT BRONZE
18"
SV-C GLOSS BLACK BLUE BARREL SV-C GLOSS BLACK BLUE BARREL
18"
19"
SV-C GLOSS BLACK GOLD FACE SV-C GLOSS BLACK GOLD FACE
17"
18"
SV-C MATT BLACK SV-C MATT BLACK
17"
18"
19"
SV-C MATT BRONZE SV-C MATT BRONZE
18"
19"
SV-F BRONZE POLISHED LIP SV-F BRONZE POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-F RED POLISHED LIP SV-F RED POLISHED LIP
15"
16"
17"
SV-R MATT BRONZE SV-R MATT BRONZE
19"
20"
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok