Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Koningsrader velgen

Met een nieuwe set velgen geeft u uw wagen een compleet nieuw uiterlijk. Extra sportief of chic, bijvoorbeeld. Hiervoor bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment velgen, in verschillende maten, kleuren en merken. 

Eén van de merken die wij in onze webshop verkopen is Köningsrader. Als u kiest voor velgen van dit Duitse merk, kiest u voor uitmuntende Duitse kwaliteit en unieke designs. Op deze pagina vindt u de Köningsrader velgen die in onze webshop verkrijgbaar zijn. 

Over Köningsrader

Köningsrader is een Duits merk gespecialiseerd in lichtmetalen velgen. En denkt u aan Duitsland, dan denkt u misschien wel aan auto’s van topkwaliteit. 

Köningsrader neemt deze kwaliteit mee naar de velgenwereld. Dit Duitse merk specialiseert zich in het produceren van lichtmetalen velgen van topkwaliteit; of het nu gaat om onderzoek, ontwikkeling, productie of kwaliteitscontrole. 

De designs van Köningsrader gaan niet mee met tijdelijke trends. Het merk probeert juist een lange termijn strategie neer te zetten als het gaat om de designs. Zo is uw gekozen velgenset over een aantal jaar niet alleen kwalitatief nog perfect in orde, maar zal het tijdloze ontwerp nog mooi onder uw auto passen. 

Velgensets van Köningsrader ondergaan strenge kwaliteitseisen. Zo zijn deze sets voorzien van een TUV-certificering. Een TUV-certificaat staat voor kwaliteit en veiligheid. Met een velgenset van Köningsrader weet u hierdoor zeker dat u goed zit. 

Köningsrader bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint hebben we twee populaire velgensets van het merk Köningsrader in het assortiment. De eerste variant is glanzend zwart. Deze hebben wij in 16, 17, 18 en 19 inch. Daarnaast hebben we de zilveren variant. Ook deze velgenset hebben we in de maten 16, 17, 18 en 19 inch. 

De juiste maat Köningsrader

Hebben wij uw interesse voor het merk Köningsrader gewekt? Dan is het nu belangrijk om te achterhalen of we ook Köningsrader velgen in uw velgenmaat in het assortiment hebben. Zoals u eerder al las, hebben wij Köningsrader velgen tussen de 16 en 19 inch in het assortiment. Als u niet zeker weet wat uw velgenmaat is, kunnen we deze gelukkig eenvoudig achterhalen. 

Dit doet u door op onze homepagina uw kenteken of automerk en -type in te voeren. Vervolgens krijgt u direct een overzicht van passende velgen te zien. Bent u specifiek op zoek naar Köningsrader velgen? Filter dan in het menu op dit merk, zodat u direct een overzicht van de passende Köningsrader velgen voor onder uw auto te zien krijgt. 

De juiste Köningsrader velgen kiezen

Nu hoeven we enkel nog de perfecte velgenset voor onder uw auto te vinden. Ook hier hebben we iets op gevonden: de VelgenConfigurator. In deze configurator kunt u eenvoudig verschillende velgensets onder uw auto bekijken en met elkaar vergelijken. 

Dat werkt als volgt. In de VelgenConfigurator vult u uw kenteken of automerk en -type in, waarna uw wagen op het scherm verschijnt. Onder de configurator ziet u verschillende velgensets staan. Als u de velgen aanklikt, verschijnen deze onder uw auto op het beeldscherm. Zo ziet u dus precies welke velgensets goed onder de auto staan, en welke sets minder mooi staan. 

Komt u er - ook met de VelgenConfigurator - niet helemaal uit? Ook dat is geen probleem. In zo’n geval ontvangen we u graag in onze showroom in Uden. In de Wheel Superstore hebben we honderden velgensets op voorraad liggen, die u rustig kunt bekijken en waarover onze experts u graag meer vertellen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Köningsrader velgen het best onder uw auto passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok