Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Borbet velgen

Borbet

Borbet logo

Borbet Velgen kopen

Met een nieuwe set velgen kunt u uw auto een geheel nieuwe look geven. Je kunt je auto een mooie sportieve look geven of juist een beetje funky. Een nieuwe set velgen kan uw auto de stijl geven die u graag wilt uitstralen met uw auto. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. We beschikken over een enorm assortiment velgen in allerlei kleuren, merken en maten. Eén populair merk in onze webshop is het merk Borbet. 

Over Borbet Velgen

Borbet is een echt familiebedrijf wat is opgericht in het jaar 1962 door Peter Wilhelm Borbet. Sinds de oprichting van het bedrijf behoort Borbet velgen al tussen 's werelds toonaangevendste fabrikanten van lichtmetalen velgen. Het bedrijf heeft vijf vestigingen in Duitsland, één in Oostenrijk en één in Zuid-Afrika. De focus van de productie van de velgen ligt voornamelijk in Duitsland. De velgen zijn geproduceerd op een manier waardoor de hoogwaardige Duitse kwaliteit voorop staat. Het bedrijf is één van de grootste en beste velgenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf heeft ruim 4250 medewerkers in dienst, die ervoor zorgen dat de velgen met prachtig design en een uitmuntende kwaliteit, bij de autoliefhebbers terecht komen.

De velgen zijn allemaal TÜV goedgekeurd, waardoor de klant ervan verzekerd is dat ze enkel de beste kwaliteit velgen onder zijn auto komt. Daarnaast heeft Borbet ook het ISO 14001-certificaat voor haar milieumanagementsysteem en het ISO/TS 16949- als het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement ontvangen. 

Borbet velgen bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint beschikken we over een zeer ruim assortiment velgen van het merk Borbet. De velgen worden aangeboden in allerlei designs en kleuren. Gaat u voor een bronzen matte velgenset, een zwarte velgen set of liever voor een rode set? Het enorme assortiment biedt u voldoende mogelijkheden om de perfecte velgenset voor uw voertuig te vinden. Naast de verschillende designs beschikken we ook over vele maten Borbet velgen. We bieden Borbet velgen aan in de maten: 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch, 20 inch en 21 inch

De juiste maat Borbet velgen

Hebben wij uw interesse voor het merk Borbet gewekt? Dan kunt u in het assortiment bekijken welk set het beste bij uw auto past. U dient hiervoor wel de velgenmaat van uw auto te weten. Als u niet zeker weet wat uw velgenmaat is, kunnen we deze gelukkig eenvoudig achterhalen. Op de homepagina van onze website kunt u gemakkelijk en snel uw kenteken of automerk-type invoeren. Na het invoeren krijgt u direct een overzicht te zien van de velgen die geschikt zijn voor uw auto. Bent u specifiek op zoek naar Borbet velgen? Filter dan in het menu op dit merk, zodat u direct een overzicht van de passende Borbet velgen voor onder uw auto te zien krijgt. 

De juiste velgenset van Borbet velgen kiezen 

Nu u weet welke maat u nodig heeft voor uw auto, kunt u beginnen met uw zoektocht naar een mooie set velgen. Ondanks dat u een goed beeld heeft van uw wensen, kan het soms toch erg lastig zijn om de perfecte velgenset te vinden op basis van enkel foto's. Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossing op bedacht: de velgenconfigurator. In deze simulator kunt u verschillende velgensets onder uw virtuele auto plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken invoeren. Na het invoeren van uw kenteken krijgt u direct een foto van uw auto te zien. Hierna kunt u op een set velgen klikken die onder de auto weergegeven staan. De velgenset worden nu geplaatst op de foto van uw auto. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk van de uitstraling die de velgen op uw auto creëren. Wilt u toch liever de velgen in het echt bewonderen? In dit geval bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. In onze superstore hebben wij honderden velgensets op voorraad waardoor u rustig alle velgen kunt bekijken. In de showroom lopen daarnaast ook experts rond, die u graag verder helpen en u meer vertellen over de velgen.

Service bij Wheelpoint

Heeft u een mooie velgenset op het oog? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis levering binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De velgen kunt u doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis verwachten. De exacte levertijd van de velgen krijgt u altijd bij per e-mail toegestuurd. Op deze manier weet u precies wanneer de velgen bij u geleverd worden. De velgen worden montageklaar bij u thuisgeleverd. Wilt u liever langskomen in onze superstore in Uden? In dit geval kunt u de velgen direct gratis laten monteren in onze werkplaats. Hierdoor kunt u dezelfde dag nog de blits maken op de weg met uw nieuwe set velgen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen. Ons gespecialiseerde team helpt u graag verder met uw vragen of opmerkingen rondom de velgen. 

Borbet velgen zijn werkelijk uniek in hun soort. Borbet produceert uitsluitend topkwaliteit lichtmetalen velgen die wereldwijd toonaangevend zijn in design en prestaties. Bovendien is zijn ze dé specialist in aluminium velgen. Met een huidig aanbod van ruim 2.000 varianten in moderne, dynamische, klassieke en sportieve modellen maken ze van iedere auto een ware blikvanger. U kunt Borbet velgen kopen in verschillende afmetingen zoals de populaire maten 16 inch, 17 inch en 18 inch voor onder andere de volgende automerken; BMW, Citroën, Audi, Alfa Romeo, Honda, Fiat, Lexius, Kia, Mini, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki, Seat, Toyota, Volvo en Volkswagen. Ook is Borbet leverancier van de originele Mercedes velgen.

Borbet velgen - Kwaliteit zit in de details

Borbet maakt velgen met oog voor detail. Zowel in vorm, kleur als afwerking weet het merk altijd te scoren op originaliteit en kwaliteit. Zo staat het voor krachtige, elegante enkel-, dubbel- en multispaak modellen die auto’s net wat meer klasse geven. De finishes in kleur lopen uiteen van hoogglans zilver of goud tot diverse zwart- en antraciettinten met een matte coating. Ook bijzondere variaties met helrood of staalblauw gelakte fronten zijn bij Borbet velgen te vinden.

Deze Duitse velgenspecialist bestaat al sinds 1881 en weet keer op keer de nieuwste materialen en innovatieve technieken in hun producten toe te passen. Met hun uitgesproken designs spelen ze niet alleen in op actuele wensen van autoliefhebbers, maar ook op de steeds specifieker wordende normen en eisen op het gebied van wegligging, veiligheid, stevigheid en warmte- en luchttransport binnen de velgen. Onderzoek en uitgebreide testprocedures hebben binnen de productie dan ook alle aandacht. Alle Borbet velgen worden in verschillende fabrieken in Duitsland geproduceerd.

Wheelpoint levert Borbet velgen al sinds vele jaren. Als u vragen heeft over Borbet velgen voor uw auto neem dan contact op met ons vriendelijke team van specialisten. Wij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of in persoon bij ons bedrijf in Uden.

AE BLACK POLISHED AE BLACK POLISHED
20"
AE MISTRAL ANTHRACITE POL. EXAPEEL AE MISTRAL ANTHRACITE POL. EXAPEEL
20"
ATX BLACK POLISHED GLOSSY ATX BLACK POLISHED GLOSSY
19"
20"
ATX GRAPHITE POLISHED MATT ATX GRAPHITE POLISHED MATT
19"
20"
A BLACK MATT A BLACK MATT
17"
18"
19"
20"
A BRILLIANT SILVER A BRILLIANT SILVER
17"
18"
19"
A SILVER POLISHED A SILVER POLISHED
15"
16"
BLX BLACK POLISHED MATT BLX BLACK POLISHED MATT
18"
19"
20"
BLX BRILLIANT SILVER BLX BRILLIANT SILVER
18"
19"
20"
BY BLACK MATT BY BLACK MATT
18"
19"
20"
21"
23"
BY STERLING SILVER BY STERLING SILVER
20"
21"
BY TITAN POLISHED MATT BY TITAN POLISHED MATT
18"
19"
20"
21"
23"
B BLACK RIM POLISHED B BLACK RIM POLISHED
17"
18"
19"
20"
B BLACK RIM RED B BLACK RIM RED
17"
18"
19"
20"
B GOLD RIM POLISHED B GOLD RIM POLISHED
17"
18"
19"
20"
B SILVER RIM POLISHED B SILVER RIM POLISHED
17"
18"
19"
20"
CH CRYSTAL SILVER CH CRYSTAL SILVER
17"
CH MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CH MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
17"
CH MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CH MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
17"
CW3 BLACK GLOSSY CW3 BLACK GLOSSY
17"
18"
19"
20"
21"
CW3 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CW3 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
18"
CW3 STERLING SILVER CW3 STERLING SILVER
17"
18"
19"
20"
21"
CW5 BLACK POLISHED MATT CW5 BLACK POLISHED MATT
16"
18"
CW5 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CW5 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
16"
CW5 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CW5 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
16"
18"
CW6 BLACK POLISHED MATT CW6 BLACK POLISHED MATT
16"
18"
CW6 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CW6 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
16"
CW6 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CW6 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
16"
18"
CW7 BLACK MATT CW7 BLACK MATT
17"
18"
CW7 BRONZE MATT CW7 BRONZE MATT
18"
CWB BLACK MATT CWB BLACK MATT
18"
CWB CRYSTAL SILVER CWB CRYSTAL SILVER
18"
CWD BLACK GLOSSY CWD BLACK GLOSSY
15"
16"
17"
CWD BLACK POLISHED GLOSSY CWD BLACK POLISHED GLOSSY
16"
CWD CRYSTAL SILVER CWD CRYSTAL SILVER
15"
16"
17"
CWD MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CWD MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
15"
16"
17"
CWE BLACK MATT CWE BLACK MATT
16"
17"
18"
CWE CRYSTAL SILVER CWE CRYSTAL SILVER
16"
17"
18"
CWE MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CWE MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
16"
18"
CWG BLACK POLISHED CWG BLACK POLISHED
16"
CWG CRYSTAL SILVER CWG CRYSTAL SILVER
16"
CWG MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CWG MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
16"
CWG MISTRAL ANTHRACITE POLISHED CWG MISTRAL ANTHRACITE POLISHED
16"
CWT BLACK POLISHED GLOSSY CWT BLACK POLISHED GLOSSY
15"
CWT MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY CWT MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
15"
CWZ BLACK GLOSSY CWZ BLACK GLOSSY
18"
CWZ BLACK POLISHED MATT CWZ BLACK POLISHED MATT
18"
CWZ MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED CWZ MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
18"
CW BLACK MATT CW BLACK MATT
16"
DB8GT2 BLACK MATT DB8GT2 BLACK MATT
18"
DB8GT2 BRONZE MATT DB8GT2 BRONZE MATT
18"
DB8GT GRAPHITE RIM POLISHED DB8GT GRAPHITE RIM POLISHED
18"
F2 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY F2 MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
16"
17"
18"
F BLACK GLOSSY F BLACK GLOSSY
15"
16"
F BRILLIANT SILVER F BRILLIANT SILVER
15"
16"
GTX BLACK RIM POLISHED MATT GTX BLACK RIM POLISHED MATT
19"
20"
GTX TITAN GLOSSY GTX TITAN GLOSSY
19"
20"
LD BLACK GLOSSY LD BLACK GLOSSY
16"
LS2 BLACK MATT LS2 BLACK MATT
18"
LV4 BLACK GLOSSY LV4 BLACK GLOSSY
14"
15"
16"
17"
LV4 CRYSTAL SILVER LV4 CRYSTAL SILVER
14"
15"
16"
LX18 BLACK GLOSSY GOLD SPOKE RIM LX18 BLACK GLOSSY GOLD SPOKE RIM
18"
LX18 BLACK GLOSSY RIM RED LX18 BLACK GLOSSY RIM RED
18"
LX18 BLACK MATT LX18 BLACK MATT
18"
LX18 BLACK MATT RIM YELLOW LX18 BLACK MATT RIM YELLOW
18"
LX18 BLACK MATT SILVER SPOKE RIM LX18 BLACK MATT SILVER SPOKE RIM
18"
LX18 GREY GLOSSY LX18 GREY GLOSSY
18"
N BLACK GLOSSY N BLACK GLOSSY
17"
18"
19"
N CRYSTAL SILVER N CRYSTAL SILVER
17"
18"
19"
TL BLACK GLOSSY TL BLACK GLOSSY
15"
16"
TL BRILLIANT SILVER TL BRILLIANT SILVER
15"
16"
17"
TX BLACK POLISHED GLOSSY TX BLACK POLISHED GLOSSY
20"
21"
TX BLACK RIM POLISHED GLOSSY TX BLACK RIM POLISHED GLOSSY
21"
TX METAL GREY GLOSSY TX METAL GREY GLOSSY
20"
VTX BLACK GLOSSY VTX BLACK GLOSSY
18"
19"
VTX BRILLIANT SILVER VTX BRILLIANT SILVER
18"
19"
VTX GRAPHITE POLISHED VTX GRAPHITE POLISHED
18"
19"
VT CRYSTAL SILVER VT CRYSTAL SILVER
17"
VT MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY VT MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
17"
V BLACK POLISHED GLOSSY V BLACK POLISHED GLOSSY
19"
V CRYSTAL SILVER V CRYSTAL SILVER
16"
17"
18"
19"
V MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY V MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
16"
17"
18"
19"
W BLACK POLISHED GLOSSY W BLACK POLISHED GLOSSY
17"
18"
19"
20"
21"
W CRYSTAL SILVER W CRYSTAL SILVER
15"
16"
17"
18"
W MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY W MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY
15"
16"
17"
18"
19"
20"
21"
XRT BLACK GLOSSY XRT BLACK GLOSSY
17"
18"
19"
20"
XRT BRILLIANT SILVER XRT BRILLIANT SILVER
17"
18"
19"
20"
XRT GRAPHITE POLISHED XRT GRAPHITE POLISHED
17"
18"
19"
20"
XR BLACK GLOSSY XR BLACK GLOSSY
16"
17"
18"
XR BRILLIANT SILVER XR BRILLIANT SILVER
16"
17"
18"
Y BLACK GLOSSY Y BLACK GLOSSY
16"
17"
18"
19"
Y BRONCE Y BRONCE
18"
19"
Y CANDY RED Y CANDY RED
19"
Y CRYSTAL SILVER Y CRYSTAL SILVER
16"
17"
18"
19"
Y HYPER SILVER Y HYPER SILVER
19"
Y TITAN MATT Y TITAN MATT
16"
17"
18"
19"
Z BLACK GLOSSY Z BLACK GLOSSY
16"
17"
18"
19"
20"
Z CRYSTAL SILVER Z CRYSTAL SILVER
16"
17"
Z DARK GREY MATT Z DARK GREY MATT
16"
17"
18"
19"
20"
Z METAL GREY GLOSSY Z METAL GREY GLOSSY
16"
17"
Z MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED Z MISTRAL ANTHRACITE GLOSSY POLISHED
18"
19"
20"