Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Spath velgen

Spath logo

Met onze aftermarket Spath velgen voorziet u uw vervoermiddel gelijk van een nieuwe uitstraling. Met name als de bestaande velgen van uw vervoermiddel niet zo mooi vindt, of zodra u gewoonweg toe bent aan iets verschillends, is dit het perfecte resultaat om uw vervoermiddel op te frissen. In ons ruime assortiment van Spath velgen kunt u er van op aan dat er altijd wel een velg is die perfect bij uw vervoermiddel past. Dit komt omdat Spath veel diverse soorten velgen fabriceert, die verschillen in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de tint of vele andere kenmerken van de velg. Bij Wheelpoint verstrekken wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van Spath aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 diverse velgen, waarvan Spath velgen een belangrijk onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste voorraad velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Spath velgen dus liever vooraf in het echt wilt bekijken, is de kans groot dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om langs te komen. Daar staan onze deskundige collega's zes dagen per week voor u klaar. Online kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een lagere prijs

Uw vervoermiddel een eenvoudige maar doeltreffende verniewing geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Spath. De Spath velgen zijn geschikt voor meerdere soorten auto's, daarom de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw vervoermiddel kunnen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Daarom gaan ze voor een langere periode mee. Naast de goede kwaliteit is ook de prijs voordelig: de meeste velgen zijn over het algemeen voordeliger dan vergelijkbare originele velgen voor uw vervoermiddel. U bespaart daarmee dus een hoop geld in de aanschaf, maar door de gegarandeerde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel goede deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aankopen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze tweedehands velgen zijn vaak in degelijke tot goede staat. Wij zullen u hier altijd eerlijk advies in geven. Om dit te waarborgen, worden alle tweedehands velgen telkens grondig gecheckt op beschadiging, deuken of krommingen en vervolgens compleet schoongemaakt. Vanwege het feit dat de velgen tweedehands zijn, bent u voordeliger uit. Uw bestaande velgen kunt u bij ons ook gemakkelijk inruilen. Deze kunnen wij daarnaast op ecologische manier opnieuw gebruiken.

Opvallende en makkelijke verniewing voor uw vervoermiddel

De Spath velgen zijn daarom een degelijke aanschaf vanwege het hoge niveau voor een lagere prijs. Vrijwel alle opties zijn haalbaar. De velgen van Spath passen daardoor nagenoeg altijd bij uw wensen en uw vervoermiddel. U kunt zoveel wijzigen als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe tint, een alternatieve spaak of ga voor een grotere maat velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen gelijk opvallen, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw vervoermiddel.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok