Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Redbourne velgen

Redbourne logo

Redbourne velgen

Rijdt u in een Land Rover? Dan verdient uw wagen velgen die de grootsheid van de auto weerspiegelt. Voor zulke velgen moet u bij Redbourne zijn. Redbourne is een merk dat zich specialiseert in velgen voor de Land Rover. 

Voor velgen van het merk Redbourne bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan Redbourne velgen, zodat u binnen een paar dagen met een compleet nieuwe uitstraling van uw wagen rondrijdt. 

Over Redbourne

Bent u wel eens in de Verenigde Staten geweest? Dan weet u misschien wel dat Amerika het land is van de grote auto. Grote pick-ups of SUV’s ziet u daar overal rondrijden. In Nederland zijn deze auto’s minder vaak in het straatbeeld te zien, maar de Landrover wordt steeds populairder. En als u een Land Rover rijdt, houdt u waarschijnlijk van groot, groter, grootst. 

Het merk Redbourne begrijpt de unieke stijl waar Land Rover eigenaren voor gaan. Velgen van Redbourne zijn speciaal ontworpen om te passen bij de robuustheid van de Land Rover, en tegelijkertijd de nodige luxe uit te stralen. 

Redbourne produceert geen OE velgen voor de Land Rover, maar is echt een op zichzelf staand merk. Bij Redbourne vindt u aftermarket velgen, welke ervoor zorgen dat u uw standaard Land Rover velgen wilt vervangen. 

Naast het uiterlijk van de Redbourne velgen, staan ook de prestaties hoog in het vaandel. Zo is elke velg ontworpen, getest en gebouwd met het gewicht en de grootte van de Land Rover in het achterhoofd. Hierdoor rijdt u zo soepel en plezierig als mogelijk. 

Redbourne bij Wheelpoint 

Bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres voor uw Redbourne velgen. In onze webshop hebben wij hebben tientallen soorten velgen, vanaf 18 inch tot 24 inch. Groot, groter, grootst. 

Nu hoeft u enkel nog een keuze te maken. Gaat u voor de matzwarte Dominus variant? Of wilt u iets meer opvallen met de Alston variant, in glanzend wit? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment. Scroll er even doorheen en laat uw oog op de best passende velgenset voor uw auto vallen. 

De juiste maat Redbourne velgen

Weet u inmiddels dat u voor Redbourne velgen wilt gaan? Dan kunt u nu op zoek naar de velgenmaat van uw auto. De velgenmaat verschilt per auto. Niet elke auto is even groot, en daardoor verschillen de wielen van verschillende auto’s ook qua maat. Uw velgenset past op de wielen, waardoor ook deze grootte afhankelijk is van de grootte van het wiel. Als u op zoek bent naar velgen voor uw Land Rover, is één ding zeker: u heeft een grote velgenmaat nodig. Bij Wheelpoint hebben we velgen in het assortiment tussen de 18 en 24 inch. Welk van deze maten heeft u nodig?

Dit kunnen we makkelijk achterhalen. Als u even op onze homepagina uw kenteken of autotype en -merk invult, krijgt u direct een overzicht van passende velgen te zien. Als u enkel de Redbourne velgen wilt zien, kunt u in het filter even selecteren op dit merk. Zo ziet u een overzicht van alle passende Redbourne velgen, speciaal voor uw wagen. 

De juiste velgen kiezen

Nu u meer weet over Redbourne en de juiste velgenmaat heeft gevonden, hoeft u enkel nog een mooi ontwerp uit te kiezen. En vaak is juist dát het lastigste. Veel van onze klanten twijfelen tussen twee, drie of vier velgensets, en weten niet welke van deze velgen het mooist onder hun auto staan. 

Daarom hebben we daar iets op bedacht: de VelgenConfigurator. De VelgenConfigurator is een simulator waarin u uw autotype en -merk kunt invoeren. Vervolgens ziet u uw auto op het scherm, met daaronder verschillende velgensets. Als u een velgenset aanklikt, verschijnt deze direct op de wielen van de auto in het scherm. Zo kunt u dus direct zien hoe de verschillende velgen onder de auto staan, en kunt u eenvoudig kijken en vergelijken. 

Soms willen klanten de velgen toch liever even in het echt zien. Dat begrijpen wij best. Daarom hebben wij in Uden een grote showroom, waar wij honderden velgensets op voorraad hebben liggen. Hier kunt u de velgen rustig bekijken en voorzien onze experts u graag van het nodige advies. Na aankoop van een velgenset, plaatsen wij deze in onze werkplaats direct en kosteloos onder uw wagen. 

Service bij Wheelpoint

Bent u er inmiddels uit welke Redbourne velgen het best onder uw wagen passen? Dan kunt u ze gratis laten bezorgen door Wheelpoint (enkel binnen Nederland, de Waddeneilanden uitgezonderd). Wij leveren de bestelling meestal binnen drie tot vijf werkdagen. Het precieze aantal bezorgdagen vindt u op de productpagina van de betreffende velgen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, communiceren we aan u de verwachte levertijd. De bestelling wordt montageklaar geleverd.

Ook kunt u de velgenset direct aanschaffen in onze showroom in Uden. In de werkplaats, direct naast de showroom, monteren we gratis uw velgen en/of banden. 

Wij hopen u snel te zien in onze showroom, of u te helpen met een bestelling via de webshop. Heeft u tussendoor nog vragen? We beantwoorden ze graag! U kunt hier contact met ons opnemen

Toon filters
Inch
Model
Kleur
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok