Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Land Rover velgen

De Landrover behoort tot één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld. Degelijke wagens met een robuuste, stoere uitstraling. Bent u voor uw Range Rover, Landrover Discovery, Evoque of Velar op zoek naar nieuwe velgen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Wheelpoint. Voor zowel de originele Landrover velgen als voor velgen van onze betrouwbare huismerken bent u bij ons aan het juiste adres. En dat allemaal tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe en gebruikte Landrover velgen van topkwaliteit

De nieuwe en gebruikte velgen voor uw Landrover die u bij ons kunt kopen, zijn van een uitstekende kwaliteit. Deze kwaliteit houdt onder andere het volgende in:
Bent u benieuwd hoe de door u gekozen velgen er uitzien onder uw Landrover? Maak dan gebruik van onze virtuele velgenconfigurator. Middels deze configurator ziet u in één oogopslag hoe de velgen er uitzien.

  • Alle velgen hebben een verantwoorde en betrouwbare materiaaldikte
  • Wij zijn erg nauwkeurig met boren, want een afwijking zorgt altijd voor onbalans
  • We werken de velgen altijd mooi en strak af en maken gebruik van lak van uitstekende kwaliteit
  • Al onze Landrover velgen zijn altijd goed te balanceren.

Velgen Landrover in diverse inchmaten

De lichtmetalen en zwarte velgen voor de Landrover zijn verkrijgbaar in diverse grote inchmaten: 20 inch, 21 inch en 22 inch. Hoewel ook de 18 inch en 19 inch velgen tot de mogelijkheden behoren staat de Landrover eigenlijk altijd op grote velgen. Heeft u uw favoriete Landrover velgen gevonden? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen te plaatsen. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok