Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Elite Wheels

Elite Wheels

Elite Wheels logo

Elite Wheels velgen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe set velgen, dan is het merk Elite Wheels een echte aanrader. Elite Wheels is een Italiaans merk wat erg populair is op de markt. De velgen zijn namelijk van een hoogstaande kwaliteit en beschikken over unieke designs. Bij Wheelpoint staan we achter dit merk en daardoor hebben we een ruime keuze in ons assortiment van Elite Wheels. 

Over Elite Wheels 

Elite Wheels is een Italiaans bedrijf die al ruim dertig jaar actief is in de branche. Dankzij een profesioneel team en de jarenlange ervaring, weet Elite Wheels elke keer weer een topproduct op de markt te zetten. Het bedrijf blijft dagelijks groeien en zijn non-stop bezig met de nieuwste technologie. Hierdoor zult u als klant altijd de beste kwaliteit velgen kunnen verwachten van het bedrijf. Het Italiaanse bedrijf is gevestigd in Turkije en beschikt over maar liefst over 14000 m² terrein. Het bedrijf voldoet aan de ETRTO- Normen, wat staat voor The European Tire and Rim Technical Organisatie. De velgen worden onderworpen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen waardoor je ervan verzekerd bent dat je veilig de weg op gaat met uw nieuwe set velgen. 

Elite Wheels bij Wheelpoint 

Bij Wheelpoint bieden we een ruim assortiment aan van Elite Wheels velgen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat u een ruime keuze hebt in kleuren, designs en maten. De maten die beschikbaar zijn bij Wheelpoint zijn: 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch. Het ruime assortiment in groottes zorgt ervoor dat er voor vrijwel elke auto een mooie velgenset beschikbaar is. Hierdoor is het voor bijna iedereen mogelijk om zijn auto een stoerdere en sportieve uitstraling te geven. 

De juiste maat Elite Wheels 

Heeft u interesse in de velgen van Elite wheels, dan is het belangrijk om uw juiste maat velgen te weten. Het is niet vreemd, als u niet direct uit uw hoofd weet welke maat velgen u nodig hebt. Om onze klanten een handje te helpen om de juiste maat velgen te vinden, hebben wij een handige tool ontwikkeld. Op de homepagina van onze website kunt u namelijk gemakkelijk uw kenteken invoeren, waarna u direct te zien krijgt welke maat velgen geschikt zijn voor uw auto. Wilt u alleen de velgen van Elite Wheels tevoorschijn zien komen? Dan kunt u links in het filter het merk aanklikken. U krijgt dan alleen velgen van Elite Wheels te zien, welke geschikt zijn voor uw auto. 

De juiste Elite Wheels velgen kiezen 

Nu u uw maat weet, is het enkel nog zoeken naar een mooie velg. Het kan erg lastig zijn om de juiste velg voor uw auto te kiezen, want welke set past er nu het mooiste onder? U kunt het uzelf wel een beetje inbeelden, maar een duidelijk beeld krijgt u er niet direct bij. Gelukkig hebben wij hiervoor een gemakkelijke oplossing. Op onze website kunt u namelijk gebruikmaken van een velgenconfigurator. Wanneer u gebruik wilt maken van de velgenconfigurator, dan dient u uw kenteken in te voeren in de velgenconfigurator. Na het invoeren van uw kenteken zult u al snel uw auto op het scherm zien verschijnen. Onder uw auto ziet u allerlei velgen staan die geschikt zijn voor uw auto. De velgen kunt u aanklikken, waarna u ze op uw vituele auto ziet verschijnen. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld, van hoe de velgen onder uw auto schitteren. Wilt u toch liever de velgen eerst in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in de Wheel Superstore in Uden. Hier hebben wij honderden velgensets op voorraad waardoor u rustig alle velgen kunt bekijken. In de showroom lopen daarnaast ook experts rond, die u graag helpen en meer vertellen over de velg. 

Service bij Wheelpoint

Bij Wheelpoint vinden wij het erg belangrijk dat u tevreden bent met het product en de service. Hierom bent u altijd welkom op een bezoek te brengen aan onze showroom in Uden. Heeft u een mooie set velgen gevonden? Dan worden de velgen direct gratis gemonteerd aan uw banden. Wilt u liever online een bestelling plaatsen? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis levering binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De velgen kunt u doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis verwachten. Voor de exacte levertijd kunt u terecht op de pagina van de door u gekozen velgen. Hier krijgt u een exacte levertijd van het product te zien. Wanneer u een bestelling geplaatst hebt, dan communiceren we aan u direct de exacte levertijd. De velgen worden montageklaar bij u thuisgeleverd. Heeft u nog vragen? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen via hier. Ons gespecialiseerde team helpt u graag bij uw vragen of opmerkingen rondom de velgen. Neem dus snel een kijkje in ons offline of online assortiment voor een set mooie velgen! 

 

Inch
Kleur
Model
producten
producten
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok