Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Urban velgen

Urban logo

Urban automotive velgen

Wist je dat een nieuwe set velgen, niet alleen maar je auto een sportiever uiterlijk geven? Wanneer je kiest voor lichtmetalen velgen, dan zullen de rijeigenschappen van je auto ook bevorderd worden. Een nieuwe set velgen wordt namelijk in de meeste gevallen van aluminium gemaakt. Dit komt doordat de velg dan een lager gewicht heeft als wanneer hij gemaakt zou worden van staal. Een aluminium velg zorgt er daardoor voor dat de auto minder gewicht heeft. Het voordeel hiervan is dat dat de auto minder brandstof verbruikt en dat de auto vlotter rijdt. Een nieuwe set velgen is dus een echte aanwinst voor je auto. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe velgen, dan zijn Urban automotive velgen een echte aanrader. 

Urban automotive velgen bij Wheelpoint

Een kwalitatief en bijzonder merk in ons assortiment is het merk: Urban automotive. De oorsprong van het bedrijf ligt in het Verenigd Koninkrijk, waar het inmiddels al vele succesjaren op zijn naam heeft staan. Het bedrijf richt zich in zijn geheel op het interieur van de auto. Denk hierbij aan gekleurd koolstofvezel, luxueus leer of een indrukwekkende verandering van de kleur van je interieur. Dit is alleen maar een kleine greep van wat Urban automotive biedt aan de autoliefhebber. 

Het bedrijf is niet alleen succesvol voor een luxe interieur, ook het exterieur vinden ze belangrijk. Bij Urban automotive hebben ze daarom een exclusieve en luxueuze lijn ontwikkeld met kwalitatieve en strak gedesignde velgen. De velgen hebben een bijzonder ontwerp zodat ze elke auto een bijzondere, maar unieke identiteit kunnen geven. Daarnaast zijn de velgen allemaal ontworpen in een uitgesproken Urban stijl. Deze Urban stijl zorgt ervoor dat de velgen zich direct onderscheiden van de massa, ongeacht op welk voertuig ze geplaatst worden. 

Urban automotive velgen bij Wheelpoint

Ben je op zoek naar een prachtige set velgen van het merk Urban automotive, dan ben je bij Wheelpoint aan het juiste adres. We beschikken over een gevarieerd aanbod aan unieke velgen, waardoor elke auto een sportieve en unieke look kan krijgen. We bieden velgensets aan in verschillende maten en verschillende kleuren. Hierdoor zit er altijd een unieke en prachtige velgenset bij welke past bij je eigen wensen. 

De juiste maat Urban automotive velgen

Wanneer je op zoek bent naar een velgenset van Urban automotive, dan is het natuurlijk belangrijk dat je op zoek gaat naar de juiste maat voor je auto. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet direct de juiste velgenmaat voor je auto weet. Gelukkig is het helemaal niet lastig om de juiste velgenmaat van je auto te achterhalen. Door de juiste velgenmaat te achterhalen, kun je direct op zoek naar de perfecte Urban automotive velgen voor je auto. 

Wil je de juiste velgenmaat van je auto achterhalen, dan helpen we je graag verder om dit te vinden. Op de homepage van onze website kun je gebruikmaken van een handige tool waarmee je de juiste velgenmaat voor je auto kan vinden. In deze tool dien je het kenteken of automerk- en type in te voeren. Na het invoeren van deze gegevens krijg je direct een overzicht te zien van passende velgen voor je auto.

Wil je alleen het velgenaanbod van Urban automotive zien voor je auto? Dan kun je na het invoeren van je gegevens gebruikmaken van het filter. Vink het vakje 'Urban velgen' aan, waarna je enkel geschikte velgen voor je auto ziet van het geselecteerde merk.

De perfecte Urban automotive velgenset voor je auto vinden

Nu je weet welke maat geschikt is voor je auto, kunnen we aan de slag om de perfecte velgenset voor je auto te vinden. Gelukkig kunnen we je hier ook op een eenvoudige en effectieve manier bij helpen. We beschikken op onze website namelijk over een geweldige velgenconfigurator. In deze configurator kun je eenvoudig verschillende velgensets onder je auto bekijken en met elkaar vergelijken. 

In de velgenconfigurator is het de bedoeling dat je het kenteken of automerk- en type invoert. Na het invoeren van je gegevens krijg je direct je eigen auto op je beeldscherm verschijnen. Onder je auto krijg je een lijst te zien met alle beschikbare velgen voor je auto. Zie je een leuke velgenset? Na het aanklikken van deze velgen zul je ze direct onder je virtuele auto zien verschijnen. Hierdoor heb je direct een goede indruk van hoe de velgen passen onder je auto. 

Service bij Wheelpoint

Heb je een leuke velgenset van Urban automotive op het oog voor bijvoorbeeld uw Audi, BMW of Volkswagen? Dan kun je deze gratis laten bezorgen door Wheelpoint door heel Nederland, met uitgang van de Waddeneilanden. De levertijd van de velgen ligt op ongeveer drie tot vijf werkdagen en wordt montage klaar bij je afleveradres geleverd. 

Wil je liever de velgenset dezelfde dag al onder je auto? In dit geval ben je van harte welkom in onze showroom in Uden. Na het kiezen van de perfecte velgenset kunnen we deze direct gratis onder je auto plaatsen. Op deze manier kun je dezelfde dag je auto nog een nieuwe look geven. 

Toon filters
Inch
Model
Kleur
Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok