Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Asanti Black velgen

Asanti Black

Asanti Black logo

Meest gestelde vragen over Asanti Black velgen

Welke steekmaat heeft mijn auto?

De steekmaat van uw auto vindt u in de handleiding van het voertuig of op onze website door uw kenteken of automodel in te voeren.

Welke Asanti Black velgen passen onder mijn auto?

U kunt gemakkelijk de juiste Asanti Black velgen voor uw auto vinden door het kenteken of merk en model van uw auto op onze website in te voeren. Ons systeem toont dan de velgen die compatibel zijn met uw voertuig.

Zijn Asanti Black velgen geschikt voor gebruik in de winter?

Ja, veel van onze velgen zijn geschikt voor wintergebruik. Let op de productbeschrijving of neem contact met ons op voor advies over de beste winterbestendige opties.

Hoeveel garantie zit er op Asanti Black velgen?

Wij bieden een standaardgarantie van twee jaar op al onze velgen. Voor specifieke garantievoorwaarden, Neem contact op met onze klantenservice.

Uw bestelling laten bezorgen

Wij bieden snelle en betrouwbare levering. De verzendkosten en leveringstijden kunt u hier bekijken.

Montage mogelijkheid van velgen & banden in Uden

Als u een complete set velgen inclusief banden bij ons aanschaft, kunt u kiezen voor premium montage aan in onze vestiging in Uden.

Kan ik online bestellen en velgen & banden laten monteren?

Zeker, u kunt online bestellen en de optie kiezen om de velgen en banden bij ons in Uden te laten monteren. Bij het afrekenproces kunt u de voorkeur aangeven.

Kan ik mijn oude velgen en banden inruilen?

Wij bieden een inruilservice voor uw oude velgen en band. We zullen uw velgen en banden op locatie in Uden beoordelen.

Toon filters
Inch
Model
Kleur

asanti velgenMet onze aftermarket Asanti Black velgen voorziet u uw auto gelijk van een nieuwe look. Met name als de actuele velgen van uw auto niet zo mooi vindt, of wanneer u zomaar toe bent aan iets nieuws, is dit de ideale uitkomst om uw auto op te frissen. In ons ruime assortiment van Asanti Black velgen kunt u er van op aan dat er bijna altijd een velg is die fantastisch bij uw auto past. Dit komt doordat Asanti Black veel verschillende soorten velgen fabriceert, die vari?ren in het aantal inches van de velg, de vormgeving van de spaak en het aantal spaken, de kleur of vele andere elementen van de velg. Bij Wheelpoint verstrekken wij u nagenoeg alle mogelijke velgen van Asanti Black aan. In onze webshop vindt u meer dan 6000 verschillende velgen, waarvan Asanti Black velgen een essentieel onderdeel van zijn. In onze showroom in Uden hebben wij de grootste inventaris velgen van Nederland liggen. Als u uw nieuwe Asanti Black velgen dus liever eerst in het echt wilt bekijken, is het waarschijnlijk dat deze in onze showroom liggen. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Daar staan onze deskundige medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. Via de website kunt u altijd bij ons terecht.

Pure kwaliteit voor een lagere prijs

Uw auto een eenvoudige maar adequate transformatie geven wordt pas echt makkelijk met de aftermarket velgen van Asanti Black. De Asanti Black velgen zijn geschikt voor tal van soorten wagens, hierdoor de mogelijkheid is groot dat deze ook onder uw auto kunnen passen. De kwaliteit van de velgen wordt door ons gegarandeerd. De velgen zijn te evenaren met de kwaliteit van de originele velgen. Om deze reden gaan ze voor een langere periode mee. Naast de goede kwaliteit is ook de prijs gunstig: de meeste velgen zijn over het algemeen goedkoper dan gelijkwaardige originele velgen voor uw auto. U bespaart hiermee dus een vermogen in de aanschaf, maar door de gewaarborgde kwaliteit ook in onderhoud. Een dubbel goede deal dus.

Ook als u tweedehands velgen wilt aanschaffen, bent u bij Wheelpoint op de juiste plaats. Al onze tweedehands velgen zijn dikwijls in goede tot goede staat. Wij zullen u daar altijd eerlijk in ondersteunen. Om dit te garanderen, worden alle tweedehands velgen altijd nauwkeurig gecontroleerd op beschadiging, deuken of vervormingen en vervolgens compleet schoongemaakt. Doordat de velgen tweedehands zijn, bent u goedkoper uit. Uw actuele velgen kunt u bij ons ook eenvoudig inruilen. Deze kunnen wij daarnaast op een milieuvriendelijk manier opnieuw gebruiken.

Opvallende en simpele transformatie voor uw auto

De Asanti Black velgen zijn dus een goede koop vanwege het hoge niveau voor een lagere prijs. Zo goed als alle opties zijn haalbaar. De velgen van Asanti Black passen hierdoor vrijwel altijd bij uw wensen en uw auto. U kunt zoveel personaliseren als u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe kleur, een alternatieve spaak of ga voor een grotere afmeting velgen: alles is haalbaar. Uw nieuwe velgen zullen gelijk worden opgemerkt, bij uw omgeving en geven u weer een herboren waardering voor uw auto.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok