Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag/woensdag/donderdag

Diverse soorten velgen voor uw Audi

Nieuwe Audi velgen geven uw wagen onmiddellijk een chique look. Aftermarket velgenmerken zoals onder andere BBS, Oxxo of Barotelli zijn constant bezig om hun producten constant te verfijnen voor de wensen van onze gezamenlijke klanten. Ze brengen zowel sportieve als stijlvolle velgen op de markt. Heeft u net een nieuwe auto gekocht en bent u niet echt tevreden over de velgen? Audi is een uitstekend merk om een nieuwe set velgen voor te kiezen die helemaal uw eigen smaak zijn. Dit geeft uw auto een gepersonaliseerd uiterlijk. Of u nu voor de dunne en fijne spaken kiest of juist voor de dikke en robuustere spaken, Audi velgen stralen allure en klasse uit.

Ook als u een occasion heeft gekocht of als u een wagen al lang bezit, kunnen velgen voor uw Audi als onderdeel van een opknapbeurt goed van pas komen. Velgen trekken namelijk onmiddellijk de aandacht, en maken een groot deel uit van de algemene uitstraling. Elk set velgen is een toonbeeld van degelijkheid en kwaliteit. Onze velgen staan erom bekend dat ze lang meegaan en in elk seizoen inzetbaar zijn. Ze zijn gemaakt van oerdegelijke materialen zodat het onderhoud miniem is.

De meest populaire Audi modellen waar wij velgaanvragen voor krijgen zijn de A3, A4, A6, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, RS4, RS6 en TT.

Gaat u binnenkort Audi velgen kopen? Kijkt u gerust eens rond bij ons. Wij hebben nieuwe aftermarket velgen voor uw Audi van een goede Italiaanse of Duitse A-kwaliteit, of soms ook gebruikte en originele Audi velgensets. Wij hebben een zeer uitgebreid gamma, zodat u de keuze heeft tussen heel wat uitvoeringen. Alle Audi velgen zijn te combineren met diverse soorten banden, zodat u ook daar volledig naar uw eigen inzicht kunt kiezen. Audi velgen staan garant voor veiligheid in alle omstandigheden, zodat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. U hoeft enkel uw eigen keuze te maken en uw wagen krijgt een nieuwe look met velgen!