Melding coronavirus — gratis verzending

Gezien het relatief kleine aantal bezoekers dat wij tegelijkertijd ontvangen, zijn wij in lijn met de richtlijnen van het RIVM gewoon geopend. Wel nemen we natuurlijk extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne en gezondheid!

Daarnaast kunt u uw online bestelling laten bezorgen. Tot en met 31 maart zijn alle verzendingen van online bestellingen binnen Nederland gratis.

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Breyton velgen

Op zoek naar exclusieve lichtgewicht sportvelgen om uw BMW, Mercedes, Porsche of Tesla te upgraden naar een hoger niveau? Dan zijn Breyton velgen altijd de juiste keuze. Dit label streeft in ieder ontwerp een perfect evenwicht te vinden tussen exclusief design en geoptimaliseerde rijeigenschappen. Daarbij worden veiligheid, stabiliteit en duurzame kwaliteit niet uit het oog verloren. Breyton biedt een brede range aluminium velgen met opvallende belijningen en finishes die ieder uniek zijn in hun soort.

Het Duitse merk Breyton werd in 1986 opgericht door Edmund Breyton, IT-er van huis uit. In de beginjaren richtte Breyton zich vooral op ontwerpstudies en calculaties voor verschillende automerken, zoals BMW, maar het zette al snel zijn eigen ontwerp velgen op de markt. Op dit moment produceert Breyton velgen vooral lichtgewicht sportvelgen en racingvelgen volgens aerodynamisch design, met name voor BMW. Om de hoogste prestaties te kunnen bieden innoveert het merk continu in metaalbewerking en productontwerp. Zo worden de nieuwste Breyton velgen ontwikkeld volgens de zogenaamde ‘Flow form’ en ‘Cutting edge’ technologie, die zorgen voor een nog lichtere en stevigere velg met meer precisie en verfijning in de afwerking.

Breyton heeft inmiddels een groot aantal toonaangevende velgontwerpen op naam staan, zoals de populaire GTS, GTP, Spirit II, Race en Fascinate. Deze vallen vooral op door de bijzondere, vaak gedraaide, belijning. Ze zijn leverbaar van 18-23 inch in fraaie eigentijdse finishes, zoals klassiek zilver, gun metal antraciet, hoogglans zwart of met een stoerdere matte afwerking. Breyton velgen zijn verkrijgbaar voor alle BMW-series en een groot aantal Porsche, Mercedes, Mini, Tesla, en Wiesmann wagens.


20 inch Breyton LS

20 inch Breyton LS

21 inch Breyton GTP Silver

21 inch Breyton GTP Silver

20 inch Breyton GTS

18 inch Breyton LS